Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν τα πάντα,αν και κατά την γνώμη μου για να δεις τεράστια διαφορά θα πρέπει ν'ανεβεις κ κατά πολύ οικονομικά.

Μπορείς να βρεις κ τα κομμάτια σου ένα - ένα μεταχειρισμένα, πάντα με εγγύηση ώστε να γλυτώσεις αρκετά χρήματα.. αλλά κ αυτό είναι θέμα κουράγιου, γνώσης,κ λογικής. :rolleyes:

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπάρχουν τα πάντα,αν και κατά την γνώμη μου για να δεις τεράστια διαφορά θα πρέπει ν'ανεβεις κ κατά πολύ οικονομικά.

Μπορείς να βρεις κ τα κομμάτια σου ένα - ένα μεταχειρισμένα, πάντα με εγγύηση ώστε να γλυτώσεις αρκετά χρήματα.. αλλά κ αυτό είναι θέμα κουράγιου, γνώσης,κ λογικής. :rolleyes:

συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου φιλε! μεχρι 180-200ε αν υπαρχει οθονη αρκετα καλυτερη απο αυτη που εχω θα την προτιμησω αλλιως θα παρω μια με κανα 150αρι ευρω (με λεντ και hdmi 23'')

-τωρα για το υπολοιπο συστημα ειναι καλες οι επιλογες μου?

το κουτι το τελευταιο μαζι με τροφοδοτικο ειναι καλη λυση ??σε ποια συτηματα(τι δυνατοτητων εννοω και αν μπορει να γινει αλλαγη τροφοτικου αργοτερα πανω του)?

Δημοσ.

Το κουτί είναι μια χαρά,αν ανέβεις στο ίδιο 500αρι τροφοδοτικό δεν θα χρειάζεται να τ'αλλαξεις στο άμεσο μέλλον.Για το μονιτορ ρίξε μια ματιά στα Dell δες και από κοντά άλλα και αποφάσισε είναι αρκετά υποκειμενικό..

Δες και εδώ > http://www.insomnia.gr/topic/413891-dell-u2412m/page__pid__4148101#entry4148101

Δημοσ.

Το κουτί είναι μια χαρά,αν ανέβεις στο ίδιο 500αρι τροφοδοτικό δεν θα χρειάζεται να τ'αλλαξεις στο άμεσο μέλλον.Για το μονιτορ ρίξε μια ματιά στα Dell δες και από κοντά άλλα και αποφάσισε είναι αρκετά υποκειμενικό..

Δες και εδώ > http://www.insomnia.gr/topic/413891-dell-u2412m/page__pid__4148101#entry4148101

και για dell εχω ακουσει καλες γνωμες , αλλα δε βλεπω να εχουν Hdmi εξοδο.

το κουτι εννοεις το πρωτο που εβαλα enermax? ή για αυτό λες? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17914&cat=1&sub=380&pmanuf=0&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

και για dell εχω ακουσει καλες γνωμες , αλλα δε βλεπω να εχουν Hdmi εξοδο.

το κουτι εννοεις το πρωτο που εβαλα enermax? ή για αυτό λες? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17914&cat=1&sub=380&pmanuf=0&sort=undefined&step=undefined

Αμα δεν θέλεις να μεταφέρεις και ήχο τι να το κανεις το HDMI, τα DVI και DP δεν σου φτάνουν? Δεν αλλάζει κατι στην ποιοτητα εικόνας!

Δημοσ.

Αυτό είναι μίνι και δεν ξέρω αν χωράει κ την 6850 στο μέλλον,για το πρώτο έλεγα. αλλά βλέπω σορρυ κιόλας ότι σκέφτεσαι i3 για να δώσεις 100 ευρώ για κουτί ?????

Δημοσ.

Εγω αυτα προτεινω

κουτι Thermaltake V3 Black Edition

επεξεργαστης Intel Core i5 2400 3.1 GHz Quad Core Socket 1155 95W

μητρικη Gigabyte Socket 1155 GA-Z68P-DS3

μνημες Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz

μια ακομα ψυκτρα για το κουτιCase Cooler Arctic F12 12 x 12 cm

οθονη LG LCD LED 23'' IPS231P-BN Full HD Black

τροφοδοτικο Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin N500-SA-EU(NC) Active-PFC Retail

Συνολο 567 Ευρω

Δημοσ.

Εγω αυτα προτεινω

κουτι Thermaltake V3 Black Edition

επεξεργαστης Intel Core i5 2400 3.1 GHz Quad Core Socket 1155 95W

μητρικη Gigabyte Socket 1155 GA-Z68P-DS3

μνημες Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz

μια ακομα ψυκτρα για το κουτιCase Cooler Arctic F12 12 x 12 cm

οθονη LG LCD LED 23'' IPS231P-BN Full HD Black

τροφοδοτικο Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin N500-SA-EU(NC) Active-PFC Retail

Συνολο 567 Ευρω

αρκετα καλές βρίσκω τις επιλογες σου! μνημες δε θα χρειαστώ , τροφοδοτικό σαν μαρκα ειναι αξιοπιστο? δεν το εχω ξανακουσει..

Επίσης στο θέμα cpu κολλαω λιγο,γιατι να μην ειναι ο 2120 ή καποιος αμδ 4100/6100 που ειναι πιο οικονομικοι και θα κανουν τη δουλεια τους ανετα για 2 χρονακια ακομα πιστευω.(για να παρω με τη διαφορα καλο πληκτρολόγιο /ποντικι)

Επισης να μην επιλεξω αν παω σε ιντελ μητρικη με Β75 που θα δεχεται και τους καινουριους αργοτερα?

Η οθονη πρεπει να ειναι καλη επιλογη (εχει ips panel βλεπω)

Δημοσ.

Μητρική αυτήν: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25162&cat=3&sub=369&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3 γιατί αυτή που προτείνει ο Θάνος δεν έχει usb3 και κουτί το commander.

Λαθος μου.Κι εγω αυτην εβαλα στην συνθεση αλλα μετα μπερδευτηκα κι εβαλα αλλη εδω...Κουτι και αυτο που ειπες Enermax Staray Lite ECA3175-L Midi Tower no PSU Black καλο ειναι αλλα τo Commander ειναι λιγο πιο ευρυχωρο

Κι αυτη η μητρικη νομιζω τους δεχεται.To τροφοδοτικο απ οτι ακουω μια χαρα ειναι και εχει και 3 χρονια εγγυηση.

Δημοσ.

Επισης να μην επιλεξω αν παω σε ιντελ μητρικη με Β75 που θα δεχεται και τους καινουριους αργοτερα?

Η οθονη πρεπει να ειναι καλη επιλογη (εχει ips panel βλεπω)

Όλες οι μητρικές με 1155 socket (δηλαδή οι h61/h67/p67/z68/z77/b75) θα δέχονται τους καινούριους είτε απευθείας είτε με ένα απλό bios update ανάλογα με τη μητρική. Οπότε τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Πήγαινε σε κάποια είτε με z68 είτε με z77.

O 2400 είναι η καλύτερη επιλογή απ όλους όσους ανέφερες και ο πιο future proof. Δεν θα χρειαστεί να αναβαθμίσεις σε ivy.

Δημοσ.

Όλες οι μητρικές με 1155 socket (δηλαδή οι h61/h67/p67/z68/z77/b75) θα δέχονται τους καινούριους είτε απευθείας είτε με ένα απλό bios update ανάλογα με τη μητρική. Οπότε τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Πήγαινε σε κάποια είτε με z68 είτε με z77.

O 2400 είναι η καλύτερη επιλογή απ όλους όσους ανέφερες και ο πιο future proof. Δεν θα χρειαστεί να αναβαθμίσεις σε ivy.

Καπου διαβασα οτι οι διπιρινοι (ι3) ειναι πιο γρηγοροι σε δουλειες γραφειου/ ιντερνετ και λογικα παιχνιδια θα παιζουν και αυτοι, με λιγα λιγοτερα fps φαναζομαι απο τους ι5, οποτε γιατι να μην παω σε επιλογη 2120 για παραδειγμα..

Δημοσ.

Εχουν γινει πολλες φορες συζητησεις για AMD και Intel επεξεργαστες.Απ την στιγμη που τα λεφτα σου φτανουν για τον 2400 αυτη ειναι η καλυτερη λυση.Και θα εχεις και τους ivy αν θες να αναβαθμισεις το συστημα σου αργοτερα

Δημοσ.

Εχουν γινει πολλες φορες συζητησεις για AMD και Intel επεξεργαστες.Απ την στιγμη που τα λεφτα σου φτανουν για τον 2400 αυτη ειναι η καλυτερη λυση.Και θα εχεις και τους ivy αν θες να αναβαθμισεις το συστημα σου αργοτερα

αυτο σκεφτομαι κ γω μια αναθμιση σε 1.5-2 χρονια σε ivy, και ξαναρωτω ο 2120 δε θα μου ειναι αρκετος για αυτο το διαστημα? γιατι πιστευω απο τον 2400 σε ivy i5 σε μια 2-3 ετια δε θα υπαρχουν και τρελες διαφορες..ή κανω λαθος?

Και κάρτα γραφικών την HD 2000 ? :P :X

σε πρωτη φαση αυτη την ενσωματωμενη , σε κανα 2μηνο μια 6850/6870 ισως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...