Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και αν μενεις κοντα στο κεντρο υπαρχει και CYTA με upload 3mbps και 10 mbps

το σκεφτομαι για cyta ποσο δινεις το μηνα και πιανει τοσα οσα γραφεις απο κατω??επεισης σε πια περιοχη εισαι και πιανεις 3 upload??αν μπορεις απαντισε μου γιατι σκεφτομαι να βαλω αν αξιζει..

Δημοσ.

πόσο downstream line attenuation έχεις?

ελπιζω να μην το πηγαινεις μονο με το downstream line attenuation γιατι θα παισεις εξω.υπαρχουν γραμμες με 10 attenuation που παιζουν 10 mbit και αλλες που παιζουν στα 20.οι πρωτες δεν θα παιξουν σωστα vdsl ενω οι δευτερες θα παιξουν.(εκτος αν νομιζει κανεις οτι ο οτε θα ψαξει ολα τα ζευγαρια για να του δωσει vdsl).

το σκεφτομαι για cyta ποσο δινεις το μηνα και πιανει τοσα οσα γραφεις απο κατω??επεισης σε πια περιοχη εισαι και πιανεις 3 upload??αν μπορεις απαντισε μου γιατι σκεφτομαι να βαλω αν αξιζει..

αναλογως το ποσο μακρια εισαι απο το κτιριο του οτε και αναλογως ποιοτητα καλωδιου μπορει να δεις τα αναφερομενα ονομαστικα η λιγοτερο.β.δεν εχει σημασια ποια περιοχη εισαι.δινει σε αρκετες περιοχες vdsl η cyta αλλα οτι δινει πχ στο χολαργο δεν σημαινει οτι αν εισαι στο ενα χιλιομετρο οτι θα παιξεις σιγουρα.μετραει αποσταση και ποιοτητα.οποτε δεν μπορεις να συγκρινεις με αλλον στην ιδια περιοχη εκτος αν εισαστε στο ιδιο καφαο και στο ιδιο απερχομενο οποτε εκει και ναι θα μπορουσε να γινει μια πρωτη συγκριση χωρις να ειναι κατι απολυτο αφου μπορει 2 ζευγαρια να παιζουν τελειως διαφορετικα.απλα σε vdsl δινουν παραπανω Upload.

παίζουν, αλλά κλειδώνουν χαμηλότερα από τα 30mbps, βέβαια στο upload η χασούρα είναι λιγότερη...

επισης οσο ξερω επειδη το ευρος του upload ειναι συγκεκριμενο σε συχνοτητες οσο ξερω δεν σημαινει οτι αμα δεν παιξει 30 στο down οτι θα παιξει υποχρεωτικα 3 στο up.αυτο ισχυει καιγια το annex m.

• Super Moderators
Δημοσ.

το πάω συνδιαστικά, έχει πει για 10mbit downstream, οπότε θέλω να δω και το attenuation...

έχω δει περιπτώσεις ατόμων που δεν συγχρόνιζαν κοντα στα 30mbit όταν πήγαν σε αυτό το πακέτο της cyta αλλά έπαιζαν αρκετά καλά στο upstream...

Δημοσ.

το πάω συνδιαστικά, έχει πει για 10mbit downstream, οπότε θέλω να δω και το attenuation...

έχω δει περιπτώσεις ατόμων που δεν συγχρόνιζαν κοντα στα 30mbit όταν πήγαν σε αυτό το πακέτο της cyta αλλά έπαιζαν αρκετά καλά στο upstream...

αν παιζει 10mbit στο downstream τοτε δυσκολο το κοβω ακομα και μικρο attenuation να εχει.

ναι εξαρταται και αυτο απο διαφορα.αναλογως τι προβληματα μπορει να εχει μια γραμμη μπορει να εχει καλο upload μπορει και οχι.δεν μπορω να θυμηθω αλλα νομιζω στο adsl το upload ειναι στις αρχικες συχνοτητες που ειναι πιο δυσκολο να πειραχτουν.στο vdsl δεν ξερω.οποτε μπορει να δεις ατομα που να εχουν χαλια down αλλα καλο up αλλα πολλες φορες γινεται και το αναποδο.να εχουν καλο down αλλα θεματα στο Up.το εχω πετυχει καμποσες φορες σε adsl...

Δημοσ.

εγω μενω νεα σμυρνη απο τα κεντρικα τι ενοεις ομως??αυτα που ειναι στο μαρουση??παντος με την 24αρα του οτε που εχω τωρα πιανω 10 με 11 dw και κοντα στα 800 κατι up..

• Super Moderators
Δημοσ.

κάθε περιοχή έχει κάποιο Αστικό Κέντρο στο οποίο υπάρχουν τα DSLAMs των ISPs, όσο πιο μακρυά είσαι τόσο πέφτει ο συγχρονισμός εξαιτίας της εξασθένισης του σήματος, για να βάλεις VDSL με Cyta θα πρέπει η απόσταση σου από το Α/Κ να είναι κάτω του 1km...

μπορούμε να υπολογίσουμε στο περίπου βάση του downstream line attenuation την απόσταση αυτή, για αυτό ρίξε μια ματιά στα στατιστικά της γραμμής που λέει το router σου...

Δημοσ.

εγω μενω νεα σμυρνη απο τα κεντρικα τι ενοεις ομως??αυτα που ειναι στο μαρουση??παντος με την 24αρα του οτε που εχω τωρα πιανω 10 με 11 dw και κοντα στα 800 κατι up..

κοινως η αποσταση που εχεις απο το αστικο κεντρο της νεας σμυρνης στην συγκεκριμενη περιπτωση το οποιο ειναι πανω στην ελευθεριου βενιζελου κοντα στα starbucks.για να εχεις 10 με 11 σε κοβω για κανα 25 attenuation αλλα καλου κακου γραψτα.αμα ηταν απο το μαρουσι οχι adsl αλλα ουτε dial up δεν θα επαιζε:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...