kostas_dr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 12 ευρώ! Δεν πάνε καλά τα άτομα. Και δεν αγοράζω καλύτερα το BluRay απο κανένα site του εξωτερικού; Πιο φθηνά θα μου έρθει, που λέει ο λόγος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 εντάξει, δεν χάνουμε και κάτι φοβερό...
Kostas_xolargos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 και αργησανε που μου ειχα 7 και 10 ευρω τα εισιτηρια λες και ειμαστε Γερμανια η Αμερικη να ουμε.
kostas_dr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Αρκετοί δυστυχώς νομίζουν ότι ζουν και δραστηριοπιούνται στο Μανχάταν, τρομάρα τους!
Exoskeletor Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 H 7up είναι καλύτερη αν θες τη γνώμη μου. Όχι για τα ποπ-κορν, γενικώς. [Τέλος off-topic/spam] Σαν το ταμ ταμ δεν είναι τίποτα
capten- Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δυστυχώς για πολλούς λόγους οι κινηματoγραφικες αίθουσες δεν έχουν ευοίωνο μέλλον και αυτό τα studio το έχουν καταλάβει εδώ και χρονια.Το μέλλον των film βρίσκεται κυρίως στα ...σπίτια. Ok απολύτως κατανοητό είναι ότι πολλοί ζητούν ακόμη μείωση στία τιμές αλλα ποσο πιστεύετε ότι μπρούν να ρίξουν τις τιμές οι αιθουσάρχες για να επιβιώσουν? Τέλος να αναφέρω ότι τα 3d στην Ελλάδα είναι απάτη.Έλεος πια.
linuslost Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ξερει κανεις αν τις Δευτερες τα Village εχουν χαμηλοτερες τιμες???
Palp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Γιατί δεν επικοινωνείς απευθείας να ρωτήσεις, ποιο γρήγορη και έγκυρη η απάντηση. http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=104&parent_id=46
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μπορεί να ντρέπεται ρε συ, μη τον πιέζεις.
linuslost Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Γιατί δεν επικοινωνείς απευθείας να ρωτήσεις, ποιο γρήγορη και έγκυρη η απάντηση. http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=104&parent_id=46 Το βρηκα αλλου...Καθε Δευτερα και Τριτη ειναι 5 ευρω το φοιτητικο!
yiannis72 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Στο θερινό σινεμά "Αστέρι" στο Ίλιον,έχει πάει κανείς;Έχει πολύ δελεαστική τιμή εισόδου(4€) και θα πάω ούτως ή άλλως όταν φέρει κάποια ταινία της προκοπής αλλά ήθελα να ήξερα αν η ονομασία του έχει και κάποια σχέση με την ποιότητά του.
Merdock Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Στο θερινό σινεμά "Αστέρι" στο Ίλιον,έχει πάει κανείς;Έχει πολύ δελεαστική τιμή εισόδου(4€) και θα πάω ούτως ή άλλως όταν φέρει κάποια ταινία της προκοπής αλλά ήθελα να ήξερα αν η ονομασία του έχει και κάποια σχέση με την ποιότητά του. Πέρσι Δευτέρα-Τετάρτη ήταν τσάμπα αλλά φέτος μας τα χάλασαν και έχει και τότε είσοδο Από άποψη ποιότητας ντάξει μη περιμένεις τίποτα λουξ.Καρέκλες έχει αυτές τις σιδερένιες με το πανί(σαν του σκηνοθέτη αλλά με σίδερο αντί για ξύλο) και σε κάθε σειρά έχει και 2 τραπεζάκια ανάμεσα στις καρέκλες.Επίσης οι καρέκλες είναι όλες στο ίδιο επίπεδο. Από άποψη ήχου καλή ένταση. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι πάνω δεξιά σε ένα σημείο της οθόνης πέφτει λίγο φως από το δρόμο οπότε στις σκοτεινές σκηνές φαίνεται λίγο αχνά εικόνα(καλά εκείνο το σημείο είναι εντελώς λευκό τις σκοτεινές σκηνές).Βέβαια ίσως να έτυχε τη μέρα που πήγα.Δε θυμάμαι πέρσι αν πάλι έπεφτε φως και δεν έχω πάει ξανά φέτος.Αν πάω σήμερα θα σου πω. Το μεγάλο θετικό είναι οτι το βράδυ έχει δροσιά μιας και είναι σε ταράτσα οπότε το βλέπεις ευχάριστα το έργο.Ίσως να θες και μπουφανάκι ανάλογα τη μέρα. Γενικά αν θες να πας σε κάποιο θερινό και να θυμιθείς λίγο τα παλιά πιστεύω αξίζει,αλλιώς αν θες πολυτέλειες πας και στο θερινό των Ster.
yiannis72 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Το μεγάλο θετικό είναι οτι το βράδυ έχει δροσιά μιας και είναι σε ταράτσα οπότε το βλέπεις ευχάριστα το έργο.Ίσως να θες και μπουφανάκι ανάλογα τη μέρα. Αυτό μου αρκεί για να κάνω τουλάχιστον μια επίσκεψη μιας και είναι το κύριο ζητούμενό μου σε έναν θερινό. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Merdock Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Λοιπόν ξαναπήγα σήμερα να δω το Battleship.Δέκα άτομα είμασταν όλοι και όλοι Τελικά το θέμα με την οθόνη παραμένει,προφανώς πέφτει λίγο φως από κάποια λάμπα του πεζόδρομου.Πάντως δε το πρόσεχες πολύ.Στο Cabin in the Woods που χε σκοτεινές σκηνές φαινόταν πιο έντονα. Btw ρώτησα για πρόγραμμα και μου πε μάλλον τέλος του μήνα γιατί περιμένουν να τους πει ο δήμος τι θα γίνει με τις τσάμπα ταινίες.Οπότε και φέτος μάλλον κάποια στιγμή θα μπουν δωρεάν προβολές κάποιες μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα