Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ενας φιλος εχει ενα μικρο φορητο dell και χαλασε ο δισκος.Εχω ενα usb stick 16GB Μπορω να του φορτωσω καποιο λειτουργικο που να τρεχει απο το στικακι ? Αν ναι πως ??? Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 unetbootin με αυτό το εργαλείο μπορείς να δεις πολλές εκδόσεις linux που τρέχουν από το usb,μπορεί και να της κατεβάσει και να της περάσει αυτόματα,αν περάσεις τα ubuntu μπορείς να φτιάξεις και ένα εικονικό διαμέρισμα εκεί που λέει: Space used to preserve files across reboots (Ubuntu only): βάζεις όσα gb θέλεις(περισσεύουν). Για windows μην ψάχνεις και να βρεις κάτι που τρέχει από usb θα έχει πολλά προβλήματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Κατεβασα το εργαλειο αλλα δεν ξερω ποιο να διαλεξω και ποια εκδοση...
micos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Το Puppy και το slax είναι ελαφριά λειτουργικά. Τρέχουν άνετα σε netbook. Το ubuntu είναι πολύ καλό αλλά πιο φορτωμένο. Το pclinuxos φαίνεται ενδιαφέρον αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Το Puppy και το slax είναι ελαφριά λειτουργικά. Τρέχουν άνετα σε netbook. Το ubuntu είναι πολύ καλό αλλά πιο φορτωμένο. Το pclinuxos φαίνεται ενδιαφέρον αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Ελληνικο μενου ποια εχουν ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ποιο λειτουργικο τυπου Linux μπορω να βαλω σε στικακι που να μοιαζει με windows και να εχει ελληνικο μενου ??
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Έχω βάλει στο δικό μου το Mint. Ευχαριστω.Καποιο link για την ελληνικη εκδοση ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κατεβασα μια εκδοση μιντ στα αγγλικα αλλα ενω εχω internet παω να προσθεσω τα ελληνικα και ενω ξεκιναει το κατεβασμα διακοπτεται και μου λεει νε ελεγξω την συνδεση στο internet
geowizard Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 [...] και τότε ο Γιαννάκης ξαναδοκίμασε.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 [...] και τότε ο Γιαννάκης ξαναδοκίμασε..... Ξαναδοκιμασε αλλα ανεπιτυχως....
geowizard Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ξαναδοκιμασε αλλα ανεπιτυχως.... μεσω sudo δοκιμασες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 μεσω sudo δοκιμασες; Τι ειναι αυτο ???? Απο system settings δοκιμασα.
TheELF Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Όπως είπα από την αρχή,μόνο με αυτήν την ιστορία με το ubuntu και το δεσμευμένο χώρο μπορείς να αποθηκεύσεις αλλαγές. Αν θες οποιαδήποτε άλλη έκδοση θα πρέπει να βρεις έτοιμη όπως ακριβώς την θέλεις,αφού δεν θα μπορείς να κάνει καμία αλλαγή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) unetbootin με αυτό το εργαλείο μπορείς να δεις πολλές εκδόσεις linux που τρέχουν από το usb,μπορεί και να της κατεβάσει και να της περάσει αυτόματα,αν περάσεις τα ubuntu μπορείς να φτιάξεις και ένα εικονικό διαμέρισμα εκεί που λέει: Space used to preserve files across reboots (Ubuntu only): βάζεις όσα gb θέλεις(περισσεύουν). Αυτο πως το κανουμε ??? Για linux mint ? Επεξ/σία 23 Απριλίου 2012 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα