Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει στο μηχάνημά μου τον filleZilla Server. Όταν απομονώνω το τείχος προστασίας και από έναν άλλο υπολογιστή δίνω την εξωτερική ip του υπολογιστή μου μπορώ και βλέπω τον ftp μου. Όταν όμως είναι ενεργοποιημένο το τείχος προστασίας δεν μου δίνει πρόσβαση.

Έχω δημιουργήσει κανόνα στο τείχος προστασίας για τον filleZilla Server και πάλι δεν με αφήνει να έχω πρόσβαση.

Παιδεύομαι ένα μήνα με αυτό το πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι άλλο μπορώ να κάνω ώστε να μου επιτρέπει το τείχος προστασίας να έχω πρόσβαση;

:fear:

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Tι κανόνα/κανόνες πρόσθεσες ?

Πίνακας Ελέγχου -> Τείχος προστασίας των Windows -> Ρυθμίσεις για προχωρημένους -> Κανόνες Εισερχομένων -> Δημιουργία κανόνα,

και εκεί πρόσθεσα το filleZilla.exe

Το τείχος προστασίας είναι software ή του router?

Πρόκειτε για το τείχος προστασίας των Windows

Δημοσ.

σβήσε τον κανόνα που έφτιαξες και μετά

Πίνακας Ελέγχου -> Τείχος προστασίας των Windows -> allow a program or feature through windows firewall

(εχω τα αγγλικά δεν ξερω πως το έχουν μεταφράσει στα ελληνικα)

και απο εκεί επέλεξε στο filezilla server τόσο το home/work(private) όσο και το public (αντίστοιχα υποθέτω πως οι μεταφρασεις στα ελληνικα θα ειναι οικία/εργασια(ιδιωτικο) κ' κοινόχρηστο)

πάτα ΟΚ και έλεγξε το

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει στο μηχάνημά μου τον filleZilla Server. Όταν απομονώνω το τείχος προστασίας και από έναν άλλο υπολογιστή δίνω την εξωτερική ip του υπολογιστή μου μπορώ και βλέπω τον ftp μου. Όταν όμως είναι ενεργοποιημένο το τείχος προστασίας δεν μου δίνει πρόσβαση.

Έχω δημιουργήσει κανόνα στο τείχος προστασίας για τον filleZilla Server και πάλι δεν με αφήνει να έχω πρόσβαση.

Παιδεύομαι ένα μήνα με αυτό το πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι άλλο μπορώ να κάνω ώστε να μου επιτρέπει το τείχος προστασίας να έχω πρόσβαση;

:fear:

Ευχαριστώ

Όταν λες "εξωτερική ip" εννοείς την WAN IP? Δώσε μας τα χαρακτηριστικά του δικτύου σου και τη διεύθυνση που μπορείς και συνδέεσαι στο server όταν κόβεις το firewall.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...