Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω audio drivers! @$%&**(*&^%$#$%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εκανα φορματ σε ενα πισι και δεν μπορω να βρω τους drivers για τον ηχο.

εβαλα windows 7 ultimate x86 και η motherboard ειναι η : msi 915PL (ms-7143v2)

ετοιμαζομαι να το σπασω....

help

Δημοσ.

ok φιλε μου.θα το κοιταξω και θα ενημερωσω σε λιγο.

σε ευχαριστω

λοιπον τους ετρεξα εκανα ρεσταρτ αλλα τπτ....κατι αλλο να δοκιμασω??

Δημοσ.

Δες κι εδώ

http://www.station-drivers.com/page/analog%20device.htm

Στο φόρουμ nforcershq είχαν μια εξαιρετική σελίδα που την χρησιμοποιούσα επί χρόνια όποτε χρειαζόμουν τους νεότερους οδηγούς για ADI/Soundmax, αλλά δεν τη βρίσκω πια.

Δημοσ.

ενταξει.δλδ πρεπει να κανω φορματ.και κοντευει 12.και στις 6 σηκωνομαι για δουλεια...

παπαρια.πρασινα.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου!!!!

Δημοσ.

Καθε φορα που δοκιμαζεις ενα driver να κανεις unistall/καθαρισμα με καποιο προγραμμα τον παλιο driver ...

1.Κατεβασε τους drivers απο εδω ...

http://www.msi.com/product/mb/915PL-Neo-V.html#/?div=Driver&os=All

Ειναι για win xp , δεξι κλικ / properties / compatibility / επελεξε "run this program in compatibility mode for"

και απο κατω win xp 3 / apply / ok , κανε εγκατασταση /restart και δες αν δουλευει ο ηχος ...

2.Εχεις κατεβασει απο εδω drivers ...

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?lang=eng&DwnldID=13365

Μην κανεις install αλλα απο device manager βρες την "onboard καρτα ηχου"

επελεξε update drivers / browse my computer for driver / απο το browse πηγαινε στον driver που κατεβασες

restart και δες αν εχεις ηχο ...

Δημοσ.

To 1. κατα 99,99% δε θα δουλεψει. Για να μπουν οι drivers πρεπει τα inf, sys και cat αρχεια να περιεχουν κωδικα για Vista/7... Δεν ειναι μια απλη εφαρμογη που θα τρεξει σε compatibility mode.

To 2. μπορει να το δοκιμασει ο φιλος, υπαρχει μια πιθανοτητα να παιξει. Αν και πιστευω πως αν ηταν να δουλευει με αυτον τον τροπο, θα δουλευε και με το παραδοσιακο setup. Παρ'ολ'αυτα μπορει να το δοκιμασει. :rolleyes:

Δημοσ.

Αυτα που εγραψα ειναι απο win 7 forums , απο χρηστες που δοκιμασαν , σε αλλους πετυχε σε αλλους οχι ...

Δημοσ.

σας ευχαριστω και τους δυο.

ξεκινησα εγκατασταση xp sp3 οποτε ειναι θεμα χρονου πλεον...

σας ευχαριστω και παλι!!

Δημοσ.

Αυτα που εγραψα ειναι απο win 7 forums , απο χρηστες που δοκιμασαν , σε αλλους πετυχε σε αλλους οχι ...

OK, δεν σε αμφισβητω, απλα λεω την αποψη μου.

Ετσι κι'αλλιως ο φιλος CaptainHog διαλεξε τον ευκολο δρομο. Και κατα τη γνωμη μου καλα εκανε.

CaptainHog, αν θελεις να βαλεις 7 και δεν παιζει τελικα η καρτα ηχου με τιποτα, μπορεις παντα να αγορασεις μια νεα (και φθηνη) καρτα ηχου, pci ή usb... Αλλα αυτο φανταζομαι το ξερεις ηδη... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...