nionios9 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Γειά σε όλους και χρόνια πολλα.Θέλω την βοή8εια σας προς το θέμα της μνήμης ραμ στα παιχνίδια πρώτα πρώτα παιζει ρόλο η ραμ στα παιχνίδια και πόσο σιμαντηκή ειναι(μιλάμε πάντα για βαριά παιχνίδια.Επίσης θέλω αν γίνετε ένας που ξέρει καλά από υπολογιστές να μου πει τι άλλο πρεπει να κάνω για να τα αντέχω. Ευχαριστώ και συγνώμη για τυχόν λάθοι και απροσεξίες.
Ypnovatis Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Όλα παίζουν το ρόλο τους. Με σύστημα του 2007 ας πούμε δε θα παίξεις έυκολα όλα τα τελευταία παιχνίδια. Με ένα σχετικά φρέσκο σύστημα (2010) ας πούμε φρόντισε να έχεις τουλάχιστον 4GB RAM και πάνω απ' όλα μια καλή κάρτα γραφικών. Εκεί θα πρέπει να χώσεις το χέρι στην τσέπη καθώς είναι το εξάρτημα που κάνει την περισσότερη δουλειά ιδιαίτερα σε ψηλές αναλύσεις. Αν θέλεις πες μας περισσότερες λεπτομέρειες για το σύστημά σου για να βγάλουμε άκρη.
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Η μνήμη έρχεται σχεδόν τελευταία στα παιχνίδια πάντως. ξεκίνα από την βάση σου μητρική επεξεργαστής κάρτα γραφικών τροφοδοτικό. και όπως είπε κ ο φίλος από πάνω πες τι έχεις να δούμε που πονάς.
stm00192 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Οσο αφορά την μνήμη... οχι δεν είναι τοσο σημαντική για παιχνιδια.. ποσότητα απο 4GB και πάνω είναι υπεραρκετη για οποιοδήποτε game ειναι υπερακετή. Απο εκεί και πέρα και με σειρα μειούμενης σημαντικότητας έχουμε. 1) Καρτα γραφικών. Πολυ γενικευμένα και με αρκετες εξαιρέσεις εχουμε και λεμε.. Τιμες απο 100Ε μεχρι 200Ε Αρκετα δυνατές για Gaming μεχρι ανάλυση 1920Χ1080 με medium προς high setting στα περισσότερα παιχνίδια αλλά όχι στα πολυ βαριά. Αλλα με σχετικα μικρη αντοχή σε βάθος χρόνου. Τιμές απο 200Ε - 300Ε Μπορουν να ανταπεξέλθουν στα παντα σε high settings και μπολικα φιλτρα σε αναλύσεις μεχρι 1920Χ1200. Με μικρες παραχωρήσεις στα settings και στα φιλτρα ειναι αρκετα καλές και για υψηλότερες αναλύσεις. Εχουν σχετικά καλη αντοχη στον χρονο. Τιμές απο 300Ε και πανω συμπεριλαμβανομένων συστοιχειων crossfire και sli. Οτι πιο δυνατό μπορεις να πάρεις. Αντεχουν τα παντα ακομη και σε διατάξεις με τρεις οθόνες.. βλέπε eyefinity απο μερια amd και 3d surround απο μεριά NVIDIA. 2) Επεξεργαστής. Οποιοσδήποτε συγχρονος τετραπυρηνος είναι ικανος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός game. Ακομη και καποιοι ισχυροί διπύρηνοι της Intel τα πανε αρκετά καλά αλλά δεν έχουν αντοχή στον χρόνο. Εδώ χρειάζεται αρκετή προσοχή ώστε ο επεξεργαστής να είναι αρκετά ισχυρός ώστε να μην κραταει πίσω την καρτα γραφικών(αυτο κυρίω σε περιπτώσεις μεπολυ ισχυρή καρτά της τρίτης κατηγορίας). 3)Οθόνη. Εδώ βάρος δινουμε κυρίως στην ανάλυση της οθόνης. Οτιδήποτε κατω απο τα 1920Χ1080 και τις 21,5 ιντσες δεν θεωρείται αρκετό στις μέρες μερες. Πλεον υπάρχει η δυνατότητα συνδιασμου και τριών η έξι οθονών μαζί για καλύτερη gaming εμπειρια.. αλλα σε αυτή την περιπτωση πρεπει καποιος να πάει αναγκαστικα σε κάρτα γραφικών της τρίτης κατηγοριας διοτι οι απαιτήσεις είναι πολυ μεγάλες. 4)Μνημη. Οποιαδήποτε ποσοτητα απο 4GB και πάνω είναι αρκετή. Χρονισμοι και timmings δεν παιζουν σχεδον κανένα ρόλο. 5) Περιφερειακα. (Ποντικι, πληκτρολόγιο, gamepad, ηχεια) Εδω συνηθως ισχύει το ότι πληρώνεις πέρνεις. Ποντίκι. Μερικες εταιρείες με gaming λυσεις είναι oι Razer, Steelseries, Logitech, Microsoft κ.α. Πληκτρολογια Τα ιδια με τα ποντικια. Gamepad Γενικά έχει επικρατήσει ότι το pad του ΧΒΟΧ360 είναι ότι καλυτερο και πιο συμβατό για τους υπολογιστές. Χωρίς όμως αυτό να σημαινει ότι δεν υπάρχουν και πολύ καλές λύσεις απο αλλες εταιρείς όπως η logitech. Ηχεία Ενα σωστά τοποθετημένο 5.1 συστημα ηχείων προσφέρει την καλύτερη ακουστική εμπειρεια στα games. 6) Τροφοδοτικό. Ενα ποιοτικό και δυνατο τροφοδοτικό είναι παντα προτεινόμενο. Απο την στιγμή που μιλαμε για gaming pcs. Σε λύσεις με μία καρτα γραφικών προτείνοντια τροφοδοτικά απο 500 μεχρι 600 βατ. Για λύσεις με πολλαπλες καρτες απο 650βατ και πάνω. Και παντα εννοειται με efficiency ανω του 80%. 7) Σκληρός δίσκος.. ενας οποιοδηποτε sata σκληρός δισκος στις 7200 στροφές είναι κατάλληλος για ένα gaming pc. Αυτά.. Για οποιαδήποτε αλλη απορία εδώ είμαστε. Και καλωσηλθες στο φορουμ.
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Τώρα το έγραψες η το είχες έτοιμο ? +1000
stm00192 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Τώρα το έγραψες η το είχες έτοιμο ? +1000 Τωρα τώρα!!!
nionios9 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας να σας στείλω τισ πληροφορίες του pc μου να με πειτε σικγεκριμενα τι χρειαζομαι εγω γιατι δεν εχω ιδεα Επισης εχω βαλει στο νου μου να αλα3ω τιν ραμ μου απο 2 γιγα σε 4 α3ιζει.πιστευω οτι 4γιγα ειναι το μεγιστο καλο για games.και κατι ασκετο πιραζει αν δεν βαζω τονους (βαρετο).Περιμενω απαντησεις μην ξεχνατε ειμε ασκετος. Εχω windows 7 home premious, επεξεγραστης pentioum dual core cpu e6300@ 2,80ghz ram 2 gb (πολι σιντομα 4 γβ) λειτουγρικο συστιμα 32bit αυτες τις πληροφοριες λει στον υπολογιστη μου ξερω οτι δεν πεταει αλλα πςσ μπορς να τον βελτιοσω σικεκριμενα πανς σε αυτα . ευχαριστω και παλι και σιγνωμη για τιν κουραση
stm00192 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας να σας στείλω τισ πληροφορίες του pc μου να με πειτε σικγεκριμενα τι χρειαζομαι εγω γιατι δεν εχω ιδεα Επισης εχω βαλει στο νου μου να αλα3ω τιν ραμ μου απο 2 γιγα σε 4 α3ιζει.πιστευω οτι 4γιγα ειναι το μεγιστο καλο για games.και κατι ασκετο πιραζει αν δεν βαζω τονους (βαρετο).Περιμενω απαντησεις μην ξεχνατε ειμε ασκετος. Οι τόνοι δεν πειράζουν και τόσο.. η ορθογραφία πειράζει και τα greeklish... και σε αυτά δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα!
nionios9 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 φιλε μου δεν ξερω που να μπω να δω τι μιτρικη εχω μπορεις λιγο να με καθοδιγισεις αν σου ειναι ευκολο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Κατέβασε το cpu -z και πόσταρε ένα screenshot από την καρτέλα motherboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα