Prof_Chaos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Χθες αγόρασα μια 6870 απο τον αμαζονιο στα 140 δεν λέω καλή προσφορά αλλα Μήπως έπρεπε να περιμένω να πέσουν οι 6950? η να δώσω κάτι παραπάνω ίσως η να στραφω σε geforce? Να φανταστείτε η τελευταία μου κάρτα ήταν μια. 8800 gts 512 με την οποία ήμουν ικανοποιημένος αρκετά θα λέγα. Με την 6870 θα μου κάνει μεγάλη διάφορα σε gaming ( μην φανταστείτε ότι παίζω πολυ). ? η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει αρκετά πίσω στο παιχνίδι των καρτών και τώρα που θα στησω νέο πυργακι προβληματίστηκα.ακούω τις γνώμες σας, Η οθόνη μου είναι. 24 άρα και θέλω ανάλυση μαχ 1920x1080 Επίσης η παραγγελία ακυρώνεται αν αλλάξω γνώμη Sent from my iPad using Insomnia
8elwADSL Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μιας και απ ότι βλέπω δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις να σου πω ότι η 6870 μπορεί να παίξει σε max settings τα περισσότερα παιχνίδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ανάλυση που έχεις. Για μένα κράτα την θα σε ικανοποιήσει.
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μιας και απ ότι βλέπω δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις να σου πω ότι η 6870 μπορεί να παίξει σε max settings τα περισσότερα παιχνίδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ανάλυση που έχεις. Για μένα κράτα την θα σε ικανοποιήσει. κι εγώ οπως τα λές το σκέφτηκα θεωρώ οτι θα με κρατήσει 2 χρονάκια άνετα με εναν Ι5 ή τον αντίστοιχο που θα βγεί σε λίγες μέρες για ενα αξιοπρεπές setup.
lionheart75 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Mια χαρά είναι η 6870 για την ανάλυση της οθόνης σου. Ο μόνος λόγος να πάς σε HD6950 είναι τα 2GB μνήμης τα οποία είναι χρήσιμα για ορισμένα τωρινά παιχνίδια αλλά και σε κάποια που θα βγούν μελλοντικά. Γενικά αν είσαι τύπος που δεν max-άρεις τα settings στα παιχνίδια δηλαδή δεν έχεις τρελές απαιτήσεις, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στα 1080p για πολύ καιρό με την 6870. Στα 140€ είναι μια πολύ τίμια αγορά και σίγουρα vfm αυτόν τον καιρό.
shinigami Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Για το μονα παιχνιδια που χρειαζεσαι 2gb ειναι,τουλαχιστον για αυτα ειμαι σιγουρος, το battlefield 3 και το Crysis 2 Dx11. Για μενα κρατα την και αργοτερα βαζεις αλλη μια οπου εκει οι επιδοσεις θα ειναι from other planet Kαι ναι ισχυει οτι ειναι πολυ καλο VFM
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω τι γίνεται σε multiplayer αλλά σε single mode παίζεις και αυτά με τέρμα ρυθμίσεις με το 1gb.
kostask91 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 και στο GTA IV χρειαζεσαι πανω απο 1GB μνημη για να το παιξεις στο full
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 στο gta δεν ξέρω, για τα παραπανω που είπα επιμένω, γιατί τα παίζω. Μια χαρά παίζουν φουλ και με 1.
antbyron Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Το ίδιο θα σε συμβουλέψω και εγώ μιας και αγόρασα την ίδια πριν από μερικές μέρες. Την περιμένω πως και πως! Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές όποιος ανοίγει θέμα και ρωτάει για αγορά προϊόντος, την έχει πάρει την απόφαση του και αμφιβάλω αν αλλάζει γνώμη.
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Το ίδιο θα σε συμβουλέψω και εγώ μιας και αγόρασα την ίδια πριν από μερικές μέρες. Την περιμένω πως και πως! Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές όποιος ανοίγει θέμα και ρωτάει για αγορά προϊόντος, την έχει πάρει την απόφαση του και αμφιβάλω αν αλλάζει γνώμη. μπα μην το λές εγώ την πήρα μιας και θεώρησα οτι ειναι πολύ καλή για 140 ευρώ τελική και επειδή δεν ειμαι κανενας βαρβάτος gamer έψαχνα το VFM σε κάρτα γραφικών max 150 ευρώ και την τσίμπισα απο το να τσιμπήσω στα ίδια λεφτά μια 6850 ή μια μεταχειρισμένη 6870. απλά ανοιγω το τοπικ μηπως και σε μερικές μέρες εχουμε κανενα ραγδαίο price drop και το μετανιώσω αλλα δεν νομίζω. Για την αξία της κάρτας σε σχέση με την τωρινή της τιμή δεν έχω καμια αμφιβολία οτι συμφαίρει και με το παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα