janpap08 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Είναι εύκολο να δημιουργήσει κάποιος χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις ,μέσω κάποιας πλατφόρμας,ένα forum όπως πχ μπορεί να δημιουργήσει ένα blog με το blogger ή ένα site με το joomla? Αυτό το λέω γτ μια παρέα φίλων θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα forum με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία αλλά δεν έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις σε ότι αφορά τον προγραμματισμό.Πάντως στο να δημιουργήσω blog ,στο οποίο αργότερα πήρα και προσάρμοσα template εκτός blogger ,δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Αν υπάρχει η παραπάνω δυνατότητα μήπως γνωρίζετε καλές εταιρίες φιλοξενία οι οποίες σου παρέχουν και τα παραπάνω...??? Ευχαριστώ...
petrostr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Φίλε μου το καλύτερο και εύχρηστο γι αυτή τη δουλειά που ζητάς είναι το phpbb και είναι δωρεάν! http://www.phpbb.com/ Φυσικά για να στηθεί, θα χρειαστεί να υπάρχει από "κάτω" PHP και MySQL.
janpap08 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ναι αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουμε PHP εκτός και αν υπάρχει κάποιο λογισμικό τύπου dreamweaver μέσω του οποίου μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ μιλάω για το αν μπορεί να στηθεί κάτι χωρίς γνώσεις προγραμματισμού ακόμα και είναι επί πληρωμή...και δεν αναφέρομαι στο να πάρουμε κάποιον να μας το στήσει αλλά σε μία πλατφόρμα τύπου joomla όπου μπορούμε όλοι μας σχετικά εύκολα να δημιουργήσουμε και να υποστηρίξουμε κάτι.
petrostr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Φίλε μου δεν σου είπε κανείς για προγραμματισμό! Εγκαθιστάς PHP και MySQL και μετά εγκαθιστάς το phpbb. Όλες οι διαδικασίες είναι σχεδόν αυτοματοποιημένες. Και απ τον πίνακα ελέγχου του phpbb μετά την εγκατάσταση ποια, κάνεις τις ρυθμίσεις που θες (όνομα forum, κατηγορίες-υποκατηγορίες-θέματα, αλλάζεις themes, ρυθμίσεις εγγραφής νέων μελών-user, θέματα ασφάλεια και backup).
janpap08 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κατάλαβα,όντως πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνω... Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...
petrostr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Στείλε μου αν θες με μήνυμα το msn σου να σε κάνω add και να σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα