Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου θυμίζει κάτι από τον πλανήτη του μικρού πρίγκιπα. Ένα παλιό κινούμενο σχέδιο που έβλεπα μικρός.

Και εντάξει, μπορεί να μην είναι τεχνολογική είδηση, αλλά δεν είναι κάτι που με χαλάει για να γκρινιάξω.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η φωτο ειναι κοριφη!!!

σε αυτους που λενε δεν το πιανω και δεν μου αρεσει απλα να πω οτι ειναι ασχετοι (χωρις να θελω να τους υποβιβασω)Απλα αν δεν το κατεχεις το θεμα αυτο που λεγεται φωτογραφια δεν ειναι ευκολο να το δεις αυτο που δειχνει.

Φανταστειτε τον κύκλο της γης και την φορα του ηλιου, με ολες τις αλλαγες στον φωτισμο και τα χρωμματα και οτι η καθε φωτο αποτελει ενα κοματι απο αυτο τον κυκλο. (αν ηταν με μαγαλη αναλυση θα ηταν σιγουρα ποιο κατανοητο αποτι τωρα)

Μπραβο στον δημιουργο!!

Δημοσ.

Εμένα δεν μου άρεσε η φωτογραφία. Δεν καταλάβαίνω καν τι δείχνει.

Και με 500 φωτογραφίες το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε σε εκατοντάδες άλλα σημεία, νησιά, ακρωτήρια κλπ. Δηλαδή το ίδιο χάλια αποτέλεσμα!

Αν πάει δηλαδή κάποιος και σκάβει στο Σούνιο επί 40 ώρες, που είναι και αυτό δύσκολο, θα είναι είδηση; Γιατί; Επειδή έκανε μια τρύπα στο Σούνιο; Αν την είχε κάνει της τρύπα στα Σεπόλια δεν θα ήταν είδηση;

Άκυρο...

Δημοσ.

2d προβολή του 3d χώρου του Σούνιου στο 4d πλαίσιο των 30 ωρών.

πολύ καλό, πολύ όμορφο μπράβο στο παληκάρι, αλλά σε τεχνολογικό φόρουμ;

θυμάμαι την είδηση για την πώληση του 1ου κβαντικού υπολογιστή απο τη d-wave στη lockheadMartin που τελικά δε περάστηκε ποτέ στη κεντρική και βλέπω κάτι τέτοιες ειδήσεις και σκέφτομαι: "Πότε άλλαξε η θεματολογία του insomnia;". Εκτός και αν ο ειδικός τύπος στην ελλάδα χαρακτηρίστηκε μόνιμα απο τα πρότυπα των άρθρων του περιοδικού ram...

ίσως πάλι ο φωτογράφος είναι γνωστός κάποιου μοντ ή φίλου μοντ και έτσι προσπαθεί να προωθήσει τη δουλειά και το βιογραφικό του.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου άρεσε η φωτογραφία. Δεν καταλάβαίνω καν τι δείχνει.

Και με 500 φωτογραφίες το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε σε εκατοντάδες άλλα σημεία, νησιά, ακρωτήρια κλπ. Δηλαδή το ίδιο χάλια αποτέλεσμα!

Αν πάει δηλαδή κάποιος και σκάβει στο Σούνιο επί 40 ώρες, που είναι και αυτό δύσκολο, θα είναι είδηση; Γιατί; Επειδή έκανε μια τρύπα στο Σούνιο; Αν την είχε κάνει της τρύπα στα Σεπόλια δεν θα ήταν είδηση;

Ορισμένοι χρειάζονται επειγόντως να βγουν έξω από την τρύπα τους και να αρχίσουν να ψάχνουν για άλλου είδους τρύπες...

Είδηση δεν είναι μόνο ότι η τάδε κάρτα γραφικών έπιασε 10000 Mhz ή ότι η Apple κατασκεύασε το iPhone 17... ειδήσεις είναι και αυτές διαφορετικού περιεχομένου που εμπλουτίζουν τις γνώσεις από διαφορετική σκοπιά.

Το ίντερνετ μερικές φορές δεν είναι γνώση, είναι απόγνωση...

Δημοσ.

Πολύ καλή δουλειά! ομολογω οτι δεν καταλαβα ακριβως τι βλεπω κοιτοντας τη φωτογραφια. Αλλα αν μη τι αλλο ειναι εντυπωσιακη!! Συγχαρητηρια!

Δημοσ.

Η φωτο ειναι κοριφη!!!

σε αυτους που λενε δεν το πιανω και δεν μου αρεσει απλα να πω οτι ειναι ασχετοι (χωρις να θελω να τους υποβιβασω)Απλα αν δεν το κατεχεις το θεμα αυτο που λεγεται φωτογραφια δεν ειναι ευκολο να το δεις αυτο που δειχνει.

Φανταστειτε τον κύκλο της γης και την φορα του ηλιου, με ολες τις αλλαγες στον φωτισμο και τα χρωμματα και οτι η καθε φωτο αποτελει ενα κοματι απο αυτο τον κυκλο. (αν ηταν με μαγαλη αναλυση θα ηταν σιγουρα ποιο κατανοητο αποτι τωρα)

Μπραβο στον δημιουργο!!

επειδή εγώ να το είπα το "Δε το πιάνω" να ΞΑΝΑδιευκρινήσω ότι δε πιάνω γιατί αυτό είναι θέμα/είδηση στο insomnia.

Είμαι επίσης άσχετος στη αστρονομία/αστροπαρατήρηση η οποία είναι εξίσου τεχνολογικά εργαλεία οπως και η φωτογραφία αλλά δε θα ΕΠΙΑΝΑ μια είδηση για τη παρακολούθηση και φωτογράφιση ενός άστρου με ένα σουπερ-ντούπερ τηλεσκόπιο ή έστω με ένα απλό τηλεσκόπιο αλλά με ένα αξιο συγχαρητηρίων νέο τρόπο.

Δημοσ.

επειδή εγώ να το είπα το "Δε το πιάνω" να ΞΑΝΑδιευκρινήσω ότι δε πιάνω γιατί αυτό είναι θέμα/είδηση στο insomnia.

Είμαι επίσης άσχετος στη αστρονομία/αστροπαρατήρηση η οποία είναι εξίσου τεχνολογικά εργαλεία οπως και η φωτογραφία αλλά δε θα ΕΠΙΑΝΑ μια είδηση για τη παρακολούθηση και φωτογράφιση ενός άστρου με ένα σουπερ-ντούπερ τηλεσκόπιο ή έστω με ένα απλό τηλεσκόπιο αλλά με ένα αξιο συγχαρητηρίων νέο τρόπο.

δεν είναι νέος ο τρόπος του, απλά είναι ακόμα ένας που τα κατάφερε. αυτό δε μειώνει την αξία του αποτελέσματος, αλλά συμφωνώ μαζί σου, το θέμα δεν είναι το μπράβο, αλλά τα όρια της θεματολογίας, ειδικά όταν πιο σχετικές ειδήσεις απορρίπτονται.

είπαμε το ram είναι σχολή για τον ειδικό "τύπο" στην ελλάδα.

Δημοσ.

καλα bruin εισαι τελειως ΑΚΥΡΟΣ.

καθεσαι και συγκρινεις ενα φωτογραφο που εφαγε ωρες και εφτιαξε κατι καλλιτεχνικο με εναν που θα εσκαβε μια τρυπα.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ.αν δεν σου αρεσει μεγεια σου με χαρα σου.αλλα να τον μειωνεις οτι δεν εκανε τιποτα εσυ ποσο καλυτερος απο το να κραζεις στο forum?

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ!!???

καθε φορα που διαβαζω νεα στο insomnia διαβαζω ολη την ωρα 2 πραγματα.η θα γκρινιαζετε απειρα και ολα θα σας φτενε

η θα πετατε την καθε ασχετη παπαρια πχ για καποιον υπερυπολογιστη θα παιζει crysis?θα σηκωνει πασιεντζα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...