STEVEHACKER Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Καλή σας ημέρα και χριστός ανέστη. Έχω έναν σκληρό wd και πριν από 3 μέρες ενώ όλα δουλευαν σωστά, άρχισαν αρχεία φωτογραφιών να μην εμφανίζονται από την προεπισκοπηση των windows, αρχεία βίντεο να μην είναι διαθέσιμα, προγράμματα να μην ανοίγουν κλπ.κλπ. Χθες μάλιστα έγινε και raw χωρίς να τον βλέπει καθόλου. Έτρεξα το test disk και διόρθωσα το geometry, ο δισκος λειτούργησε αλλά ειμαστε πάλι στο προηγούμενο σημείο, πολλά αρχεία να μην είναι διαθέσιμα. Να τονίσω δε, ότι σαν αρχεία καταλαμβάνουν χώρο στο σκληρό (δεξί κλικ, ιδιότητες) αλλά δεν υπάρχει προβολή και εκτέλεση. Έτρεξα file scavenger, ενω μου λέει στο search ότι τα αρχεια ειναι σε καλη κατασταση, στο recover πάλι οι φωτογραφιες δεν προβάλλονται, τα βιντεο περισσοτερα απο τα μισά δεν ειναι διαθέσιμα και παει λέγοντας. Μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ, το ξέρω ότι έπρεπε να έχω backup, τώρα τι κάνουμε, που το φωτογραφικο υλικό ειναι 10 και πλέον ετών ..... Ευχαριστώ προκαταβολικά και αναμένω τα φώτα σας .....
stm00192 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δοκίμασε και το active@ file recovery! Αλλά μην ελπίζεις και πολύ!
STEVEHACKER Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Έχω ήδη βάλει το AFR σε Super Scan απο τις 11 το πρωΐ και θέλει περίπου 2 ώρες ακόμη ..... Αποκλείεται δηλαδή να τα ανακτήσω τα αρχεία μου? Τουλάχιστον τις φωτογραφίες και τα βίντεο ..... Τα προγράμματα θα τα ξανακατεβασω ..... Μέσα στο forum είδα παρα πολλά threads να λένε ότι το AFR είναι κορυφή. Το ότι τα αρχεία δεν "εξαφανιστηκαν" αλλά φαίνονται ενώ δεν ανοίγουν δεν είναι στοιχείο υπέρ? Βοηθείστε με σας παρακαλώ φιλαρακια γιατί τα έχω παίξει ..... Ο δίσκος Υπνοβάτη ειναι αγορασμένος απο stock το 2004 και χρησιμοποιηθηκε στο 90% του ως αφaιρούμενος usb, γι'αυτό και τον είχα σαν "αποθήκη backup" και την πάτησα ..... Αντί να χαλάσει ο seagate 80 GB που τον έχω από το τέλος 1999 προς 2000 χαλασε αυτός με τόσο σημαντικά δεδομένα. Ο,τιδήποτε άλλο έχετε να μου προτείνετε καλοδεχούμενο ..... Σας ευχαριστώ και πάλι .....
STEVEHACKER Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Τελείωσε το super scan με το AFR φίλοι μου, αλλά η ίδια ιστορία ..... Κάποια εμφανίζονται, και αρκετά δεν ειναι διαθέσιμα για προεπισκόπηση (φωτογραφίες) και βίντεο, προγράμματα και τραγούδια δεν ανοίγουν καν ..... Έχετε τίποτα κατα νού?
STEVEHACKER Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, έκαψα ένα cd με τα ubuntu και το έτρεξα και σύνδεσα το σκληρό επάνω στο pc. Πηγαίνοντας να ανοίξω μια φωτογραφια πχ. που δεν γινεται προεπισκόπηση μου βγάζει μηνυμα "ERROR INTERPRETING JPEG image file (not a JPEG file : starts with 0x00 0x00) . Τι σημαίνει αυτό και τι μπορει να γινει?
STEVEHACKER Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Εχει και συνεχεια, εκανα κλικ σε φακελο με mp3 και μου παιζει κομματι ταινιας 10-15 δευτερολεπτα, κατι δεν παει καλα ..... ¨Οποιος γνωριζει ας βοηθησει, ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ε, χαλάσαν τα αρχεία,τι άλλο θες να ακούσεις;; Το ότι δεν εξαφανίστηκαν τα αρχεία σημαίνει ότι άδικα κάνεις ανάκτηση μιας και έτσι επαναφέρεις εξαφανισμένα αρχεία,δοκίμασε να κάνεις Έλεγχo σφαλμάτωv που ψάχνει συνοχές μεταξύ κομματιών αρχείων.αλλά και πάλι οι ελπίδες σου είναι ελάχιστες.
stm00192 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δυστυχως και εγω δεν βλεπω φως στον οριζοντα για τα αρχεια σου. Απο την αλλη υπαρχει και η λυση της εταιρειας ανακτησης αλλα σε τετοια περιπτωση ετοιμασου για εξοδα 100αδων ευρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα