KotsosGolden Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Το σύστημα μου είναι: Intel core 2 Ε6550 2,33 GHz. Γραφικά: Sapphire Radeon HD 6870 1Gb DDR5 Μνήμη: DDR2 4Gb Ήχος: Audigy 2 ZS Τροφοδοσία: Thermaltake 730 Watt Σκέφτομαι να αγοράσω τον επεξεργαστή Intel core 2 E6800 3,33GHz. Για πόσο καιρό πιστεύετε μπορεί να με καλύψει για παιχνίδια τύπου fifa η PES? Μπορείτε να προτείνετε κάποια καλύτερη λύση? Ευχαριστώ
Aspidas Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ψάξε για κανέναν μεταχειρισμένο Q6600 με 70-80ε και θα παίζεις τα πάντα για καιρό ακόμα με την 6870
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Για παιχνιδια τυπου Pes και fifa πιστευω καμια 5ετια την εχεις ανετα σε αυτα τα 2 ετσι οπως εισαι τωρα. να ξερεις οτι δεν αξιζει η αγορα του επεξεργαστη που λες γιατι με την προσθηκη μιας ψυχτρας ανεβαζεις τον δικο σου σε εκιενα τα ρολογια και εισαι ανετος.
Lost1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Σε αυτα τα 2 game ειτε διπυρηνο εχεις ειτε τετραπυρηνο το ιδιο σου κανει , μην νομιζεις οτι η 6850 ζοριζει και τοσο τον επεξεργαστη σου , ειναι μια καλη καρτα για τα λεφτα της τιποτα παραπανω ... Ειναι ευκαιρια τωρα να αγορασεις τον επεξεργαστη που λες γιατι αργοτερα θα υπαρχει μονο μεταχειρισμενος και για την 6850 ειναι μια χαρα ...
KotsosGolden Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Πιστεύετε ότι θα με καλύψει για κάποιο μεγαλο χρονικο διάστημα η του χρονου τετοια εποχη θα χρειαζομαι παλι επεξεργαστη?
terry308 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αν βρείς κανέναν QXXX οκ , αλλιώς μην αλλάζεις ...
Lost1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Πιστεύετε ότι θα με καλύψει για κάποιο μεγαλο χρονικο διάστημα η του χρονου τετοια εποχη θα χρειαζομαι παλι επεξεργαστη? Δεν ειναι game που εχει απαιτησεις μεγαλες απο ενα pc , πιστευω 2-3 χρονια θα μπορεις να παιζεις , μπορει και παραπανω ... Το θεμα ειναι οτι και τωρα δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα , ποια οθονη εχεις ?
hawkpilot Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αν βρείς κανέναν QXXX οκ , αλλιώς μην αλλάζεις ... +1 Η πιο λογική αναβάθμιση στο σύστημά σου είναι να πας σε 4πύρηνο.
Lost1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ρωτησε κανεις αν η μητρικη που εχει το παιδι παιρνει τετραπυρηνο ? Πως προτεινεται ενας τετραπυρινος για 2 συγκεκριμενα games , χωρις να εχουμε καμια αποδειξη/review οτι η αποδοση στα συγκεκριμενα games με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων θα ειναι καλυτερη με ενα τετραπυρηνο απο οτι με ενα διπυρηνο ? Γνωριζεται οτι υπαρχουν ατομα που παιζουν με pentium τα συγκεκριμενα games ? Εσεις αν ειχατε το επεξεργαστη που εχει τωρα το παιδι χωρις o/c θα παιζατε το game ? Μηπως το pc εχει καποιο προβλημα και οχι ο επεξεργαστης ? Με ποια λογικη προτεινεται σε καποιον να αγορασει ενα μεταχειρισμενο επεξεργαστη που λογικα δεν θα εχει εγγυηση ?
hawkpilot Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Εννοείται βρε παιδιά ότι θα πρέπει να ψάξει αν είναι συμβατός ο 4πύρηνος. Με αυτή την έννοια το έθεσα εγώ και νομίζω και οι υπόλοιποι που το ανέφεραν.
Ntinaras Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 το μονο που θα κανα εγω ειναι να παιρνα μια ψυκτρα και να κανα overclocking.
terry308 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δεν μ'αρέσει η επίθεση σου Lost , η απάντηση/πρόταση μου ήταν για το 1ο post ... Απο Ε6ΧΧ σε Ε6ΧΧ θεωρείτε αναβάθμιση ; Για εμένα όχι ... αν λοιπόν ο ts θέλει να αλλάξει cpu γιατί νομίζει ότι αυτό φταίει , τότε το να ξαναπάει σε Ε6ΧΧ για εμένα είναι μάταιο ... γιαυτό και η πρόταση μου για QXXX , άσχετα αν τα 2 αυτά games δεν έχουν τρελές απαιτήσεις ... αλλά τρώγοντας (gaming) ανοίγει η όρεξη και για άλλα (πιο απαιτητικά games).
KotsosGolden Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κύριοι κατ αρχην ψυχραιμια! Ξερω οτι θελετε να βοηθησετε και σας ευχαριστω πολυ για αυτο. Το προβλημα μου ειναι οτι με αυτο συστημα παιχνιδια οπως το fifa και το PES, οκ , τρέχουν αλλα έχουν κακή ποιότητα. Οι Minimum απαιτήσεις για αυτά τα παιχνίδα αναφέρουν επεξεργαστή με χρονισμό στα 2,66GHz. Χρησιμοποίησα το easytune, εκανα προσεκτικά και κλιμακωτά ενα o/c μέχρι τα 3,0GHz αλλα το μόνο που αλλάζει είναι η ταχύτητα του παιχνιδιού (εννοω των παικτών στον αγωνιστικό χώρο)!!!!!! Η κακή ποιότητα δλδ το στιγμιαίο κόλλημα της εικόνας παραμένει ως βασικό πρόβλημα. Αυτό που θελω ειναι να μπορω να παίζω τετοιου τυπου παιχνίδια βελτιώνοντας το σύστημα μου χωρις μεγάλη οικονομική επιβάρυνση. Μια προτεινόμενη λύση από κάποιον πιο έμπειρο από εμένα, θα ήταν πολύτιμη . Ευχαριστω και πάλι.
terry308 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Pes 2012 / Fifa 2012 Screen Size 1280x1024 (έπρεπε να κάνω login για να αλλάξω ανάλυση, που βαριόμουν) @ E6550 (Core duo) @ E6800 (Pentium Dual) @ Q8200 (Quad Core) @ G620 (Sandy) Κι έτσι μιας και με έπιασε η αγωνία ... @ Ι3 2130 @ Αmd X4 960T @ Amd X6 1055
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα