George b Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Καλησπέρα! Έχω λοιπών windows 7 στο pc αλλά έχω ένα πρόβλημα...όσες φορές και να του κάνω φορματ πάλι είναι αργό! Εδώ είναι οι θερμοκρασίες.. Και εδώ το Hardware του pc.. Μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να μην είναι τόσο αργό? Οι θερμοκρασίες είναι υψηλές? Ευχαριστώ!
keravnos21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Αν τον χρησιμοποιεις για παιχνιδια θελεις ριζικη αναβαθμιση απ οτι καταλαβαινω απο το hardware τον εχεις κανα 4αρι χρονια . Τωρα για internet καταβαστηρι και γενικα πιο ελαφριες εργασιες βαλε extra μνημη το 1 Gb που εχεις στο δεσμευουν τα windows και γι αυτο κολλας μαλλον. Οσο για την θερμοκρασια του επεξεργαστη δεν ειμαι και ειδικος αλλα μου φαινεται τσιμπημενη αν ησουν σε windows μονο κοιτα μηπως θελει αλλαγη παστας .
Tablet Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ειναι ολα κομπλε μια χαρα το πισακι σου βαλε λιγη ram παραπανω τωρα που ειναι και τσαμπα σχεδον να βρεις την υγεια σου..
George b Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις! Αρά από ότι κατάλαβα πρέπει να του βάλω λίγο ραμ.. Οπότε θα την αλλάξω και θα βάλω μια μεγαλύτερη..και ίσως να πάρω και κανένα επεξεργαστή γιατί αυτός είναι λίγο παλιός.. Ευχαριστώ ξανά!
geowizard Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις! Αρά από ότι κατάλαβα πρέπει να του βάλω λίγο ραμ.. Οπότε θα την αλλάξω και θα βάλω μια μεγαλύτερη..και ίσως να πάρω και κανένα επεξεργαστή γιατί αυτός είναι λίγο παλιός.. Ευχαριστώ ξανά! εγω παλι θα ελεγα να βαλεις 4 ωραιοτατα gb ram και μετα όποτε μαζεψεις χρηματα να αλλαξεις μητρικη και επεξεργαστη και να πας σε νεας γενιας...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες windows 7 σ αυτό το μηχάνημα. Αν μπορείς βάλε 4 μνήμη και κράτα τα 7. Αλλιώς γύρνα στα xp χθες.
George b Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες windows 7 σ αυτό το μηχάνημα. Αν μπορείς βάλε 4 μνήμη και κράτα τα 7. Αλλιώς γύρνα στα xp χθες. Τα 7 τα έχω 2 χρόνια τώρα...και τώρα που τα συνήθισα.. Επίσης θέλω και κάποια βοήθεια με την αγορά της ραμ..
keravnos21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 παρε ενα σετακι 4 Gb ddr2 στα 800 η μητρικη σου σηκωνει μεχρι 8 και εισαι κομπλε τωρα μαρκες κλπ δεν παιζει ρολο απλα να εχουν lifetime warranty.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Κακώς. Δύο τέτοια χρειάζεσαι http://www.skroutz.gr/s/293152/Kingston-2GB-800MHz-DDR2-Non-ECC-CL5-DIMM.html Όπως βλέπεις θα τα χρυσοπληρώσεις, οπότε ψάξε για μεταχειρισμένες. Είτε ddr2 800, είτε ddr 2 667.
George b Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Αυτή είναι καλή? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553767
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μια χαρά. Εννοείται βεβαια ότι δεν μπορείς να κρατήσεις αυτήν που έχεις ήδη. Μετά βάλε και τα 7 64 bit για να την βλέπει ολόκληρη.
George b Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ωραία ας την παραγγείλω.. Ευχαριστώ για την βοήθεια!
keravnos21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εισαι μια χαρα με αυτες αν και ειδα οτι εχεις 32 bit windows και θα σου βλεπει τα 3.25 απο τα 4 αλλα μικρο το κακο και κοιταξε να βρεις το βιβλιαρακι της μητρικης σου η απο internet σε ποια slots πρεπει να βαλεις τις μνημες για να ειναι dual channel .
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εισαι μια χαρα με αυτες αν και ειδα οτι εχεις 32 bit windows και θα σου βλεπει τα 3.25 απο τα 4 αλλα μικρο το κακο και κοιταξε να βρεις το βιβλιαρακι της μητρικης σου η απο internet σε ποια slots πρεπει να βαλεις τις μνημες για να ειναι dual channel . 2 slots έχει, οπότε δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.
George b Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Καλησπερα,για να μην ανοιγω νεο θεμα,εχω ενα λαπτοπ μικρο αυτο http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=742&Itemid=665 και εχει χαλασει,εαν του παρω την ram και την βαλω στην motherboard που ειναι στην αρχη του τοπικ κανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα