Cossutius. Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Είδα τη ταινία εχθές. Ωφείλω να ομολογήσω πως είχα πολύ καιρό να παρακολουθήσω με τόσο ενδιαφέρον μια τέτοιου ειδους ταινία που είχε μέσα απίστευτο χιούμορ (υπάρχουν φάσεις που θα κλαίτε από τα γέλια -ειδικά στη φάση στην όπερα η τυπισσα πίσω μου πήγε να πάθει καρδιακό απ τα γέλια :-P) αλλά και έντονο συγκινισιακό κλίμα. Πρόκειτε περι μια δραματικοσυναισθηματικής κωμωδίας (οπως εγω τη χαρακτηρίζω) η οποία όμως δεν αφήνει το βλέμμα του θεατή να φύγει. Ο Ομάρ Σι πετάει απίστευτες ατάκες αλλά και ο Κλιζέ δείχνει εξαιρετικά ακομπλεξάριστος στο ρόλο του τετραπληγικού. Υπόθεση: Ένας τετραπληγικός αριστοκράτης προσλαμβάνει ως βοηθό/νοσοκόμο έναν νεαρό Αφρικανό των παριζιάνικων προαστίων, ο οποίος θα του αλλάξει τη ζωή με εντελώς απρόσμενο τρόπο. Θεωρω πως ειναι must ταινία.
sarpan Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Συγκλονιστικη ταινια για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον.Γελιο εκει που επρεπε και στο τελος μπορω να πω οτι με συγκινησε αρκετα.Την προτεινω σε ολους
skiabox Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ευτυχώς έγραψες την υπόθεση για να μην την δούμε ποτέ.
traganeus Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Είναι μόδα να λέτε εσείς οι σινεφίλ ταινίες που είναι πολύ καλές και αρέσουν στους περισσότερους οτι είναι μάπα? Έτσι για να κάνετε την διαφορά ας πούμε? Σε ποιο σημείο είναι μάπα η ταινία που βασίζεται και σε αληθινά γεγονότα? Για πείτε μου, γιατι είναι Ταινιάρα. Μάπα. ναι σαν το Drive δεν είναι!
Dimitris1948 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 μονο και μονο που προκαλεί αντιπαραθέσεις αξίζει να την δεις
sarpan Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ταινία που ο πρωταγωνιστής είναι μαύρος και ο συμπρωταγωνιστής παραπληγικός μόνο μάπα μπορεί να είναι... έλεος δηλαδή! Καλο ειναι να ξεφευγουμε λιγο απο τα πιστολιδια και τους εξωγηινους και δεν ξερω και γω τι αλλο.Δε λεω και γω αυτες τις ταινιες προτιμω αλλα η συγκεκριμενη ειναι αρκετα καλη.Υπαρχει και μια αλλη πλευρα στις ταινιες που θυμιζει οτι εισαι ανθρωπος.Και νομιζω οσοι ειδαν την ταινια καταλαβαινουν τι εννοω Παντως αυτη η νοοτροπια,και βαζω και τον εαυτο μου μεσα, να κρινουμε κατι χωρις να εχουμε καμια ιδεα γι'αυτο, ειναι ασχημο πραγμα.
traganeus Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ταινία που ο πρωταγωνιστής είναι μαύρος και ο συμπρωταγωνιστής παραπληγικός μόνο μάπα μπορεί να είναι... έλεος δηλαδή! Όντως τώρα που το λες.......
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Καλο ειναι να ξεφευγουμε λιγο απο τα πιστολιδια και τους εξωγηινους και δεν ξερω και γω τι αλλο.Δε λεω και γω αυτες τις ταινιες προτιμω αλλα η συγκεκριμενη ειναι αρκετα καλη.Υπαρχει και μια αλλη πλευρα στις ταινιες που θυμιζει οτι εισαι ανθρωπος.Και νομιζω οσοι ειδαν την ταινια καταλαβαινουν τι εννοω Παντως αυτη η νοοτροπια,και βαζω και τον εαυτο μου μεσα, να κρινουμε κατι χωρις να εχουμε καμια ιδεα γι'αυτο, ειναι ασχημο πραγμα. Εντάξει, ίσως υπερέβαλα λιγάκι. Πες με και αυστηρό αν θες. Καλή ήταν. Αλλά αν στο τέλος αποκαλυπτόταν ότι ο μαύρος ήταν εξωγήινος για παράδειγμα και γίνοταν μάχη με τον παραπληγικό (σε στυλ Magneto vs Professor Xavier) δε θα ήταν πολύ καλύτερη?
capten- Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Η ταινία οι άθικτοι είναι υπερτιμημένη.Δεν είναι κακια αλλα αν πραγματικά θέλετε να δείτε μια πραγματικά καλή ταινία δείτε τα Χιονια στο Κιλιμάντζαρο.
Tzimmys Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ωραία ήταν παιδιά... Η ταινία κυλούσε γρήγορα χωρίς να κουράζει, οι ερμηνείες ήταν καλές, μια ωραία ταινία. Όχι να πάθεις.... αλλά αξιόλογη... Παλιό ανέκδοτο, που μου το θύμησε η ταινία: Πού μπορείς να βρεις έναν παραπληγικό? Εκεί που τον άφησες!!
Voodooman Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Η ταινία είναι ένα εξαιρετικά ευχάριστο παραμύθι. Μπορεί να είναι τελείως μη ρεαλιστική, μπορεί να τα παρουσιάζει όλα απόλυτα εξειδανικευμένα, αλλά δεν πειράζει, καλό είναι να βλέπουμε και καμιά τέτοια ταινία, να μας κάνει να νοιώθουμε ευχάριστα και να μας δείχνει πώς να αντιμετωπίζουμε θέματα τόσο σοβαρά όσο η αναπηρία, ο ρατσισμός και η κοινωνική αδικία.
Godric Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 M' άρεσε πολύ η ταινία. Και η μουσική επένδυση πολύ προσεγμένη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα