vasgen Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Καλήσπερα, είμαι εντέλως νέος στην PHP και ξεκίνησα να γράψω ότι πιο απλό υπάρχει μέσα από ένα βιβλίο > <html> <head> <title>Bob's Auto Parts - Order Results</title> </head> <body> <h1>Bob's Auto Parts</h1> <h2>Order Results</h2> <?php echo '<p>Order processed.</p>' ; ?> </body> </html> Το αρχείο είναι αποθηκευμένο με την κατάληξη PHP, έχω επίσης εγκαταστήσει και το Xampp. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν το τρέχω ο browser το διαβάζει σαν HTML και οχι σαν PHP. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος??
thanocaster Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Θα πρέπει να τρέξεις το αρχείο μέσα από localhost. Δηλαδή, θα πρέπει να βάλεις το αρχείο (πχ site.php) μέσα στο root του σέρβερ σου (ή σε κάποιο directory πάντα μέσα στο root) και στον browser σου να πας στη διεύθυνση "localhost/site.php" (ή, αν το έβαλες σε φάκελο, "localhost/path/to/site.php" Sent from my iPhone using Insomnia
kalogeros Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Κάνε αυτό που σου είπε ο Thanocaster και μάλλον θα δουλέψει. Εγώ έχω απλά να προσθέσω (μιας και είσαι αρχάριος) ότι ο default root folder που αναφέρει ο Thanocaster για το xampp είναι ο htdocs. Βάλε το αρχείο σου σε αυτόν τον φάκελο, βεβαιώσου ότι ο apache είναι ανοιχτός και τρέχει, άνοιξε έναν browser και πληκτρολόγησε localhost/ονομα_αρχείου.php
vasgen Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Έβαλα το αρχείο στον φακελο C:\xampp\phpMyAdmin και το ετρεξα μεσα απο εκει αλλα πάλι το ιδιο πρόβλημα έχω. δοκιμασα απο τον browser το localhost αλλα παλι τα ιδια. Ξαναλεω δεν εχω ιδεα πως και τι γινεται, αν μπορει να μου τα πεις λιγο πιο αναλυτικα.. Ευχαριστω..
kalogeros Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Έβαλα το αρχείο στον φακελο C:\xampp\phpMyAdmin και το ετρεξα μεσα απο εκει αλλα πάλι το ιδιο πρόβλημα έχω. δοκιμασα απο τον browser το localhost αλλα παλι τα ιδια. Ξαναλεω δεν εχω ιδεα πως και τι γινεται, αν μπορει να μου τα πεις λιγο πιο αναλυτικα.. Ευχαριστω.. Όπως είπα και πιο πάνω, ο default root folder για το xampp είναι ο htdocs και όχι ο phpmyadmin. Αν θυμάμαι καλά το πλήρες path είναι C:\xampp\xampp\htdocs. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό, καθώς τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ το wamp.
rafinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Εγώ νομίζω ότι είναι C:\xampp\htdocs\ θα βάλεις εκεί μέσα το αρχείο σου και θα ανοίξεις κάποιον browser... και να γράψεις localhost/το_όνομα_του_αρχείου.php *******να σιγουρευτείς ότι στο control panel του xaamp (το πινακάκι που ανοίγει όταν ανοίγεις το xampp)το apache γράφει running
vasgen Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ευχαριστω και τους δυο.. Οντως ο φακελος ειναι C:\xampp\htdocs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα