sargio01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 To R3 που υπάρχει πάνω αριστερα τι είναι παιδιά ? Είναι εύκολο να βάλεις φωτογραφία γιατί δεν καταλαβαίνω;...
prigipa_m Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Είναι εύκολο να βάλεις φωτογραφία γιατί δεν καταλαβαίνω;... Το βρήκα τελικά πατας το κουμπί και σου εμφανίζει λίστα με παίκτες στο Online...
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Πάντως με το σκαφτό το έχουν παρακάνει. Καταντάει κουραστικό από ένα σημείο και μετά.
prigipa_m Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Εγω πάντως Online μονο ματς δεν ξαναπαίζω είναι γελειο το σύστημα που σου δίνει τους βαθμούς....
prigipa_m Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Τι εννοείς; π.χ. Ο αντιπαλος παίρνει Barca με 920 βαθμούς και εγω παίρνω την Arsenal με 934. Τον νικάω και παίρνω μοναχα δυο βαθμούς. Ανεξήγητο και γενικα απο οτι είδα το τελ. διαστημα ρίξανε τους πόντους που κερδίζεις.
mtzs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε το replay μετα απο καθε φαση; Κατανταει πολυ σπαστικο
Heatspreader Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα με το παιχνίδι. Παίζω με φίλους μου και ότι κάθε φορά που σταματάει η φάση με offside, foul, out, κλπ, μπαίνει replay και μάλιστα σε αργή μορφή (κουνιούνται animetion, φορτώνει για να βγει όταν πατήσεις start), μας ενοχλεί απίστευτα. Θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή αν θες να βλέπεις ή όχι τα replays.
Luxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ενα φιλαρακι μου θελει να το αγορασει με ελληνικη μεταδοση. Ποια εκδοση να παρει; Και απο ποιο μαγαζι μεσω skroutz; Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2012 από Luxx
Heatspreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Εδώ: http://www.eshopkos.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=vmj_color_plus.tpl&product_id=11696&category_id=15&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=1
Luxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Το ελληνικο εχει κατι επιπλεον εκτος απο την μεταδοση; Εχει επιπλεον ομαδες; Επισης μπορεις να διαλεξεις και την αγγλικη μεταδοση ή εχει μονο ελληνικα;
Heatspreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ιδιες ομαδες εχει. Δεν μπορεις να διαλεξεις Αγγλικη μεταδοση. Εχει Γαλλικα και καποιες αλλες που δεν γνωριζω. Ουτε αγγλικο menu επισης. Sent from my iPhone using Insomnia
Peavy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά σας κατεβάζει το update pack (για PS3) μέσα από το παιχνίδι, γιατί εμένα μόλις πάω να το κατεβάσω κολλάει και δεν κάνει back (ενώ ακούγεται μουσική)
petros_samurai Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση για τους τυπους που ξερουν απο αυτο το παιχνιδι.Παιζουμε 4 ατομα με φιλους στο play3 2vs2 οκ?Πως μπορω να το ρυθμισω ωστε ο συμπεκτης μου να ελεγχει τους 2 επιθετικους και εγω πχ ολους τους υπολοιπους?Εννοω πως αν παει η μπαλα στον επιθετικο δεν θα τον ελεγχω ποτε εγω μονο αυτος,παλια γινοταν θυμαμαι,ξερει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα