Junior22 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Γεια σας!σκεφτομαι να αγορασω ενα δισκο ssd και μια ψυκτρα(οσο πιο αθορυβη γινεται) για τον επεξεργαστη!τα "κομματια" του υπολογιστη αναγραφονται στην υπογραφη μου..ο υπολογιστης χρησιμοποιειται για gaming αν αυτο παιζει ρολο..επισης θα ηθελα να ειναι οσο το λιγοτερο "τσιμπημενες" οι τιμες γιατι η κριση μας εχει.......ευχαριστω πολυ!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ψύκτρα: http://www.skroutz.gr/s/417171/Thermalright-TRUE-Spirit-120.html (credit to Τhanos1972) SSD: http://www.skroutz.gr/s/353488/Corsair-Force-Series-3-60GB-SATA-3-6Gb-s-Solid-State-Hard-Drive.html ΕΝΤΙΤ: Vengeance βλέπω οπότε το ερώτημα είναι ποιά δε βρίσκει.
Junior22 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 ΕΝΤΙΤ: Vengeance βλέπω οπότε το ερώτημα είναι ποιά δε βρίσκει. Δεν το καταλαβα :-/ απο θεσσαλονικη ποιο μαγαζι θα τα εχει και τα 2 σε καλη τιμη και καλα μεταφορικα-αντικαταβολη?ο ι5 με οβερκλοκ ενδεχεται να τα τιναξει η θα αντεξει μεχρι 4.5-4.6 γιγαχερτζ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 ssd ψυκτρα 116,4 ευρό 115 βγαίνουν τα πάνω με καλύτερο ssd. @Junior22: Θεσσαλονίκη δες vision studio. Εννοούσα ότι επειδή οι μνήμες σου είναι ψηλές μπορεί να βρίσκει σε αυτές η ψύκτρα και να μην μπαίνει. Οπότε περίμενε να σου που κάποιοι που ξέρουν ποιά ψύκτρα δεν βρίσκει σίγουρα στις μνήμες. Για το o/c δεν θα σου απαντήσω, είμαι κατά.
Junior22 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 115 βγαίνουν τα πάνω με καλύτερο ssd. @Junior22: Θεσσαλονίκη δες vision studio. Εννοούσα ότι επειδή οι μνήμες σου είναι ψηλές μπορεί να βρίσκει σε αυτές η ψύκτρα και να μην μπαίνει. Οπότε περίμενε να σου που κάποιοι που ξέρουν ποιά ψύκτρα δεν βρίσκει σίγουρα στις μνήμες. Για το o/c δεν θα σου απαντήσω' date=' είμαι κατά.[/quote'] Γιατι εισαι κατα?δηλαδη να προτιμησω τον σσδ του duck?η ψυκτρα του ειναι καλυτερη?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Γιατι εισαι κατα?δηλαδη να προτιμησω τον σσδ του duck?η ψυκτρα του ειναι καλυτερη? O ssd όχι, δεν είναι καλύτερος. Η ψύκτρα είναι ισάξια και την βρίσκεις και σε περισσότερα μαγαζιά. Γιατί είμαι κατά μπορείς να διαβάσεις, αν σε ενδιαφέρει, εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/430537-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-overclocking-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%b1/page__view__findpost__p__4548657 Δεν υπάρχει λόγος να μπαχαλέψουμε το τοπικ σου.
Junior22 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 O ssd όχι' date=' δεν είναι καλύτερος. Η ψύκτρα είναι ισάξια και την βρίσκεις και σε περισσότερα μαγαζιά. Γιατί είμαι κατά μπορείς να διαβάσεις, αν σε ενδιαφέρει, εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/430537-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-overclocking-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%b1/page__view__findpost__p__4548657 Δεν υπάρχει λόγος να μπαχαλέψουμε το τοπικ σου.[/quote'] Ευχαριστω για το λινκ! αρα ποια να παρω?γιατι δεν εχω ιδεα ουτε απο σσδ ουτε απο ψυκτρες!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 SSD σου πρότεινα. Ψύκτρα πάρε αν βρεις την Gaia
Junior22 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Θα δω διαφορα με τον σσδ?γιατι πιο πανω ανεφερες "115€ με καλυτερο σσδ"?η ψυκτρα θα μου επιτρεψει ενα αξιοπρεπες οβερκλοκ ε?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Διαφορά σε σχέση με αυτόν που έχεις τώρα θα δεις τεράστια. Διαφορά μεταξύ των δύο ssd που προτάθηκαν δεν θα δεις αλλά σου πρότεινα αυτόν γιατί είναι έστω και θεωρητικά καλύτερος. Ναι, η ψύκτρα θα σου επιτρέψει αξιοπρεπέστατο overclock. Που κολλάει το μηχάνημα?
Junior22 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Διαφορά σε σχέση με αυτόν που έχεις τώρα θα δεις τεράστια. Διαφορά μεταξύ των δύο ssd που προτάθηκαν δεν θα δεις αλλά σου πρότεινα αυτόν γιατί είναι έστω και θεωρητικά καλύτερος. Ναι, η ψύκτρα θα σου επιτρέψει αξιοπρεπέστατο overclock. Που κολλάει το μηχάνημα? Σε καποια παιχνιδια(μετρο 2033,bf3)δεν παιζει με ολα τα φιλτρα και δεν σκεφτομαι το οβερκλοκ για τωρα αλλα για αργοτερα..ε και με το οβερκλοκ λογικα θα πηγαινει λιγο καλυτερα φανταζομαι!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Όχι, δεν θα πηγαίνει. Θέμα κάρτας γραφικών είναι, όχι επεξεργαστή. Αλλά ετσι κι αλλιώς, οι περισσότερες κάρτες γονατίζουν από αυτό το παιχνίδι. Όχι μόνο η 6950 που έχεις εσύ αλλά και δυνατότερες. Θέμα του παιχνιδιού είναι, δεν χρειάζεσαι overclocking. Στο 90% των παιχνιδιών στις αναλύσεις που παίζουμε μετράει η κάρτα γραφικών. Για το υπόλοιπο 10% ο επεξεργαστής σου είναι υπεραρκετός και θα είναι για πολλά χρονια.
SOADNICK Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Battlefield 3?? Με παρόμοιο σύστημα σαν το δικό σου παίζω σε ultra 40FPS Caspian Border 64 παίκτες...
Thanos1972 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Σε Ultra με 64 παιχτες με την 6950 40 frames.μαλιστα.το maximum ειναι αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα