kospetros Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 γιατι 30 ωρες? η μερα την τελευταια φορα που το κοιταξα ειχε 24 προσωπικα δεν μου αρεσει , μου φαινετε απλα σαν πλανητης απο καποιο παιχνιδι . ισως θα ηταν καλυτερα , αυτες οι 30+10 ωρες να πανε σε κατι πιο εποικοδομητικο
klog Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Πρακτικά δεν είναι είδηση μιας και ο καθένας μπορεί να καταφέρει ότι ο φωτογράφος της προκειμένης με μια mid range DSLR. Οκ κατανοώ οτι δεν ενδιαφέρεται όλος ο κόσμος για την φωτογραφία ,όπως δεν ενδιαφέρονται όλοι για το μπαλέτο ή την τεχνολογία ή τον αθλητισμό , αλλά το ότι προέρχεται απο έναν χώρο που μπορεί να μην μας αρέσει βρε αδερφέ δε σημαίνει ότι δεν έχει πετύχει ο συγκεκριμένος κάτι εξαιρετικό.
pournaras Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 γιατι 30 ωρες? η μερα την τελευταια φορα που το κοιταξα ειχε 24 προσωπικα δεν μου αρεσει , μου φαινετε απλα σαν πλανητης απο καποιο παιχνιδι . ισως θα ηταν καλυτερα , αυτες οι 30+10 ωρες να πανε σε κατι πιο εποικοδομητικο Ουτε εμενα μου αρεσει αυτος ο τροπος ληψης (και αναπαραγωγης). Δεν τη βρισκω κατι που να μου αρεσει, σαν ενα παραμορφωμενο νησακι μου δειχνει.
koutoukos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 εμενα δεν μ αρέσει καθόλου...τσάμπα το κόπο του
phanispal Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Θυμίζει σε κανέναν άλλον εξώφυλλο από μεταγενέστερους Pink Floyd;
Kastrato88 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ωραίο το αποτέλεσμα.Μανάρι να μπορούσαμενα τη δούμε σε υψηλή ανάλυση.
slr Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Θα το προτιμούσα σαν πανόραμα 360 μοιρών παρά αυτό. Πιστεύω ότι ενώ είναι πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία χάνει λόγου του σφαιρικού εφέ.
21century Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Και αξίζει σίγουρα βραβείο για την δουλεια του...
Alexkass Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 ταπεινέ φτωχέ έλληνα... η φωτογραφεία είναι άριστη! φαίνεται τέλεια η τροχιά του ήλιου αλλά και του Γαλαξία. τα σχόλια περί "δεν το πιάνω", "τζάμπα τον κόπο του" είναι αστεία και θυμίζουν αυτούς που δεν "έπιαναν" τον Dali, Bergmann και τους άλλους.
baskon Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Το θεμα ειναι οτι οταν λεμε Σoυνιο σε ολους ερχεται στο μυαλο μας ο ναος του Ποσειδωνα κυrιως και μετά η θαλασσα.. Προσπαθώ ματαια να διακρινω το ναο του Ποσειδωνα στη φωτογραφια..Ισως σε μεγαλη αναλυση να φαινεται.. Αλλα σε αυτο που βλεπουμε εδω οχι.. Με αλλα λογια αν την εβλεπα χωρις κειμενο θα ελεγα,οκ καποιος πηγε σε μια παραλια και τραβηξε μερικες φωτο και εκανε καλη επεξεργασια..αλλα σιγουρα δε θα ελεγα οτι ηταν στο Σουνιο..Με αλλα λογια και σε μενα δε μαρεσε..Αν δεν ελεγε Σουνιο θα την εβρισκα καλυτερη..
artshadows Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Σιγά μην είναι και o Chuck Norris! το Σουνιο αυτοφωτογραφιθηκε για 30 ωρες διοτι ο chuck Norris ηθελε αναμνηστικη
nikosBruin Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Εμένα δεν μου άρεσε η φωτογραφία. Δεν καταλάβαίνω καν τι δείχνει. Και με 500 φωτογραφίες το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε σε εκατοντάδες άλλα σημεία, νησιά, ακρωτήρια κλπ. Δηλαδή το ίδιο χάλια αποτέλεσμα! Αν πάει δηλαδή κάποιος και σκάβει στο Σούνιο επί 40 ώρες, που είναι και αυτό δύσκολο, θα είναι είδηση; Γιατί; Επειδή έκανε μια τρύπα στο Σούνιο; Αν την είχε κάνει της τρύπα στα Σεπόλια δεν θα ήταν είδηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα