Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2013 [Consoles]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^^ Μιλας για online.Δηλαδη συγκρινεις ενα offline demo με το online του fifa?Η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια.Για πες μου λοιπον και δειξε μου ενα OFFLINE video που η ΑΙ του fifa βγαζει αυτες τις φασεις:

http://www.youtube.com/watch?v=qv_mGr4oWHw

Επισης για ποιες ιδιαιτεροτητες παικτων και ομαδων μιλας?Στο fifa ολες οι ομαδες και οι παικτες παιζουν με τον ιδιο τροπο.Μεχρι και οι τρελα κολλημενοι με το fifa ζητανε σε αυτο τον τομεα η ΕΑ να κανει το ιδιο που κανει η ΚΟΝΑΜΙ, οπου φετος με το Player ID εχει φτασει σε πολυ υψηλο επιπεδο.

Αγαπητέ fearwhat now,νομίζω ότι πριν ειρωνευτείς με την πρώτη ευκαιρία θα πρέπει να καταβάλεις μια φιλότιμη προσπάθεια να καταλάβεις τι εννοεί ο άλλος.

Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο λες ότι η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά εκτός αν εννοείς ότι ένα παιχνίδι προγραμματιστικά πάντα στο online mode γίνεται άλλο παιχνίδι απ'ότι είναι στο offline mode.

Δηλαδή ότι κάλλιστα μπορούμε να έχουμε ένα οποιοδήποτε κακό παιχνίδι μπροστά μας ενώ στο multiplayer του μεταμορφώνεται ως δια μαγείας σε καλό και εθιστικό παιχνίδι.

Πάντως σε αρκετά φόρουμ βλέπω απρόκλητη διάθεση ειρωνείας για αυτό το θέμα από οπαδούς-παίκτες του PES,ελλείψει επιχειρημάτων όπως φαίνεται...

Όσο γι αυτό που είπες ότι στο FIFA όλοι οι παίκτες παίζουν το ίδιο και ακόμα και οι fan του ζητάνε το player ID του PRO τότε αν το εννοείς πραγματικά σε προκαλώ να μου το αποδείξεις γιατί εγώ μπορώ να σου παραθέσω αμέτρητα παραδείγματα.

Επεξ/σία από archergr
Δημοσ.

^^ Φυσικα και το online κομματι δεν εχει καμια σχεση με το offline.Τα αυτονοητα θα λεμε τωρα?Αλλος προγραμματισμος υπαρχει στο MP και αλλος στο SP.Αφου πρωτα απ'ολα στο offline γινεται αναπτυξη της ΑΙ.Τι σχεση εχει το παιχνιδι οταν παιζουν 2 φιλοι μεταξυ τους με το να παιζει 1 εναντιον του cpu?

Στα επιχειρηματα δεν απαντας.Σου ειπα, δειξε μου δειγματα της offline AI του fifa.Δεν μπορεις διοτι δεν υπαρχει ΑΙ στο fifa.υπαρχει το psychic dribbling+running και ο ιδιος τροπος αναπτυξης παιχνιδιου.Δεν τα λεω εγω.Οι φανς του fifa τα λενε.Και εγω παιζω fifa αλλα μονο με φιλους διπλο για τους λογους που σου ειπα πιο πανω.

Δημοσ.

Δηλαδή στα διπλά FIFA που παίζεις με τους φίλους σου θες να μου πεις ότι ο Mertesacker της Arsenal ή ο Hummels της Dortmund έχουν καμία σχέση με παίκτες που παίζουν μπακ,αμυντικά χαφ,γουίνγκερ και στράικερ?

Δηλαδή αν βάλεις τον Chielini κόφτη ή δεκάρι δεν θα καταλάβεις τη διαφορά?

Αλήθεια πόσα διπλά έχεις παίξει με τους φίλους σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mου φαινεται επαιξες μισο παιχνιδι και ουτε καν τις επιλογες του μενου ειδες.Το LT ειναι optional στις πασες/σουτ και μονο στις σεντρες αν τις θελεις manual μπορεις να το χρησιμοποιησεις με βελακια ή χωρις.

Το animation τραγικο δεν ειναι.Αμαν με τις υπερβολες σου.Απορω βεβαια αν παιζεις fifa offline (πιστευω πως οχι).Αλλιως θα ειχες δει οτι σε ενα ποδοσφαιρακι εκτος απο καλα animations πρεπει να υπαρχουν και φαουλ..Η' μηπως θα τα βγαλει σε DLC η τιτανοτεραστια ΕΑ.Σε λογικη τιμη βεβαια 19,99Ε.

Μαλλον εισαι σε συγχυση. Οταν καποιος εχει ζησει την μαγεια του full manual στο φιφα, το προ του φαινεται παιδιαστικο. Και εγω που θελω να παιζω φουλ μανουαλ εμενα η κοναμι δεν μου το προσφερει σωστα. Και στις επιλογες απλα αφαιρεις τα βελακια του μανουαλ να μην φαινονται. Το πατημα της σκανδαλης για φουλ μανουαλ ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και αυτο καταστρεφει το παιχνιδι. Για να κανεις 1-2 με μανουαλ πασα πρεπει να εισαι ζογκλερ! Γιαυτο ειναι μαυρο χαλι η επιλογη της κοναμι. Τουλαχιστον εβαλαν το σουτ σαν απλο φυσιολογικο μανουαλ μονο με το πατημα του κουμπιου οπως επρεπε να κανουν και στις πασες-σεντρες! Και ναι το animation σε σχεση με το φιφα ειναι τραγικο. Κι επισης παιζω μονο offline πλεον με παρεα φιλους και εχει απειρα και κανονικα φαουλ...Δεν φταιω εγω αν ζεις στον κοσμο του Τακατσουκα! Φιλικα παντα, χωρις παρεξηγηση...

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

Από πλευράς σωματίων, ο preview κώδικας περιλαμβάνει τα εξής πρωταθλήματα:

English League (20 ομάδες)

Ligue 1 (20 ομάδες)

Campionato (20 ομάδες)

Eredivisie (19 ομάδες)

Liga BBVA (20 ομάδες)

Liga Portuguesa (16 ομάδες)

PES League (16 ομάδες)

WE League (20 ομάδες)

Πέραν των παραπάνω, για τα οποία δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, αφού οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί από πλευράς Konami, υπάρχει και η κατηγορία των European Other Leagues. Εκεί περιλαμβάνονται οι ομάδες από διάφορα μικρότερα πρωταθλήματα, μέσα στα οποία βρίσκεται και η Super League. Έτσι, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι για άλλη μια χρονιά οι ελληνικές συμμετοχές, ενώ προσφέρονται ακόμη οι ομάδες:

Anderlecht

Brugge

Dinamo Zagreb

Sparta Praha

Copenhagen

Nordsjaeland

Bayern Munchen

Wisla Krakow

CFR Cluj

CSKA Moskow

Spartak Moskow

Zenit St. Petersburg

Celtic

Motherwell FC

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και οι 2 λετε σωστα πραγματα,αλλα διαφωνειτε για διαφορετικα πραγματα που δεν εχουν σχεση :P

Σου ειπα, δειξε μου δειγματα της offline AI του fifa.Δεν μπορεις διοτι δεν υπαρχει ΑΙ στο fifa.υπαρχει το psychic dribbling+running και ο ιδιος τροπος αναπτυξης παιχνιδιου.Δεν τα λεω εγω.Οι φανς του fifa τα λενε.Και εγω παιζω fifa αλλα μονο με φιλους διπλο για τους λογους που σου ειπα πιο πανω.

Πολυ σωστο αυτο που λες.Καμια σχεση η AI του pes με του fifa.Πολυ ανωτερη στο pes,αλλα αυτο δεν εχει σχεση με τους μηχανισμους gameplay του παιχνιδιου.

Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο λες ότι η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά εκτός αν εννοείς ότι ένα παιχνίδι προγραμματιστικά πάντα στο online mode γίνεται άλλο παιχνίδι απ'ότι είναι στο offline mode.

Δηλαδή ότι κάλλιστα μπορούμε να έχουμε ένα οποιοδήποτε κακό παιχνίδι μπροστά μας ενώ στο multiplayer του μεταμορφώνεται ως δια μαγείας σε καλό και εθιστικό παιχνίδι.

Eχεις δικιο,οτι οι μηχανισμοι gameplay τελικα ειναι οι ιδιοι και σε offline και σε online/διπλο στο σπιτι,αλλα στο offline μετραει πολυ η συμπεριφορα του αντιπαλου.Εκει το fifa τα εχει κανει μανταρα.

Το πατημα της σκανδαλης για φουλ μανουαλ ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και αυτο καταστρεφει το παιχνιδι.

Δεν ισχυει αυτο.Εγω δεν τη παταω ποτε για manual.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν φταίω εγώ ή η συνήθεια τα τελευταία 2 χρόνια με το Fifa αλλα αυτό το... πράγμα ούτε 5 λεπτά δεν μπόρεσα να του αφιερώσω. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απο το Fifa. Για άλλους καλό για άλλους κακό αλλα δεν νομίζω οτι μπορεί να γίνει σύγκριση σε καμία περίπτωση.

Επεξ/σία από pantnick
Δημοσ.

Πάντως, προσωπικά, μου άρεσε αρκετά το Demo του PES 2013...

Νταξ, δεν ήταν και το κάτι άλλο, αλλά φαίνεται καλύτερο από το PES 2012...

Δημοσ.

Και οι 2 λετε σωστα πραγματα,αλλα διαφωνειτε για διαφορετικα πραγματα που δεν εχουν σχεση :P

Πολυ σωστο αυτο που λες.Καμια σχεση η AI του pes με του fifa.Πολυ ανωτερη στο pes,αλλα αυτο δεν εχει σχεση με τους μηχανισμους gameplay του παιχνιδιου.

Eχεις δικιο,οτι οι μηχανισμοι gameplay τελικα ειναι οι ιδιοι και σε offline και σε online/διπλο στο σπιτι,αλλα στο offline μετραει πολυ η συμπεριφορα του αντιπαλου.Εκει το fifa τα εχει κανει μανταρα.

Δεν ισχυει αυτο.Εγω δεν τη παταω ποτε για manual.

Καταλαβαίνω τι λες αλλά εγώ μιλάω σαν αποτέλεσμα τι έχει μπροστά του ο χρήστης.

Και αυτό κατά τη δική μου άποψη φαίνεται να είναι καλύτερο και φέτος και μάλιστα κάνοντας ακόμη μια φορά σύγκριση του demo ενός παιχνιδιού που θα βγει με ένα παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει ήδη 1 χρόνο.

Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Δεν ξέρω αν φταίω εγώ ή η συνήθεια τα τελευταία 2 χρόνια με το Fifa αλλα αυτό το... πράγμα ούτε 5 λεπτά δεν μπόρεσα να του αφιερώσω. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απο το Fifa. Για άλλους καλό για άλλους κακό αλλα δεν νομίζω οτι μπορεί να γίνει σύγκριση σε καμία περίπτωση.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!

Δημοσ.

Τελικα το ντεμο μονο σε μερικους σε αυτο το forum δεν αρεσει διοτι σε ολα του εξωτερικου ολοι εχουν παθει πλακα ειτε επαιζαν μονο fifa ειτε pes.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οφείλω να παραδεχτώ και εγώ τις αλλαγές που έγιναν στο game , όντος το παιχνίδι άρχισε και γίνεται simulation επιτέλους. Θα κρατήσει τους fan του PES ευχαριστημένους, όσον για τους ποιο απαιτητικούς και τα fanboys φυσικά , το FIFA εξακολουθεί να παραμένει μονόδρομος...

Επεξ/σία από anamenos
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαίνω τι λες αλλά εγώ μιλάω σαν αποτέλεσμα τι έχει μπροστά του ο χρήστης.

Και αυτό κατά τη δική μου άποψη φαίνεται να είναι καλύτερο και φέτος και μάλιστα κάνοντας ακόμη μια φορά σύγκριση του demo ενός παιχνιδιού που θα βγει με ένα παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει ήδη 1 χρόνο.

Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Συμφωνω.Το fifa εχει και παλι το προβαδισμα για φετος.Ειναι το φαβορι τελος παντων,αν μπορουμε να το πουμε ετσι,αλλα εχει κανει πολυ μεγαλα βηματα η κοναμι και αυτο πρεπει να το παραδεχτουμε.

Τελικα το ντεμο μονο σε μερικους σε αυτο το forum δεν αρεσει διοτι σε ολα του εξωτερικου ολοι εχουν παθει πλακα ειτε επαιζαν μονο fifa ειτε pes.

Και εγω ειμαι ανθουσιασμενος απο την προοδο,παρ'ολο που ειχα επιλεξει fifa σε αυτη τη γενια.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι εγινε καλυτερο ποδοσφαιρακι.Σιγουρα ειναι πιο κοντα απο ποτε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...