Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Προσπαθώ να κάνω φορματ στα windows xp αλλά μου προκύπτει ένα πρόβλημα στο bootarisma του cd που ούτε καν περίμενα!Tα πράγματ έχουν ως εξής:

Θέτω ως πρώτη επιλογή boot th dvd μοναδα,βαζω το cd μετα ομως δν μου βγαινει το γνωστο μνμ ''press any key to boot from cd"" αλλά συνεχίζει να βοοταρει κκαι να μπαίνει στα windows..Έχω δοκιμάσει ότι μου ρχεται στο μυαλό αλλά πάλι τα ίδια..

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Δημοσ.

Αν το έχεις δοκιμάσει το cd σε άλλο Η/Υ και κάνει boot κανονικά(και έχει όντως βάλει σωστά της ρυθμίσεις στο bios) τότε ή έχεις πρόβλημα με την συσκευή cd/dvd ή έχει κάποιο «σκάλωμα» ο σκληρός σου με το filesystem,όπου θα πρέπει να να σβήσεις όλα τα υπάρχοντα διαμερίσματα για να «στρώσει».

Δημοσ.

Μήπως έχεις usb πληκτρολόγιο το οποίο δε το βλέπει ο υπολογιστής κατά το boot; Δοκίμασες με παλαιότερο PS/2 πληκτρολόγιο;

Δημοσ.

ti ennoeis angmar? Εχω το πληκρολογιο που πηρα με την αγορα του η/υ,microsoft einai(ειναι 8 χρονια περιποθ παλιος)

Παντως με usb to syndev..

λοιπον μπηκε! αυτη τη στιγμη κανω τη διαδικασια για οτιδηποτε αλλο 8α σας ενημερωσω

Δημοσ.

Λοιπόν όλα καλά μέχρι στιγμής..το πράγμα που θέλω να ρωτήσω είναι πως να εγκαταστήσω τα ηχεία..Έχω όλους τους drivers αλλά δεν ξέρω πως.Επίσης,δεν θυμαμαι αν υπηρχε cd εγκαταστασης και το πι8ανοτερο ειναι οτι δεν υπηρχε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...