matsangos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Άπειρες φορές έχω κάνει αρκετές εκατοντάδες παραπάνω μέτρα για να πάω στο προορισμό μου άμα βλέπω είτε να βάζουν πετρέλαιο,είτε να μετακομίζουν,είτε να κουβαλάνε από και προς αποθήκες κιβώτια,γενικά δηλαδή άμα πρόκειται για καταφανέστατο "εργασιακό οργασμό". Σήμερα ήθελα να στρίψω αριστερά σε ένα στενάκι και ήταν κλεισμένο από έναν τυπάκο που ξεφόρτωνε προμήθειες σε super market από ένα φορτηγό.Λέω,δε γ@μιέται,θα στρίψω απ' το επόμενο αριστερά και θα "κυκλώσω" το προορισμό μου.Το επόμενο στενό κλειστό πάλι,με φορτηγό που είχε κλειστές τις πόρτες και περίμενε να αδειάσει ο άλλος για να πάρει σειρά αυτός. "Έδεσα" και κατέβηκα να μαζέψω γνώμες απ' την ουρά (που είχα δημιουργήσει). Όλοι λέγανε ότι είχα δίκιο που ήθελα να στρίψω και με έκλεινε,αλλά ήταν "εργαζόμενος" και θα έπρεπε για να διευκολύνω τους άλλους που θέλανε "να πάνε στις δουλειές τους" να συνεχίσω ευθεία και ας βρω από που να πάω στο σημείο που ήθελα. Μάζεψα καμια δεκαριά γνώμες (και αρκετή δυσαρέσκεια ταυτόχρονα) και κατάλαβα ότι ακόμα και να βάλω μία κορδέλα ή μια κορίνα που να καταδεικνύει "εμπόδιο" σε κάποιο στενό,σε συνδυασμό με ανοιχτή (ή κλειστή στη συγκεκριμμένη περίπτωση...) καρότσα,χωρίς να έχω κάποια δουλειά ή περιμένοντας να έρθει η δουλειά σε μένα,κανέναν δεν θα ενοχλήσει,όλοι δε θα πάνε από αλλού για να μην ενοχλήσουν τον "εργαζόμενο".' Πήγα απ' αλλού,εντάξει,καλά πάμε....
akpe Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Φαντάζομαι η ευθύνη βαραίνει το όποιο super market δεν έχει προβλέψει για χώρο φόρτωσης/εκφόρτωσης. Αλλά εκεί ξέρεις, το μπαλάκι πάει από τον μαγαζάτορα στον μεταφορέα και μετά στον "ανυπόμονο" οδηγό που "δεν μπορεί να περιμένει/κάνει το γύρο". Όσοι λέγανε τα περί "τι να κάνουμε, εργαζόμενος είναι, πάνε ευθεία" θα λέγανε το ίδιο αν το φορτηγό τους είχε κλείσει το parking; Τουλάχιστον κάποιοι έχουν το μυαλό να ειδοποιούν προηγουμένως με χαρτάκια και να βάζουν κορίνες στην είσοδό του δρόμου και όχι ακριβώς πρίν το φορτηγό ή την μπετονιέρα. Όχι οτι αυτό το κάνει νόμιμο αλλά τουλάχιστον δεν σου βγάζει την παναγία στις μανούβρες. Αν και δεν παραπονιέμαι, επτά αμάξια να ανεβαίνουν με την όπισθεν εναν από τους στενότερους δρόμου του Αλίμου ήταν ωραίο θέαμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα