Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει συμβεί ήδη δύο φορές να απαντάω σε ένα topic και μόλις δημοσιεύω την απάντηση, να ανακαλύπτω πως και κάποιος άλλος χρήστης απάντησε το ίδιο με εμένα, μερικά δευτερόλεπτα πριν απο εμένα. :o

Επειδή σε τέτοια περίπτωση η απάντησή μου δεν χρειάζεται τελικά, πώς μπορώ να τη διαγράψω ώστε να μη γεμίζει το topic με ανούσια posts; :huh:

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θεωρώ ορθή τακτική να αφαιρείται μια απάντηση επειδή, τυχαία, ένα άλλο μέλος 'πρόλαβε' να απαντήσει την ίδια στιγμή που έγραφα την δική μου απάντηση. Τι σημασία έχει; Ας υπάρχουν και οι δύο απαντήσεις.

;)

Δημοσ.

Μου έχει συμβεί ήδη δύο φορές να απαντάω σε ένα topic και μόλις δημοσιεύω την απάντηση, να ανακαλύπτω πως και κάποιος άλλος χρήστης απάντησε το ίδιο με εμένα, μερικά δευτερόλεπτα πριν απο εμένα. :o

Επειδή σε τέτοια περίπτωση η απάντησή μου δεν χρειάζεται τελικά, πώς μπορώ να τη διαγράψω ώστε να μη γεμίζει το topic με ανούσια posts; :huh:

Μερικες φορες και μια δευτερη απαντηση μπορει να χρησιμευσει ως επιβεβαιωση για τον χρηστη που ρωτησε.

Δημοσ.

Με τον ίδιο τρόπο.

και ας έχει το τόπικ απαντήσεις? κάνω αναφορα στο πρωτο ποστ που είναι το δικό μου και διαγράφεται όλο το τόπικ?

• Moderators
Δημοσ.

Όχι ακριβώς έτσι. Κάνεις την αναφορά και από κει και πέρα επαφίεται στην κρίση των συντονιστών το τελικό αποτέλεσμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...