Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν ο i3 δεν είναι γρηγορότερος πουθενά. Στα παιχνίδια είναι πολύ κοντά με τους i5. Απο κει και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να πάρεις χειρότερο όταν μπορείς να πάρεις καλύτερο. Και εφόσον δεν θα υπάρχουν και διαφορές με τους ivy, κράτα τον 2400 σου. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να αναβαθμίσεις επεξεργαστή σε 2 χρόνια? Με leasing θα το πάρεις το pc?

Και κάρτα γραφικών την HD 2000 ? :P :X

Γιατί? Αν δεν παίζει παιχνίδια που είναι το πρόβλημα?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και συ δηλαδη πιστευεις οτι αν βαλεις τον 2120 και μετα αναβαθμισεις τονεπεξεργαστη με καποιον ivy θα ειναι καλυτερα.Οκ δικα σου ειναι τα λεφτα καντα οτι θελεις.Εσυ διπυρηνο επεξεργαστη δεν εχεις τωρα?

Δημοσ.

Για εμένα είναι θέμα βάσης.. Δηλαδή θα προτιμούσα να έχω 2500κ με 4 ram και ενσωματωμένη HD 3000 και να το χτίσω σιγά σιγά σύμφωνα με τα οικονομικά μου κ τα θέλω μου.

Άπλα αν είναι να τ'αναβαθμισουμε όλα στο άμεσο μέλλον δεν νομίζω ότι τελικά είναι συμφέρων, μάλλον ασύμφορο από το ν'ακολουθησεις την δική μου αρχική πρόταση που έτσι και αλλιώς είναι μια κλάση επάνω και με την HD3000 παίζεις κ κανένα παιχνίδι σε αξιοπρεπή ανάλυση άρα παράταση στην αναβάθμιση.. Ο 2500κ θα είναι πάντα 2500κ τον 2400 θα τον παντρευτείς.

Το μόνιτορ μ'αρεσει,το κουτί όποιο γουστάρεις εσύ να χαϊδεύεις, :wub: Αυτά.-

Δημοσ.

Καταρχήν ο i3 δεν είναι γρηγορότερος πουθενά. Στα παιχνίδια είναι πολύ κοντά με τους i5. Απο κει και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να πάρεις χειρότερο όταν μπορείς να πάρεις καλύτερο. Και εφόσον δεν θα υπάρχουν και διαφορές με τους ivy, κράτα τον 2400 σου. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να αναβαθμίσεις επεξεργαστή σε 2 χρόνια? Με leasing θα το πάρεις το pc?

Γιατί? Αν δεν παίζει παιχνίδια που είναι το πρόβλημα?

Απλα εχω καουρα να κανω αλλαγουλες , τα βαριεμαι τα ιδια..

Και συ δηλαδη πιστευεις οτι αν βαλεις τον 2120 και μετα αναβαθμισεις τονεπεξεργαστη με καποιον ivy θα ειναι καλυτερα.Οκ δικα σου ειναι τα λεφτα καντα οτι θελεις.Εσυ διπυρηνο επεξεργαστη δεν εχεις τωρα?

τωρα εχω ενα 4πυρηνο 965 αμδ , αλλα αυτον που θελω να φτιαξω τον θελω για το γραφειο μου,(αλλος χωρος δλδ)

Επισης να ρωτησω για overclocking ston AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ(με coolermaster V8 cooler πανω του) , πως γινεται αν χρειστω αργοτερα αν αρχισει να ζοριζεται πως γινεται?(μεχρι τωρα δε μασαει τπτ) απο βιος ή απο τα windows me application?

Δημοσ.

Πραγματικά, πρώτη φορά συναντάω τέτοια λογική = μπορώ να πάρω καλύτερο αλλά παίρνω χειρότερο με προοπτική να τον αλλάξω με κάποιον που δεν θα είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που μπορούσα εξαρχής να πάρω.

Σ αυτό μπορείς να μου απαντήσεις λίγο? Κανένας δεν είπε ότι δεν είναι καλός ο i3. Πάνω κάτω στα ίδια με τον 965 που έχεις είναι.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σε καταλάβω. Πάρε τότε έναν celeron, σε 3 μήνες πήγαινε στον i3, σε 6 στον i5 και του χρόνου στον i7.

Πραγματικά, πρώτη φορά συναντάω τέτοια λογική = μπορώ να πάρω καλύτερο αλλά παίρνω χειρότερο με προοπτική να τον αλλάξω με κάποιον που δεν θα είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που μπορούσα εξαρχής να πάρω.

Επίσης εξήγησέ μου λίγο πώς είναι δυνατόν να βαρεθείς έναν επεξεργαστή? Ούτε φαγητό είναι, ούτε γυναικα. Ενα pc part είναι που εκτελεί συγκεκριμένες δουλειές. Δεν κοιμάσαι μαζί του.

Όταν αρχίσει να ζορίζεται δεν θα έχεις κάνει ήδη αλλαγούλα?

οχι αυτος δεν αλλαζετε ειναι του σπιτιου (γενικων καθηκοντων) δεν ειναι απολυτως personal.

Κοιταξε φιλε βλεπω οτι ειναι καλος ο 2100/2120 οpως φενεται vs=289εδω τα ριχνει και στον 965

Δημοσ.

Απλα εχω καουρα να κανω αλλαγουλες , τα βαριεμαι τα ιδια..

τωρα εχω ενα 4πυρηνο 965 αμδ , αλλα αυτον που θελω να φτιαξω τον θελω για το γραφειο μου,(αλλος χωρος δλδ)

Επισης να ρωτησω για overclocking ston AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ(με coolermaster V8 cooler πανω του) , πως γινεται αν χρειστω αργοτερα αν αρχισει να ζοριζεται πως γινεται?(μεχρι τωρα δε μασαει τπτ) απο βιος ή απο τα windows me application?

Θα μπεις στο bios και εκει που θα δεις να λεει 17 θα το κανεις 19 για να πας στα 3800 και βλεπεις για αργοτερα.

Βαλε τον 965 σε ενα παιχνιδι η μια εφαρμογη που αξιοποιει 4 πυρηνες και βαλε μετα τον 2100 και πες μου ποιος ειναι καλυτερος.

Δημοσ.

Δική σου είναι η επιλογή εμείς προτάσεις κάνουμε.

Εγώ θα τολμήσω μια πρόβλεψη ότι σε 4 μέρες χρήσης θα θέλεις i7 κ 6870 μόνο η ψυχολογία οτι ένας επεξεργαστής σε χωρίζει από το να δεις το μηχάνημα σου με 8 threads να σκίζει κ ας μην το χρειάζεσαι ουσιαστικά θα σε τσακίσει.. > Παθών κ Μαθών. B) Άλλαξα κ μητρική γιατί είχε μικρή ψήκτρα northbridge. :fear:

Δημοσ.

Θα μπεις στο bios και εκει που θα δεις να λεει 17 θα το κανεις 19 για να πας στα 3800 και βλεπεις για αργοτερα.

Βαλε τον 965 σε ενα παιχνιδι η μια εφαρμογη που αξιοποιει 4 πυρηνες και βαλε μετα τον 2100 και πες μου ποιος ειναι καλυτερος.

αυτο που λες φιλε μου οντως πρεπει να ισχυει , καποια παιχνιδια καινουρια λογικα και εφαρμογες , χρησιμοποιουν και τους 4 πυρηνες, αλλα για τη δουλεια που τον θελω εγω οι 4 πυρηνες θα αξιοποιουνται 3-4 ωρες τη βδομαδα ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για αυτο το κουτακι που εχει 500αρι τροφοτικο πανω του τι γνωμη έχετε?

που θα μαθουμε αν εχει καλη ποιοτητα το τροφοδοτικο του?

δεν εχει καλη ποιοτητα,εδω βαζουν τροφοδοτικα του κιλου σε ποιο ακριβα κουτια,σε αυτο τι πιστευεις οτι θα εχει?

Δημοσ.

δεν εχει καλη ποιοτητα,εδω βαζουν τροφοδοτικα του κιλου σε ποιο ακριβα κουτια,σε αυτο τι πιστευεις οτι θα εχει?

ok γραφω ακυρο !

σκετο το κουτακι ομως που το εχει στα 18ευρω αξιζει?

Δημοσ.

το αξιζει ειναι πολυ υποκειμενικο.τι συστημα σκοπευεις να βαλεις και ποσα δινεις για κουτι?

Δημοσ.

το αξιζει ειναι πολυ υποκειμενικο.τι συστημα σκοπευεις να βαλεις και ποσα δινεις για κουτι?

Υπολογιζα για ενα πισι με 650 μαχ με οθονη μαζι αλλα τωρα, το μπατζετ εγινε 450 λογω καταστασεων.. και κοβω απο αρκετες αρχικες επιλογες μου.

Σε πρωτο πλανο θελω μια καλη βαση να εχει(μητρικη) για να γινει καποια αναβαθμιση σε κανα 1.5-2 χρονια οταν θα εχω βαλει στην ακρη φραγκα.(σε 3570κ για παραγειγμα)

προς το παρον βλεπω για ι3 2120 επεξεργαστη(ή να περιμενω τους νεους ι3?), στα υπολοιπα δεν εχω καταλήξει

οθονη αρχικα θα βρω μια μεταχειρισμενη με κανα 40αρι λεω και σκληρο δισκο εχω εναν σατα 2 7200 στο 1.5τβ.

οποτε παμε για τα υπολοιπα..

+ 6850 στα 109ευρς απο πλαισιο

+ μια οθονη 40-50ευρω για αρχη μεταχειρισμένη

post-184898-0-65016300-1335903218_thumb.jpg

Δημοσ.

Το ποσόν είναι πολύ μικρο για να περιμένεις τα καινούρια που σίγουρα θα είναι πιο ακριβά χωρίς μεγάλες διαφορές κιόλας.

Γράψε τα κομμάτια που σου λείπουν και το ποσό που διαθέτεις γι'αυτα, γιατί με έχεις μπερδέψει λίγο.

post-227308-0-17554300-1335906723_thumb.jpg

Δες και εδώ αν σε παίρνει.

Είσαι κ μακριά τι να σε κάνω θα μπορούσα να σου δώσω κουτί και τροφοδοτικό να την βγάλεις κανένα χρόνο άνετα μέχρι να αγοράσεις τα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...