polakis21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Επαναλαμβανω για full manual ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ το πατημα της σκανδαλης. Αν βαλεις το pass assistance στο 0 δεν γινεται full manual...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Επαναλαμβανω για full manual ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ το πατημα της σκανδαλης. Αν βαλεις το pass assistance στο 0 δεν γινεται full manual... Δεν βλεπω τρελη διαφορα ειλικρινα.Ακομα και χωρις το L2 η μπαλα παει εκει που θελω. Ισως να υπαρχει καποια διαφορα και να μην εχω παρατηρησει.
skanjos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zoIfGaV9mo4&feature=player_embedded#! 1
Slider23 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Fifa 2009 tutorial....Ενταξει τι αλλο μπορω να πω οταν βλεπω αυτο το βιντεακι??
aslanG7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Όπως αναμενόταν, η Konami ανακοίνωσε την ημοερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου demo τουPES 2013. Το νέο demo θα κυκλοφορήσει σε PS3, Xbox 360 και PC και θα περιλαμβάνει 11 licensed ομάδες και πολλές βελτιώσεις στο gameplay του παιχνιδιού. Επιπλέον, τα παιχνίδια θα διαρκούν δέκαλεπτά αυτή τη φορά και όχι πέντε, ενώ θα είναι διαθέσιμα και κάποια από τα training trials που θα περιλαμβάνονται στο τελικό προϊόν. Οι περιοχές του gameplay που έχουν βελτιωθεί είναι: η ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας, η στόχευση και η τροχιά της πάσας, η ταχύτητα των σουτ, οι αναχαιτίσεις των αμυντικών και η τεχνητή νοημοσύνη των διαιτητών. Σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες τώρα, το demo αυτό θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου στο Xbox Live, στις 29 Αυγούστου στο PlayStation Network και αρχές Σεπτεμβρίου στο PC. Πηγη http://www.enternity.gr/Article/%CE%88%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-demo-%CF%84%CE%BF%CF%85-PES-2013/11126.html
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Τι είναι αυτό πάλι ?Ουτε μία κεφαλια δε μπορείς να πάρεις σε αυτό το προ.δε βλέπω να διαμαρτύρεστε?Γιατί?
skanjos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 γιατί ακόμα δεν έχει βγει το παιχνίδι... το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι οι κάθετες μπαλιές τρύπες δεν περνάνε με τπτ,θα διορθωθούν λογικά.
kjtzemis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μια απορια, τελικα ποτε θα βγει για PS3? Στην αρχη δεν ειχαν πει για 7 Σεπτεμβρη?εφαγε κανα delay?γιατι στα Public τοχουνε για 28 Σεπτεμβρη και στο zavvi για τις 24.
green gordon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 γιατί ακόμα δεν έχει βγει το παιχνίδι... το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι οι κάθετες μπαλιές τρύπες δεν περνάνε με τπτ,θα διορθωθούν λογικά. Εχω παιξει πανω απο 50 ματσακια αντιπαλος με φιλο και σε καθε ματς βαζω γκολ και χανω τετ α τετ απο καθετη μπαλια.
green gordon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Για σημερα δεν ειναι να βγει ντεμο 2? Μεχρι στιγμης δεν το βλεπω.
kjtzemis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Για σημερα δεν ειναι να βγει ντεμο 2? Μεχρι στιγμης δεν το βλεπω. ναι ετσι διαβασα και εγω, χθες εβγαινε για το 360 και σημερα για το ps3 και αρχες σεπτεμβρη για pc, μπηκα και εγω κατα της 1 στο store αλλα δεν μου το εβγαζε, μονο το demo 1 μου εμφανιζε.
green gordon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 PS3 users should see it later this afternoon when the PSN Store updates. Υπομονη λοιπον...
polakis21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Tragic και το 2ο ντεμο δυστυχως. Πεφτει μεγαλο κραξιμο στα φορουμς. Δεν μαθαινει η Κοναμι, τελος. Τα λεμε του χρονου παλι...
kjtzemis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μολις τωρα καταφερα και επαιξα ενα ματσακι (μπαρτσα-ρεαλ) ετσι απο περιεργια να δω τι λεει το 2ο ντεμο,αυριο θα παιξω περισσοτερα ματσακια για να δω λιγο το παιχνιδι,δεν ξερω αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ θαλεγα, λογικα πρωτα θα παρω το προ και τα χριστουγεννα θα τσιμπησω και το φιφα. Επιτελους στο πρωτο προ που βλεπω ομαλοτητα στις κινησεις των παιχτων,ειχαν καταντησει αηδεια να πουμε με τα ρομποτακια τους, τωρα εχουν ωραιο στυλ,δινουν πιο καλες πασες, φετος ευτυχως επικεντρωθηκαν περισσοτερο με το gameplay παρα με τα γραφικα τα οποια ειναι ιδια με τα περσινα πανω κατω, αυτο δεν με πηραζει γτ σε σχεση με τα γραφικα του φιφα ειναι πολυ ανωτερα. Αντε το περιμενουμε να μας ερθει στις 28 να το τσιμπησουμε Υ.Γ.εφυγε ο τσακατσουκα και αποφασησαν να βγαλουν παιχνιδι της προκοπης :D
green gordon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Συμφωνω,ειναι πολυ καλο κ θα το τσιμπησω στανταρ. Στο ντεμο2 εχω την εντυπωση οτι παιρνεις πιο ευκολα κεφαλια απο το 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα