spyroskonst Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Καλημερα,χρονια πολλα Εχω ενα μικρο θεμα.Σε ολες τις εκδοσεις mac που ειχα μεχρι τωρα,οταν παιζω υποτιτλους εξωτερικους με vlc,παντα σε καθε νεα προταση,το πρωτο γραμμα οταν ειναι τονισμενο δεν εμφανιζεται και φαινεται μονο ο τονος.Δεν ειναι και παρα πολυ σοβαρο αλλα εχω αρχισει και εκνευριζομαι.Τι μπορω να κανω;Υπαρχει καμια πληρης γραμματοσειρα ισως να κατεβασω;Εχει τυχει σε κανεναν αυτο ποτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Καλημερα. Αυτο συμβαινει και σε Windows, οταν ειναι επιλεγμενη κωδικοποιηση τα ελληνικα με ISO 8859-7. Επελεξε Ελληνικα "Windows-1253" και θα σταματησει να υφισταται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ok θα το δοκιμασω και θα σου πω αν δουλεψε.Ευχαριστω παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μου δουλεψε μια χαρα.Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα