Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παρακάτω πανοραμική φωτογραφία είναι το αποτέλεσμα συνεχόμενων λήψεων για μια ολόκληρη ημέρα και αναδεινύει την όμορφη ύπαιθρο της Ελλάδας. Δημιουργήθηκε από τον φωτογράφο Χρήστο Κωτσιόπουλο ύστερα από 30 ώρες εκατοντάδων στιγμιότυπων από το ηλιοβασίλεμα μέχρι και τη δύση του ηλίου.Το συγκεκριμένο πανόραμα 360 μοιρών δημιουργήθηκε στο Σούνιο από μία φωτογραφική μηχανή Canon 550D και αποτελείται από 560 διαφορετικές φωτογραφίες. Για τις ανάγκες της φωτογράφησης ο φωτογράφος έπρεπε να παραμείνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο όλες τις ώρες, αλλάζοντας τη θέση της φωτογραφικής μηχανής. Εκτός από τις 30 ώρες των λήψεων χρειάστηκαν άλλες 12 ώρες για την επεξεργασία των φωτογραφιών και τη σύνθεση του τελικού αποτελέσματος.

Link.png Site: dvice.com

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι κάποιος εστησε μια καμερα για 30 ωρες και μετα εκατσε 12 ωρες στο Photoshop και την εφτιαξε. Επισης οτι το σουνιο εχει ωραια θέα... Αυτη ειναι η ειδηση

ps ουτε εγω το πιανω

• Like 1
Δημοσ.

Η ειδηση ειναι το ποσο δυσκολο ειναι να καταφερεις να δημιουργησεις μια τετοια φωτογραφια.

αν κανετε κλικ στο σιτε που εχει στο κατω μερος του post αυτο ακριβως γραφει.....

Δημοσ.

Δεν μειώνουμε την προσπάθεια ή το έργο του, και σε ένα φόρουμ φωτογραφίας τέτοια ποστ αποτελούν ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους περισσότερους.

Μπράβο στον φωτογράφο, αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν αποτελεί "είδηση".

Δημοσ.

Σε αντίθεση με τους προλαλλήσαντες εμένα μου αρέσε που την είδα στην αρχική σελίδα αυτή την είδηση, γιατί αλλιώς μπορεί να την έχανα. Δείχνει ότι κάποιος με όρεξη μπορεί να κάνει τα πάντα, με μια απλή dslr (δεν βγήκε με την markII).

Πιο πολύ είδηση θεωρώ το παραπάνω παρά το ότι ο chrome έβγαλε νέα έκδοση....

Δημοσ.

Περα απο το δημιουργικο κοματι της δυσκολης αυτης φωτογραφησης οι παρατηρητικοι θα δουν οτι συνυπαρχει η ημερα και η νυχτα στο τελικο αποτελεσμα.

Δημοσ.

Οτι κάποιος εστησε μια καμερα για 30 ωρες και μετα εκατσε 12 ωρες στο Photoshop και την εφτιαξε. Επισης οτι το σουνιο εχει ωραια θέα... Αυτη ειναι η ειδηση

ps ουτε εγω το πιανω

OK , δε λέω ότι είναι ευκολο αυτό που έκανε αλλά φαντάζομαι ότι υπάρχουν εκατοντάδες παθιασμένοι με το χόμπυ τους που κάνουν δύσκολα πράγματα. Η τεχνολογική είδηση ποιά είναι ?

Δεν μειώνουμε την προσπάθεια ή το έργο του, και σε ένα φόρουμ φωτογραφίας τέτοια ποστ αποτελούν ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους περισσότερους.

Μπράβο στον φωτογράφο, αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν αποτελεί "είδηση".

Ακριβώς ...

Δημοσ.

Δημιουργήθηκε από τον φωτογράφο Χρήστο Κωτσιόπουλο ύστερα από 30 ώρες εκατοντάδων στιγμιότυπων από το ηλιοβασίλεμα μέχρι και τη δύση του ηλίου.

Σιγά μην είναι και o Chuck Norris!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...