Ancientlight13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε : 300 - 350 ευρώ Χρήση υπολογιστή : Gaming (όχι απαραίτητα στις μέγιστες αναλύσεις) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Photoshop, Autocad, Power Director Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Έχω μια 19αρα (1280χ1024), σίγουρη μελλοντική αναβάθμιση σε 23" (1920χ1080) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Πάτρα, καταστήματα PLAISIO, MULTIRAMA, ESHOP, (δεν ξέρω τι γίνεται με τις χρεώσεις του Visionstudio για αποστολή) Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα επιθυμούσα να είναι απο ένα κατάστημα ώστε το tower να έρθει έτοιμο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΏ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ Στην ουσία χρειάζομαι CASE, CPU, M/B, PSU & Μνήμες καθώς διαθέτω σκληρό δίσκο και κάρτα γραφικών θα αγοραστεί κάποια μεταχειρισμένη 5770 ή 6770. Μια πρώτη σύνθεση που ήρθε στο μυαλό παρατίθεται ως επισύναψη. Υπάρχουν κάποιες ιδέες για βελτιώσεις/αλλαγές; θα χαρώ να τις ακούσω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Άρα 350 χωρίς δίκσο και καρτα γραφικών. Στη σύνθεσή σου το τροφοδοτικό είναι υπερβολικό (+ ότι υπάρχουν καλύτερα στα λεφτά του) και η μητρική, αν σε ενδιαφέρει, δεν έχει usb 3. Πρόταση:
Ancientlight13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Άρα 350 χωρίς δίκσο και καρτα γραφικών. Στη σύνθεσή σου το τροφοδοτικό είναι υπερβολικό (+ ότι υπάρχουν καλύτερα στα λεφτά του) και η μητρική, αν σε ενδιαφέρει, δεν έχει usb 3. Πρόταση: Ακριβώς... μόλις είδα πως δεν έχει usb 3 παρότι αναγράφεται στις γενικές πληροφορίες... Από που έχεις κάνει αυτή την σύνθεση;
artshadows Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 καλυτερη λυση σε αυτα τα λεφτα μεταχειρισμενα
Ancientlight13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 καλυτερη λυση σε αυτα τα λεφτα μεταχειρισμενα Συμφωνώ φίλε μου αλλά τα συγκεκριμένα 5 πραγματάκια σε αυτή την περίπτωση θα τα ήθελα καινούρια...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ακριβώς... μόλις είδα πως δεν έχει usb 3 παρότι αναγράφεται στις γενικές πληροφορίες... Από που έχεις κάνει αυτή την σύνθεση; Απο το msystems.gr καλυτερη λυση σε αυτα τα λεφτα μεταχειρισμενα Γιατί? Μια χαρά θα παίζει με αυτά. Και μάλιστα μπορεί να βάλει και πολύ καλύτερη κάρτα αν θέλει ή να κάνει μελλοντικά ένα 6770 crossfire. Επίσης μπορεί αν θέλει σε 2-3 χρόνια να μεταπηδήσει σε ivy.
Ancientlight13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Απο το msystems.gr Από το msystems αν παραγγείλω είναι ψηλά τα μεταφορικά ενώ με το eshop έχω δωρεάν μεταφορά... Αναπροσαρμόζω σύμφωνα με τις υποδείξεις σου στην παρακάτω σύνθεση:
artshadows Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 350€ gaming pc διπυρινο? αφου θα παρει μεταχ την καρτα
Ancientlight13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 350€ gaming pc διπυρινο? αφου θα παρει μεταχ την καρτα Φίλε artshadows επειδή διάβασα και κάποια άλλα σχετικά νήματα διαπίστωσα πως ο συγκεκριμένος επεξεργαστής θεωρείται πιο αποδοτικός σε σχέση με τους 4πύρηνους της amd σε αυτές τις τιμές... κάνω λάθος; Ποια είναι η προτασή σου; Είπαμε αυτά τα 5 πραγματάκια τα θέλω καινούρια...
artshadows Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 ολα οπως εχουν γραφτει αλλα mobo am3 (εκτος αμα βρεις μεταχειρισμενη με εγγυηση) καινουρια ολα εκτος απο cpu κανα 2 η 3 πυρινο μεταχειρισμενο που να ξεκλειδωνει σε 4 και την καρτα επισης μεταχειρισμενη. ειχε περασει απο τα χερια μου ενας δυπυρινος 550 (50€)που γινοτανε 3,4ghzχ4 και ολα τρεχανε νερακι με μια 4870 1gb (50 € )και τα παιζαμε ολα αξιοπρεπως gaming pc .αν βαλεις δηλ την καρτα που λες εισαι κοπλε, εχω πεσει σε αρκετα παιχνιδια που με 2 πυρινες απλα δεν....
terry308 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Amd X4 960T , MB AM3+ & 8gb Ram Κουτί με usb3 , μητρική με usb/sata3 , 8Gb ram στα 1600mhz , πιθανόν με 2 κλικ να σου "κάτσει" Χ6 ... αν νιώσεις ότι δεν σε καλύπτει ο Χ4 , τροφοδοτικό από θυγατρική μιας εκ των κορυφαίων εταιριών τροφοδοτικών (enermax) Αυτά ...
Ancientlight13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Amd X4 960T , MB AM3+ & 8gb Ram Την συγκεκριμένη σύνθεση δεν μπορώ να την βρώ σε κάποιο απο τα καταστήματα που ανέφερα φίλε εκτός απο visionstudio που δεν ξέρω τι παίζει με έξοδα αποστολής...
artshadows Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 αψογη συνθεση ισως οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα και μπορει να εισαι και τυχερος και να ξεκλειδωνει σε εξαπυρινο
terry308 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Την συγκεκριμένη σύνθεση δεν μπορώ να την βρώ σε κάποιο απο τα καταστήματα που ανέφερα φίλε εκτός απο visionstudio που δεν ξέρω τι παίζει με έξοδα αποστολής... Πολύ απλά κανε εγγραφή , προχώρα τη παραγγελία και θα μάθεις τα μεταφορικά (αν δεν σε κάνει, απλά δεν την ολοκληρώνεις) ~10-15€ να είναι βαριά - βαριά Edit: Δυστυχώς το eworld που έχετε στη Πάτρα δεν έχει ποικιλία σ'αυτό το τομέα , όσο έχει στα της ψύξης.
Ancientlight13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Πολύ απλά κανε εγγραφή , προχώρα τη παραγγελία και θα μάθεις τα μεταφορικά (αν δεν σε κάνει, απλά δεν την ολοκληρώνεις) ~10-15€ να είναι βαριά - βαριά θες να μου πεις το κατάστημα που έκανες την παραγγελία φίλε; Θα το εξετάσω το θέμα γτ η σύνθεση amd με ψήνει περισσότερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα