Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2013 [Consoles]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Xαχαχα ειχα μπει για κραξω τη KONAMI για τη Φιφοποιηση' date='κ βλεπω το φιλο kjtzemis να γραφει καλα λογια για το pes.[/quote']

Χαχαχα απο τις λιγες φορες:-D

Εχω πει οτι ημουν φαν του προ αλλα μεχρι που επαιξα το φιφα 11 και ειδα διαφορα.και ναι οντως για μενα ειναι το μοναδικο προ που εχει φυσιολογικες κινησεις.μακαρι να ξεκινησουν και παλι να βγαλουν καλο ποδοσφαιρακι γτ με τα γραφικα του φιφα μπουχτησα.:-/

Δημοσ.

Το Pro Evolution Soccer 2013 στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η Zegetron A.E., αντιπροσωπεία της Konami στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα από αύριο Σάββατο 8/9 έως την Κυριακή 16/9.

Στην έκθεση θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε για πρώτη φορά την τελική έκδοση του νέου Pro Evolution Soccer 2013, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις 20 Σεπτεμβρίου για PC, Xbox 360 και PS3. Παράλληλα στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν αρκετά PES 2013 Challenges, στα οποία θα μπορείτε να λάβετε μέρος και να κερδίσετε διάφορα δώρα.

Τέλος, στα πλαίσια την έκθεσης θα πραγματοποιηθούν και τουρνουά League of Legends τα οποία χορηγεί η Razer, εταιρία εξοπλισμού για PC games που κατασκευάζει τα πολύ γνωστά mouse, gamepads, keyboard και άλλα αξεσουάρ.

Η φετινή ΔΕΘ θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στη διεύθυνση Εγνατίας 154, στο κέντρο της πόλης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2310-291111.

Πηγη http://www.gameworld.gr/

Δημοσ.

Με μία λέξη το ντέμο είναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο. Οι παίχτες τρέχουν λες και κάνουν διάδρομο, τα σουτ ειναι κωμικοτραγικα και γενικα η κοναμι συνεχισει να με εκπλήσει δυσάρεστα. Αν αυτό το πράγμα που έπαιξα βγει σαν τελικο προϊόν τότε πραγματικα ήθελε πολυ προσπάθεια για να το καταφερουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με αυτο που επαθα χτες,τα πηρα αγρια με τη ΚΟΝΑΜΙ.

Βαζω το βραδακι να παιξω Master league στο PES12,παιζω με εναν που ειχε 700 ποντους,Ροναλντο,Μεσσι κτλ.τον κερδιζω ανετα με Ντιναταλε,πατσινι κτλ. δηλαδη μικρους σχετικα παιχτες,που τους εχω για να σπαω πλακα σε αυτους που εχουν ακριβους..

Γυρω στο 1 λεπτο πριν ληξει το παιχνιδακι,ενω τον κερδιζα 1-0,μου βγαινει το μην. Ο αγωνας πρεπει να ακυρωθει λογω απροσμενων καταστασεων.

Λεω τυχαιο θα ηταν εχει ξανασυμβει,ξαναπεφτω στον ιδιο αντιπαλο(ηταν τουρνουα).Παλι 1-0 το σκορ υπερ μου,γυρω στο 1λεπτο παλι πριν ληξει ο αγωνας παλι το μηνυμα.Ο αγωνας πρεπει να ακυρωθει λογω απροσμενων καταστασεων.

Και για να μη σας κουραζω περισσοτερο το ιδιο πραγμα εγινε κ τριτη φορα απο αλλον παιχτη.

Το πως νευριασα δε λεγεται.

Με ενα ψαξιμο που εκανα να κ το αναλογο βιντεο για τετοιους παιχτες

http://www.youtube.com/watch?v=pK1dr9ZA6VQ&feature=relmfu

Η ΚΟΝΑΜΙ δεν εχει κανει τιποτα.

Δημοσ.

το απο πανω ποστ παντως αφορα το pes 2012 ενω εδω ειναι για το pes 2013...

Εγω παντως που επαιξα 3-4 ματσακια εχθες στο professional μου αρεσε αρκετα και μου φανηκε και περισσοτερο δυσκολο απο το περσινο στο offline.Επαιζα παντως και μετριας δυναμικοτητας ομαδα (Εθνικη Ελλαδος).Τα manual σουτ ειναι αρκετα δυσκολα να μπουνε (πιο δυσκολα μπαινουν μου φανηκε απο το φιφα) αλλα μπορει να ειναι και οτι ακομα δεν το εχω συνηθησει,ενω οι manual πασες ειναι λιγο πιο ευκολες απο οτι αντοιστιχα στο φιφα manual.Παντως το παιχνιδι μου φανηκε να εχει "ανθρωπινο" ρυθμο ,οι μπαλες,πασες ,κοντρολ κλπ δεν "κολλανε" στον παικτη το αντιπαλο ΑΙ μου φανηκε παρα πολυ καλο ακομα και στο pro level (εχει 2 ακομα πιο πανω να παει) και γενικα το παιχνιδι μου αρεσε παρα πολυ

Δημοσ.

ειναι και ο μαναδικος λογος που δεν ξανα επαιξα ον λινε απο το 11 στο pes!!! δυστηχως το να κερδιζεις καποιον και να σου τραβαει το καλωδιο για να βγει εκτος ιντερνετ ειναι μεγαλη χαζομαρα...

γιατι για να μην χρεωθει την ητα του!!!

Δημοσ.

Το εννιάρι στο eurogamer λέει πολλά για την ποιότητα του φετινού PES, νομίζω κάνει επίσης σίγουρο το 9 ή 10 για το FIFA πού είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχει μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση.

Μπράβο στην KONAMI για την πολύ καλή δουλειά!!

Δημοσ.

το απο πανω ποστ παντως αφορα το pes 2012 ενω εδω ειναι για το pes 2013...

O λογος που το εγραψα ειναι αν εχει διορθωθει στο 13 γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο οταν ο αντιπαλος ειναι μπετοβλακας κ χρησιμοποιει τετοιου ειδους τακτικη για να μπει στο ΤΟΠ.

Επισης δεν τραβας το καλωδιο οπως ειπε ενας φιλος παραπανω αν τραβηξεις το καλωδιο απλα χανεις τον αγωνα,το βρηκα πως το κανουν αλλα δεν το γραφω εδω.

Στο 11 παντως δε μου ειχε συμβει ποτε.

Για το 13 παντως οποιος φιλος το πηρε(εγω θα αργησω μαλλον) ας μας πει αν το εχουν διορθωσει.

Δημοσ.

το παιχνιδι αξιζει και με το παραπανω μετα τα τραγικα pes των τελευταιων ετων εχει γινει πολυ καλη προσπαθεια φετως.το κορυφαιο του παιχνιδιου για μενα το palyer id.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...