giannhs13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 καλημερα σε ολους και χρονια πολλα σε ολους..θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω αναβαθμιση λογισμικου στο sony ericsson xperia x8..το τηλεφωνο εχει το android 2.1 και δεν επιτρεπει να βαλω ποιο προσφατο λογισμικο..πηρα τηλεφωνο και στη sony ericsson και μου ειπαν οτι δεν γινετε..υπαρχει καποιο παραθυρακι??? σας ευχαριστω εκ τον προτερων
Drymvizion Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 καλημερα σε ολους και χρονια πολλα σε ολους..θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω αναβαθμιση λογισμικου στο sony ericsson xperia x8..το τηλεφωνο εχει το android 2.1 και δεν επιτρεπει να βαλω ποιο προσφατο λογισμικο..πηρα τηλεφωνο και στη sony ericsson και μου ειπαν οτι δεν γινετε..υπαρχει καποιο παραθυρακι??? σας ευχαριστω εκ τον προτερων Ναι γίνεται, εχθές μια φίλη μου το έκανε από 2.1 σε 2.3.5, προσπάθησε σε 2.3.7 αλλά δεν της το πήρε ίσως είχε κατεβάσει λάθος αρχείο. Η διαδικασία απαιτεί root αρχικά
Greek13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ψάξε εδώ και θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις! Τα βασικά βήματα πάντως για να ξέρεις είναι: 1.Κάνεις root 2.Βάζεις custom recovery (Clockworkmod) 3.Κάνεις back up τα πάντα (από το recovery) 4.Κάνεις flash την rom (από το recovery)
ganastasis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 δεν υπαρχει κανα βιντεακι ή κατι πιο απλο για να μαθουμε πως γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα