terry308 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 visionstudio.gr Θεσ/νίκη Εμένα για Βέροια μου βγάζει 14,88€ (μόνο που λόγω δουλειάς @ Θεσ/νίκη μπορώ να τα πάρω χέρι-χέρι). Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις πόσο θα βγει με μεταφορική που έχει επιλογή.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 θες να μου πεις το κατάστημα που έκανες την παραγγελία φίλε; Θα το εξετάσω το θέμα γτ η σύνθεση amd με ψήνει περισσότερο... Eφόσον σε ενδιαφέρει πρωτίστως το gaming ο i3 είναι καλύτερος. Δική σου η απόφαση.
Ancientlight13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Άρα 350 χωρίς δίκσο και καρτα γραφικών. Στη σύνθεσή σου το τροφοδοτικό είναι υπερβολικό (+ ότι υπάρχουν καλύτερα στα λεφτά του) και η μητρική, αν σε ενδιαφέρει, δεν έχει usb 3. Πρόταση: Βλέπω πως έχεις προτείνει micro atx m/b, γιατί την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526080 και όχι την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526907 που είναι full atx; Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Πάνω κάτω ίδιες είναι. Απλά η micro βγάζει περισσότερες θύρες για την κάρτα γραφικών του επεξεργαστή και υποστηρίζει και sli και crossfire. Η άλλη έχει βεβαια σκέτες pci θύρες. Εγώ δεν τις χρειαζόμουνα και πήγα σ αυτή που σου πρότεινα. Αν τις χρειάζεσαι πας στην άλλη ή σε κάποια αντίστοιχη. Από μόνο του πάντως το μέγεθος δεν αποτελεί πλεονέκτημα ή μειονέκτημα. Είναι άσχετο με την ποιόπτητα ή τις επιδόσεις κτλ.
Ancientlight13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Τελικά κατέληξα στο eshop καθώς δεν θα επιβαρυνθώ από επιπλέον έξοδα και αν χρειαστεί κάτι το service θα είναι κοντά... Πέρασα πριν λίγο και από εκεί και μάλλον πάω για κάτι τέτοιο. Έχω προσθέσει και την 6770 αν και μπορεί να βρεθεί κάποια μεταχειρισμένη της ίδιας δυναμικής... Ο τυπάς εκεί μου πρότεινε να πάω σε αυτό το τροφοδοτικό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549227 καθώς θεώρησε πως αν βάλω πάνω την 5770 θα είναι οριακά, αλλά βλέπω πολλά παιδιά εδώ μέσα που τρέχουν την 5770 πάνω στο 500αρι της corsair χωρίς πρόβλημα.... Ευχαριστώ όσους έστειλαν προτάσεις από το visionstudio (αν ήμουν Β. Ελλάδα θα το επέλεγα πιστεύω και εγώ...) Δεινόσαυρε τι λες, εσύ βλέπω επέλεξες το 600αρι....
nikos1982 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μια λέξη νομίζω αρκεί ... Κρίμα ... δεν πειραζι ασε σε δυο χρονια που δεν θα παει βημα ο ι3 θα καταλαβει τι λαθος εκανε.και μην πεις δεινόσαυρε οτι θα ειναι μια χαρα γτ δεν θα ειναι οταν ζητηση παραπάνω απο τον ι3 που ειναι διπύρηνος δεν θα μπορεί να του το δώσει.
Ancientlight13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559976 μόλις το είδα... με αυτόν κάνουμε κάτι παίδες της AMD? Απο eshop πάντα....
stm00192 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Να δούμε ποσό κόσμο ακόμη θα πάρεις στο λαιμό σου ρε Δεινοσαυρε! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559976 μόλις το είδα... με αυτόν κάνουμε κάτι παίδες της AMD? Απο eshop πάντα.... Ποσό σίγουρος είσαι για την αξιοπιστία του eshop και για το ποσό γρήγορα θα παραλαβεις?
