παπι Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Λογικα θα εχει να κανει με δικαιωματα. Δεν ειμαι phpστας για να σε διαφωτισω σε αυτο το θεμα
gpap13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Κάτι τέτοιο πιστεύω και εγώ... Απλά ξέρεις θέλω να μαθαίνω γιατι δεν δουλεύει κάτι γτ σίγουρα στο μέλλον θα το ξανασυναντήσω Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια και τον χρόνο σου! Καλό βράδυ!!!
x_maras Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μπορεί να είναι χαζή η παρατήρησή μου, αλλά ο παπι χρησιμοποιεί την πόρτα '8050' δοκίμασε το με τη δικιά σου default πορτα (αν δε το έχεις κάνει ήδη...) Επίσης δοκίμασε το ίδιο link (με τη δικιά σου default πορτα ή χωρίς, εγώ π.χ. έχω την 80 οπότε γράφω απλά localhost/...) με τον παρακάτω κώδικα του παπι, απλά παίρνεις το περιεχόμενο με curl > <?php if( $_GET['v'] != NULL) { $url = 'http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos/'. $_GET['v'] .'?v=2&alt=jsonc'; $curl = curl_init($url); curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); curl_setopt($curl, CURLOPT_TIMEOUT, 30); $return = curl_exec($curl); curl_close($curl); $arr = json_decode($return, true); echo $arr['data']['duration']; } else { echo 'error'; } ?>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα