Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την είπα εγώ σε κανέναν ρε μάστορα? Άρχισα ποτε τα "κρίμα" και τα "πόσους παίρνεις στο λαιμό σου"? Έχω μια πρόταση, την λέω. Αν δεν σ αρέσει πες τη δικιά σου κι όποια θέλει ας πάρει ο καθένας.

Τα ποστ μου που κολλάνε?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί αν τον κάνεις διπύρηνο θα μιλάμε για τους ίδιους πυρήνες? Ρε Θάνο οι πυρήνες δεν είναι πορτοκάλια, υπάρχει μια ολόκληρη τεχνολογία από πίσω. Το ξέρεις. Το τουρμο γιατί να κλείσει παρακαλώ? Με τουρμπο δεν θα τον αγοράσει? Θα το πληρώσει έξτρα ή μήπως θα είναι κλειδωμένο και θα πρέπει να το ξεκλειδώσει? :P

Εσένα δεν σε πήρε η μπάλα γιατί δεν ειρωνεύεσαι.

Δεν σε ειρωνευομαι γιατι σε εχω γνωρισει και απο κοντα και λεμε να κρατησουμε και μια αλφα επαφη. :mrgreen: :mrgreen:

Δεν μιλαμε για τους ιδιους πυρηνες γιαυτο λεω να τον ανεβασω τον δικο μου σαν διπυρηνο.γιατι σιγουρα ο ιντελ ο διπυρηνος θα ειναι καλυτερος απο τον PhenomII σαν διπυρηνο stock.γιαυτο λεω,να το τρεξω σαν διπυρηνο τον δικο μου κλοκαρισμενο και μετα σαν τετραπυρηνο αλλα στοκ για να δεις διαφορα στους πυρηνες παρα στο ποσο αποδοτικοι ειναι.

Το καλο με τον διπυρηνο ιντελ ειναι ενα.Εχει δυνατους πυρηνες.το ξερουμε.με αυτους τους δυνατους πυρηνες ειναι πολυ καλυτερος απο οποιαδηποτε διπυρηνο της amd.αλλα το μεγαλο κακο που εχει ειναι οτι ειναι διπυρηνος.ενω στην ιδια τιμη παιρνεις τετραπυρηνο απο την αλλη πλευρα.δεν μιαλμε για εξαπυρηνους οπου δεν παιζει ρολο πλεον στα παιχνιδα,μιλαμε για 2 vs 4.

Επισης λεω να κλεισει το turbo γιατι εγω δεν εχω πυρηνα με turbo.εαν ειχα thuban οκ γιατι θα ανεβαινε και εκει το turbo του thuban.επισης προσεξε,ειπα να τον συγκρινω οχι με τον ιντελ αλλα με τον ιδιο επεξεργαστη σε στοκ τετραπυρηνο.για να δεις ουσιαστικα διαφορες 2 με 4 πυρηνες.

Δημοσ.

το εσοπ ειναιγνωστο πια κακης ποιοτητας εξυπυρετησης κτλπ ετσι και κατι σου χαλασει εστω και την πρωτη μερα την γ.......ες !!!!!βεβαιΑ παρτα απο εκει αμα θες αλλα μετα σε βλεπω να ψαχνεις αντιπροσωπείες .Διοτι αυτοι οχι μονο δεν θα στο αλλαξουν /φτιαξουν αλλα θα σου στραβοσουν και κανα Pin και θα λενε οτι το εκανες εσυ .αν δεν με πιστευεις googlare προβλημα με εσοπ και τετοια και θα δεις

Δημοσ.

Όχι 965 , ναι 960Τ

Γιατί έχει χαμηλότερη κατανάλωση , είναι πιο "φρέσκος" , με 2 κλίκ μπορεί να γίνει Χ6 και να σου πάει πολλά χρόνια , όλα αυτά με ~110€ ...

Στα χρήματα που δίνεις για " future proof gaming" pc, παίρνεις την πρότασή μου και μια μτχ 5850 ή νέα 6850-6870 και είσαι ΟΚ για πολύ καιρό , η 6770 γέρασε (ήρθε η 7770) και πλέον στις αγγελίες μπορείς να τη βρεις με ~70€ , την 5850 (δυνατότερη της 6850) στα ~100€ . Είναι κρίμα τα 100+€ για 6770.

Δημοσ.

βασικα ειμουν σε εναν παιδικο παρτυ και τα ηπιαμε και οι μπαπαδες μαμαδες οποτε μπορει να ειμαι λαθος σορρυ

Δημοσ.

Παλληκάρια μου λέτε όχι από eshop αλλά κανένας δεν έχει μπει μάλλον στον κόπο να διαβάσει την αρχική φόρμα που λέω πως δεν έχω την δυνατότητα να πάρω τα κομμάτια ξεχωριστά καθώς δεν έχω τοποθετήσει ποτέ m/b και cpu καθώς και το γεγονός πως είμαι Πάτρα που σημαίνει πως οι εναλλακτικές είναι Πλαίσιο και Multirama (μικρή ποικιλία ακριβές τιμές). Ποια θα είναι η κάλυψή μου αν αγοράσω από Αθήνα η Θεσσαλονίκη και βγει κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να τρέχω να ταχυδρομώ tower πίσω...

Επαναλαμβάνω λοιπόν με τον 965 στα ίδια χρήματα και από eshop υπάρχει κάποια αντί πρόταση σε αυτή του Δεινοσαύρου με το i3 2120;

Δημοσ.

Δεν μπαίνουμε και απλά γράφουμε ... διαβάζουμε , ίσως όχι (και) αυτοί που πρέπει (εσύ).

Αν δεν το έχεις καταλάβει προσπαθούμε να προτείνουμε το καλύτερο ... για εσένα.

Αν σε απασχολεί τόσο η συναρμολόγηση , μπορείς να την κάνεις κι εσύ ... είναι εύκολη διαδικασία ... και μπορείς αν δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου , να ζητήσεις από το κατάστημα αγοράς να στα συνθ(δ)έσει ... 5 λεπτά δουλειά είναι ...

Δημοσ.

το λιγοτερο που θα αγόραζα σε ιντελ συστημα ειναι αυτο που σου βγαζω απο κάτω.τπτ λιγοτερο απο αυτο.αν μπορεις να δοσεις τα 40+ επιπλέον καντο.

μητρικη

μνημη

κουτι

τροφοδοτικο

επεξεργαστης

390.2 απο multirama

Δημοσ.

Αν σε απασχολεί τόσο η συναρμολόγηση , μπορείς να την κάνεις κι εσύ ... είναι εύκολη διαδικασία ... και μπορείς αν δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου , να ζητήσεις από το κατάστημα αγοράς να στα συνθ(δ)έσει ... 5 λεπτά δουλειά είναι ...

Φίλε μου terry σου είπα η δικιά σου πρόταση μου άρεσε πολύ (πέρα απο το τρφοδοτικό που δεν το γνωρίζω) όμως δεν θέλω να αγοράσω pc απο 500km μακρυά για τους λόγους που ανέφερα... Πιστεύεις λοιπόν πως μια σύνθεση με τον 965 είναι καλύτερα απο τον i3 2120; μιας και αυτόν τον phenom 2 μπορώ να βρω εδώ

το λιγοτερο που θα αγόραζα σε ιντελ συστημα ειναι αυτο που σου βγαζω απο κάτω.τπτ λιγοτερο απο αυτο.αν μπορεις να δοσεις τα 40+ επιπλέον καντο.

μητρικη

μνημη

κουτι

τροφοδοτικο

επεξεργαστης

390.2 απο multirama

Νίκο ευχαριστώ, θα το έχω υπόψιν.... Μπορώ να δώσω τα επιπλέον 40 αν τα αξίζουν...

Δημοσ.

Φίλε μου terry σου είπα η δικιά σου πρόταση μου άρεσε πολύ (πέρα απο το τρφοδοτικό που δεν το γνωρίζω) όμως δεν θέλω να αγοράσω pc απο 500km μακρυά για τους λόγους που ανέφερα... Πιστεύεις λοιπόν πως μια σύνθεση με τον 965 είναι καλύτερα απο τον i3 2120; μιας και αυτόν τον phenom 2 μπορώ να βρω εδώ

Νίκο ευχαριστώ, θα το έχω υπόψιν.... Μπορώ να δώσω τα επιπλέον 40 αν τα αξίζουν...

δεν θα βρεις καλύτερη συνθεσει απο αυτη αναμεσα στα 3 μαγαζια που εχεις βαλει οτι θελεις να αγορασεις..αν καποιο απο τα παιδια εχει κατι να πρωτινή ώστε να γίνει καλύτερο ας πει.

Δημοσ.

+1 στην συνθεση του νικου νομιλω η καλυτερη επιλογη αν και η επιλογη ειναι απο τα μουλτιδραμα αλλα δεν πειραζει αν εχει και στην παρτα τελεια..!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ πολύ, ξεφύγαμε λιγάαααααακι στην τιμή αλλά μου φαίνεται καλή σύνθεση... Η παραγγελία θα δοθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη, αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο εδώ είμαστε...

Δημοσ.

Kαι το 430αρι θα την σηκώσει την 6770. Μια χαρα άνετο είναι το 500αρι. Εγω επέλεξα 600αρι γιατί έβαλα 6870 (και γι αυτήν αρκούσε το 500αρι) που καίει παραπάνω από την 6770 και για την μικρή περίπτωση να βάλω πάνω και δεύτερη.

@stm: Δε νομίζω ότι με πληρώνει κανείς για να λέω την άποψη και τις προτάσεις μου. Μπορείτε να συνεχίσετε κι εσύ και ο τερυ ανενόχλητοι την πυρηνολαγνεια και μπορώ και γω να διατηρώ την άποψή μου. Όταν καταλάβετε πώς έγινε και οι 4πυρηνοι σκούπισαν το πάτωμα με τους 8πυρηνους (και κει διπλάσιους πυρήνες έχουμε) το ξανασυζητάμε.

Και δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό μου. Αν κάποιος παίρνει κάποιον στον λαιμό του αυτός είναι το anandtech και τα υπόλοιπα site που λένε ότι ο i3 έχει τις ίδες επιδόσεις συνολικά με 960τ και 965' date=' ενώ υπερέχει στα παιχνίδια. Έχει κουράσει πολύ αυτή η συζήτηση. Το λέτε, το ξαναλέτε, πραγματικά κούρασε. Και το λέτε εκ του ασφαλούς. Με τους i7 σας. Δεν σας είδα να πάτε να πάρετε αυτά τα value for money διαμάντια που σχεδιάστηκαν πριν μια τετραετία και έχουν ήδη αποσυρθεί από την κυκλοφορία. Θεμιτό να σκέφτεστε τον Έλληνα έμπορο και να θέλετε να ξεστοκάρει, αλλά ως εδώ με την ειρωνία. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.[/quote']

Γουσταρω να σε βλεπω να προσπαθεις να υποστηριξεις την λαθεμενη σου αποψη με το να γινεσαι επιθετικος εγωισταρος και παραβλεποντας γεγονοτα οπως το οτι στα περισσοτερα reviews του 2100 χρησιμοποιουνται κυριως low threaded εφαρμογες οπου εννοειται οτι ειναι σαφως καλυτερος! Για πανε δες ομως τι γινεται σε εφαρμογες που εκμεταλευονται πληρως τους τετραπυρηνους μπας και ξεστραβωθεις λιγο! Ενα κλασσικο παραδειγμα και μαλιστα παιχνιδι ειναι τo witcher 2 που σου ειπε και ο Θανος. Καλα τα review αλλα πρεπει να ξερουμε να τα διαβαζουμε και σωστα!

Οσο για το παραδειγμα των 8πυρηνων bd ειναι πραγματικα εντελως ακυρο διοτι αν ειχες ξεστραβωθει λιγο και ειχες διαβασει καποια πραγματα θα ηξερες οτι λογο συγκεκριμενων τεχνολογιων που χρησιμοποιησε η amd τους χαντακωσε τους καημενους τους πυρηνες και για αυτο αποδιδουν σχεδον σαν τετραπυρηνοι!

Οσο θα επειμενεις εσυ στην ιντελολαγνεια τοσο θα ερχομαστε εμεις απο πισω μπας και σωσουμε τπτ.

Ελεος δες το και λιγο ορθολογιστικα το πραγμα.. δεν γινεται και εγω και ο Θανος και ο terry και δεν ξερω και εγω ποσοι αλλοι να ειμαστε ολοι λαθος και εσυ να εισαι ο μοναδικος σωστος!

Δημοσ.

ρε μαν χαλαρωσε επιτελους τι κολιμα ειναι αυτο ....μια το πιανουμε σοβαρα μια το πιανουμε χαβαλε .....ελα ξεκολα επιτελους .Στην τελικη κανε ενα διαλειμα ευτασες τα 3000+ μυνυματα σε χρονο dt recomend intel ποσα ακομα !

αααχαχααχααχαχααχ να γιασει ο στομας σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...