Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,σκεφτομαι για ενα νεο πισι , για δουλειες γραφειου(ooffice/ internet κυριως αλλα και κανα παιχνιδι (να παιζει και τα πιο προσφατα με φουλ ρυθμισεις)

Κοιταζω για 2 πύρινο ι3 2120 , μια μητρικη να εχει usb3 (χωρις crossfire), και μια καλη ξεκουραστη οθονη.

ΟΙ νεοι ι3 θα εχουν αρκετη διαφορα από αυτους που ηδη υπαρχουν? ή δε θα υπαρχει αξιοσημείωτη διαφορα στην ισχυ?

Τι γνωμη έχετε για αυτά που παραθέτω παρακάτω σαν σύνθεση?

cpu Intel Core i3 2120 3.30 GHz Dual Core Socket 1155 65W Box (BX80623I32120) 115e

mb MSI Socket 1155 B75MA-P45 GLan Audio 68e

psu Corsair Power Supply 430W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-430CXV2EU Active-PFC Retail 45e

ram 4gb +4gb (1333) τις εχω καβαντζα!

vga μια 6850 / 550 ti αλλα οχι απολυτως αμεσα

monitor dell/lg 23'' ips panel? (θελω να είναι η πιο ξεκουραστη που υπαρχει μεχρι 200ε διαθετω)

case Enermax Staray Lite ECA3175-L Midi Tower/ CoolerMaster Elite 370 RC-370-KKN1 Midi Tower 44ε

hd υπαρχει προς το παρον ενας seagate 1.5 tb 7200 , για μελλοντικα ισως μπει και αλλος ενας 1.5-5τβ

πλικτρ Microsoft Set Keyboard & mouse Wireless Desktop 3000 USB Gr Black 27ε

---Επίσης ενα μικρό κουτι δε θα ηταν ασχημη επλογη για εξικονομηση χωρου (κοιταω αυτο για παραγειγμα

MS-Tech MC-1200 HTPC Case 350 Watt Black (αλλα το ερωτημα ειναι καρτα γραφικων χωραει μεσα? και κανας σκληρος παραπάνω)

καμια ιδεα αν ειναι ολα οκ κανεις ή να κανω αλλαγες?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μεχρι 500-550 e (χωρις gpu αρχικα και σκληρο)

Θα μου χρειαστει ομως πληρως ο 4 πυρινος?

μικρες διαφορες βλεπω εδω.. cpu ι3-ι5

και χαμηλη κατανάλωση στο συστημα με 65w cpu , δεν ειναι προτιμοτερη?

Δημοσ.

Καλημέρα δες εδώ > http://www.insomnia.gr/topic/443601-%ce%b8%ce%b5%ce%bb%cf%89-%ce%b3%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-pc/page__view__findpost__p__4693548 τι έγραψα στο άλλο παλικάρι και προσάρμοσε την στα οικονομικά σου.. Με αυτή την σύνθεση μπορείς να κάνεις πράγματα απίστευτα που μπορεί να μην τα θέλεις άμεσα αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις τι δυνατότητες έχεις.. Αν κατέβεις κάρτα και πας 6850 που δεν διαφωνώ κατέβα κ τροφοδοτικό,αν δεν overclockareis μην βάλεις ψήκτρα,κλπ..

Δημοσ.

Η καταναλωση ανεβαινει οταν τον ζοριζεις.Αν δεν κανω λαθος το ιδιο καινε αν δεν κανουν τιποτα

Την οθονη την βαζεις μεσα σ αυτα τα 500-550 ευρω?

Δημοσ.

Καλημέρα δες εδώ > http://www.insomnia.gr/topic/443601-%ce%b8%ce%b5%ce%bb%cf%89-%ce%b3%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-pc/page__view__findpost__p__4693548 τι έγραψα στο άλλο παλικάρι και προσάρμοσε την στα οικονομικά σου.. Με αυτή την σύνθεση μπορείς να κάνεις πράγματα απίστευτα που μπορεί να μην τα θέλεις άμεσα αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις τι δυνατότητες έχεις.. Αν κατέβεις κάρτα και πας 6850 που δεν διαφωνώ κατέβα κ τροφοδοτικό,αν δεν overclockareis μην βάλεις ψήκτρα,κλπ..

μην παμε τοσο ψηλα φιλε μου, ο 2500κ ειναι αρκετα δυνατος το γνωριζω και βγαζει 3 χρονακια ανετα πιστευω , αλλα το τωρα μας ενδιαφερει πιοτικα-οικονομικα και στις αναγκες του σημερα.. σε 1,5 -2 χρονια κανω και μια αναβαθμισουλα με νεο ιντελ στα 22nm γι αυτο κοιταω και για μητρικη να υποστηριζει και τη φρεσκια παρτιδα(θα εχει οντως διαφορες ή λιγα πραγματα?).

οθονη δεν εχει αυτη η προταση σου..

Δημοσ.

MS-Tech MC-1200 HTPC Case 350 Watt Black

μπορει να μπει καλο συστηματακι εδω?

Αν καταλαβα καλα δινεις 500-550 ευρω για κουτι,τροφοδοτικο,μνημες,επεξεργαστη και μητρικη

για κουτι,τροφοδοτικο,επεξεργαστη και μητρικη , και οθονη..

Δημοσ.

Για εμένα είναι θέμα βάσης.. Δηλαδή θα προτιμούσα να έχω 2500κ με 4 ram και ενσωματωμένη HD 3000 και να το χτίσω σιγά σιγά σύμφωνα με τα οικονομικά μου κ τα θέλω μου.

Φτηνή οθόνη και άριστη αν την βρεις είναι μια LG W2361V.

Δημοσ.

Η καταναλωση ανεβαινει οταν τον ζοριζεις.Αν δεν κανω λαθος το ιδιο καινε αν δεν κανουν τιποτα

Την οθονη την βαζεις μεσα σ αυτα τα 500-550 ευρω?

Θάνο νομίζω ότι στο αρχικό ποστ έχει σε παρένθεση 200 ευρώ. Άρα ίσως εννοεί ότι είναι ξεχωριστό budget.

Δημοσ.

Για εμένα είναι θέμα βάσης.. Δηλαδή θα προτιμούσα να έχω 2500κ με 4 ram και ενσωματωμένη HD 3000 και να το χτίσω σιγά σιγά σύμφωνα με τα οικονομικά μου κ τα θέλω μου.

Φτηνή οθόνη και άριστη αν την βρεις είναι μια LG W2361V.

οκ .. απλα ειναι ο τροπος που το σκεφτεται ο καθενας..

η οθονη δε προτιμουμε να φοραει ips panel/? θελω να ειναι ξεκουραστη αρκετα και με ζωντανα χρωματα γιατι οι ωρες ειναι αρκετες λογω δουλειας μπροστα στο πισι..

Δημοσ.

Αν έχεις να την πληρώσεις προτιμάμε στην έγραψα γιατί κατάλαβα ότι θέλεις κάτι οικονομικό.

Αυτή που σου έγραψα είναι δοκιμασμένη με 16 ώρες καθημερινά μπροστά στο Monitor.

Δημοσ.

Αν έχεις να την πληρώσεις προτιμάμε στην έγραψα γιατί κατάλαβα ότι θέλεις κάτι οικονομικό.

Αυτή που σου έγραψα είναι δοκιμασμένη με 16 ώρες καθημερινά μπροστά στο Monitor.

αυτη τη στιγμη εχω μια lg w2240s -pn (no led) και λεω να την αφησω στον αδερφο μου, θα υπαρχει αρκετη διαφορα αν την αλλαξω με αυτη που προτεινες?

Δημοσ.

Σε κουράζει αυτή ? γιατί να μην τοποθετήσεις αυτά τα 100 ευρώ αλλού ?

Όχι θα υπάρχει διαφορά αλλά μικρή.Σου θυμίζω εδώ ότι αυτό το κομμάτι που μετανιώνουμε περισσότερο που τ'αλλαξαμε στον καινούριο υπολογιστή μας μπορεί να είναι μόνο η οθόνη..

Δημοσ.

Σε κουράζει αυτή ? γιατί να μην τοποθετήσεις αυτά τα 100 ευρώ αλλού ?

Όχι θα υπάρχει διαφορά αλλά μικρή.Σου θυμίζω εδώ ότι αυτό το κομμάτι που μετανιώνουμε περισσότερο που τ'αλλαξαμε στον καινούριο υπολογιστή μας μπορεί να είναι μόνο η οθόνη..

πρεπει να μπει και μια δευτερη γιατι θα υπαρχουν 2 desktop πλεον, κουραστικη ιδιαιτερα δεν ειναι αλλα αν υπαρχει κατι ακομα καλυτερο με φανερη διαφορα ποιοτικα (ξεκουραστη)θα το προτιμουσα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...