Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος εχει ενα μικρο φορητο dell και χαλασε ο δισκος.Εχω ενα usb stick 16GB

Μπορω να του φορτωσω καποιο λειτουργικο που να τρεχει απο το στικακι ?

Αν ναι πως ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

unetbootin με αυτό το εργαλείο μπορείς να δεις πολλές εκδόσεις linux που τρέχουν από το usb,μπορεί και να της κατεβάσει και να της περάσει αυτόματα,αν περάσεις τα ubuntu μπορείς να φτιάξεις και ένα εικονικό διαμέρισμα

εκεί που λέει:

Space used to preserve files across reboots (Ubuntu only): βάζεις όσα gb θέλεις(περισσεύουν).

Για windows μην ψάχνεις και να βρεις κάτι που τρέχει από usb θα έχει πολλά προβλήματα.

Δημοσ.

Το Puppy και το slax είναι ελαφριά λειτουργικά. Τρέχουν άνετα σε netbook.

Το ubuntu είναι πολύ καλό αλλά πιο φορτωμένο.

Το pclinuxos φαίνεται ενδιαφέρον αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Δημοσ.

Το Puppy και το slax είναι ελαφριά λειτουργικά. Τρέχουν άνετα σε netbook.

Το ubuntu είναι πολύ καλό αλλά πιο φορτωμένο.

Το pclinuxos φαίνεται ενδιαφέρον αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Ελληνικο μενου ποια εχουν ?

Δημοσ.

Κατεβασα μια εκδοση μιντ στα αγγλικα αλλα ενω εχω internet παω να προσθεσω τα ελληνικα και ενω ξεκιναει το κατεβασμα διακοπτεται και μου λεει νε ελεγξω την συνδεση στο internet

Δημοσ.

Όπως είπα από την αρχή,μόνο με αυτήν την ιστορία με το ubuntu και το δεσμευμένο χώρο μπορείς να αποθηκεύσεις αλλαγές.

Αν θες οποιαδήποτε άλλη έκδοση θα πρέπει να βρεις έτοιμη όπως ακριβώς την θέλεις,αφού δεν θα μπορείς να κάνει καμία αλλαγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

unetbootin με αυτό το εργαλείο μπορείς να δεις πολλές εκδόσεις linux που τρέχουν από το usb,μπορεί και να της κατεβάσει και να της περάσει αυτόματα,αν περάσεις τα ubuntu μπορείς να φτιάξεις και ένα εικονικό διαμέρισμα

εκεί που λέει:

Space used to preserve files across reboots (Ubuntu only): βάζεις όσα gb θέλεις(περισσεύουν).

Αυτο πως το κανουμε ??? Για linux mint ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...