Ancientlight13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Να δούμε ποσό κόσμο ακόμη θα πάρεις στο λαιμό σου ρε Δεινοσαυρε! Ποσό σίγουρος είσαι για την αξιοπιστία του eshop και για το ποσό γρήγορα θα παραλαβεις? Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με eshop αντιθέτως... αυτός μου είπε 7-10 μέρες που διατίθεμαι να περιμένω... Αυτό που δεν εμπιστεύομαι είναι να μου φέρει το μηχάνημα ένας courier... Τελικά με τον 965 κάνουμε τίποτα στα ίδια χρήματα καλύτερο; Δεν με ενδιαφέρει το ξεκλείδωμα των πυρήνων καθόλου μόνο η απόδοση, ούτε κάν o/c....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ο τυπάς εκεί μου πρότεινε να πάω σε αυτό το τροφοδοτικό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549227 καθώς θεώρησε πως αν βάλω πάνω την 5770 θα είναι οριακά, αλλά βλέπω πολλά παιδιά εδώ μέσα που τρέχουν την 5770 πάνω στο 500αρι της corsair χωρίς πρόβλημα.... Δεινόσαυρε τι λες, εσύ βλέπω επέλεξες το 600αρι.... Kαι το 430αρι θα την σηκώσει την 6770. Μια χαρα άνετο είναι το 500αρι. Εγω επέλεξα 600αρι γιατί έβαλα 6870 (και γι αυτήν αρκούσε το 500αρι) που καίει παραπάνω από την 6770 και για την μικρή περίπτωση να βάλω πάνω και δεύτερη. @stm: Δε νομίζω ότι με πληρώνει κανείς για να λέω την άποψη και τις προτάσεις μου. Μπορείτε να συνεχίσετε κι εσύ και ο τερυ ανενόχλητοι την πυρηνολαγνεια και μπορώ και γω να διατηρώ την άποψή μου. Όταν καταλάβετε πώς έγινε και οι 4πυρηνοι σκούπισαν το πάτωμα με τους 8πυρηνους (και κει διπλάσιους πυρήνες έχουμε) το ξανασυζητάμε. Και δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό μου. Αν κάποιος παίρνει κάποιον στον λαιμό του αυτός είναι το anandtech και τα υπόλοιπα site που λένε ότι ο i3 έχει τις ίδες επιδόσεις συνολικά με 960τ και 965, ενώ υπερέχει στα παιχνίδια. Έχει κουράσει πολύ αυτή η συζήτηση. Το λέτε, το ξαναλέτε, πραγματικά κούρασε. Και το λέτε εκ του ασφαλούς. Με τους i7 σας. Δεν σας είδα να πάτε να πάρετε αυτά τα value for money διαμάντια που σχεδιάστηκαν πριν μια τετραετία και έχουν ήδη αποσυρθεί από την κυκλοφορία. Θεμιτό να σκέφτεστε τον Έλληνα έμπορο και να θέλετε να ξεστοκάρει, αλλά ως εδώ με την ειρωνία. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Thanos1972 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Επ επ με ξεχασες εμενα.και δεν εχω I7.... Και τι εγινε που σταματησαν να κυκλοφορουνε οι phenomII? να τους αποσυρουμε δηλαδη? Να τρεξω λιγο το witcher ΙΙ σαν διπυρηνο στα 4.3 και cpu-nb 2800 μαζι με μνημες 1800mhz (Μιας και θα δουμε διαφορες ) ας πουμε για να ισοφαρισει τον διπυρηνο της Intel και μετα σαν τετραπυρηνο στα 3.2 stock να δουμε διαφορες?(αλλα να κλεισει το turbo του διπυρηνου Intel).γιατι ουτε και εμενα εχει turbo σε συγκριση με αυτους που λενε.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Γιατί αν τον κάνεις διπύρηνο θα μιλάμε για τους ίδιους πυρήνες? Ρε Θάνο οι πυρήνες δεν είναι πορτοκάλια, υπάρχει μια ολόκληρη τεχνολογία από πίσω. Το ξέρεις. Το τουρμο γιατί να κλείσει παρακαλώ? Με τουρμπο δεν θα τον αγοράσει? Θα το πληρώσει έξτρα ή μήπως θα είναι κλειδωμένο και θα πρέπει να το ξεκλειδώσει? Εσένα δεν σε πήρε η μπάλα γιατί δεν ειρωνεύεσαι.
artshadows Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 ρε μαν χαλαρωσε επιτελους τι κολιμα ειναι αυτο ....μια το πιανουμε σοβαρα μια το πιανουμε χαβαλε .....ελα ξεκολα επιτελους .Στην τελικη κανε ενα διαλειμα ευτασες τα 3000+ μυνυματα σε χρονο dt recomend intel ποσα ακομα !
Ancientlight13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Παιδιά μην ξεφεύγουμε, αν πιστεύει κάποιος πως με τον 965 γίνεται μια ανταγωνιστική σύνθεση του 2120 σε αυτά τα λεφτά από eshop ας κάνει μια σύνθεση και το κλείνουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα