sarakinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Άλλες Ram παίρνουν τα pc άλλες τα laptop ... πάρε καινούρια Ram όπως λένε τα παιδιά παραπάνω και θα είσαι μια χαρά....κατά τα άλλα δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο...
@topos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Για τα κολληματα ευθυνετε 100% η ραμ που εχεις.Ο cpu σε απλη χρηση browsing κτλ θα σου κρατησει αλλα τοσα χρονια.. Mπορεις απλα να τσιμπησεις μονο μια ραμ των 2gb και να εχεις συνολο 3gb και θα εισαι μια χαρα και δεν θα χρειαστεις να αλλαξεις λειτουργικο(χ86).Προφανως δεν θα εχεις dual channel αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα.. Αυτο που ψαχνεις ειναι 1 dimm 2gb ddr2 ram σε συχνοτητα 667 η 800. Υ.Γ Τωρα ειδα οτι εχεις την 7700 οποτε μαλλων θα θελεις να παιζεις κανενα παιχνιδακι,δεν εχω δουλεψει καθολου την μητρικη σου και ξερω οτι ο 6300 ειναι σχετικα δυστροπος για υψηλα o/c αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.Πιστευω πως 2,4 πρεπει να μπορεις να τα πιασεις με ανεκτες θερμοκρασιες εαν υποστηριζει η μητρικη lock agp και ασυγχρονη λειτουργια μνημης. Υ.Γ2 Τι επαθε το λαπτοπ?
George b Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Υ.Γ1 : Η αλήθεια είναι ότι παίζω αρκετά συχνά games και για αυτό η κάρτα γραφικών είναι αρκετά καλή,για o/c δεν ξέρω καν πως να κάνω αν και θα ήθελα να μάθω,με λίγη βοήθεια φυσικά,ειχα ψαξει παλια εαν γινετε να της κανω o/c αλλα νομιζω οτι δεν γινετε... Υ.Γ2 : Το καιμένο θυμάμαι και ήταν πιο γρήγορο απο αυτό το Desktop αλλά δυστιχως ο αδερφος του εριξε πανω νερο και παει εφυγε το λαπτοπ για τον αλλο κοσμο
George b Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σήμερα ήρθε η μνήμη και την έβαλα και τα 64-bit windows 7 ολα καλα!Δεν κολάει καθόλου και όλα πάνε τέλεια(ελπίζω και για αρκετό καιρό ακόμα μην τον ματιάσω ) Λεω να του κάνω overclock αλλά φοβάμε μην κάνω καμιά βλακεία,έχω βρει και αρκετά βίντεο όπως αυτό που λέει πως γίνετε http://www.youtube.com/watch?v=_Fr609vj8rI ..αλλα δεν ξέρω αν ειναι ο σωστός τρόπος και άν η μητρηκή μου μπορεί να κάνει o/c.. Edit:οι θερμοκρασίες δεν μου φενονται καθόλου λογικές..
BEL_3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 δεν ειναι λογικες.90 βαθμους . Η χρειαζεσαι παστα η εχεις πειραξει την ψυκτρα του επεξεργαστη και δεν την εχεις βαλει σωστα
George b Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Από ότι θυμάμαι τον επεξεργαστή τον είχε βάλει ένας απο τα multirama,οπότε δεν πρέπει να είναι λάθος,ωστόσο αυτο για την πάστα θα το κοιτάξω,ευχαριστώ! Edit:βρήκα αυτήν http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/psyktres/xilence-zub-xptp-tim-asimi/prod1130134pp/ είναι καλή?Να την παραγγείλω?
BEL_3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 καλα οτι την ειχε βαλει αυτος απο τα multirama δεν μου λεει κατι αnyway ναι ειναι μια χαρα μπορεις να την παραγγειλεις
eprototype Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Σήμερα ήρθε η μνήμη και την έβαλα και τα 64-bit windows 7 ολα καλα!Δεν κολάει καθόλου και όλα πάνε τέλεια(ελπίζω και για αρκετό καιρό ακόμα μην τον ματιάσω ) Λεω να του κάνω overclock αλλά φοβάμε μην κάνω καμιά βλακεία,έχω βρει και αρκετά βίντεο όπως αυτό που λέει πως γίνετε http://www.youtube.com/watch?v=_Fr609vj8rI ..αλλα δεν ξέρω αν ειναι ο σωστός τρόπος και άν η μητρηκή μου μπορεί να κάνει o/c.. Edit:οι θερμοκρασίες δεν μου φενονται καθόλου λογικές.. φιλέ πρόσεχε το PC μην κάνει και σου σκάσει κανένας επεξεργαστής στους 90 βαθμούς δεν είναι καθόλου καλό εμένα μια φορά που δεν είχε πάστα και με το που τον ανοιγα έφτανε στους 90 βαθμούς και έκλεινε από μονός του κατευθείαν.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα