BILLARA Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Όταν είχα στο σταθερό xp profesional και στο laptop win7 basic 64bit όλα ήταν μια χαρά με το wifi (conx). Τώρα που έβαλα και στο (εδώ έχω το πρόβλημα) σταθερό win7 professional 64bit: εκεί που είμαι συνδεμένος κανονικά ξαφνικά απλά δεν έχω internet (άλλοτε πέφτουν οι μπάρες του σήματος άλλοτε εμφανίζετε το σήμα με το συνδεθήκατε χωρίς πρόσβαση στο internet. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????????????????????? Στη wifi card pci έχω δοκιμάσει και τους τελευταίους drivers από τον κατασκευαστή. Αυτή τη στιγμή έχω τους drivers που βρήκαν τα win μέσο internet Με είπαν και έχω δοκιμάσει τα παρακάτω: 1) Αλλαγή του τύπου του δικτύου από home σε public 2) Χειροκίνητη ρύθμιση του tcp/ipv4
hawkpilot Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Για θέμα driver μοιάζει. Δε νομίζω ότι οι δοκιμές που έκανες θα είχαν αποτέλεσμα αφού η περιγραφή που δίνεις δείχνει ότι το pc χάνει το σήμα. Θα σου πρότεινα να δουλέψεις με linux live cd για να δεις αν το κάνει κι εκεί. Υποθέτω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτε άλλο σε σχέση με το μηχάνημα απ' όταν δούλευε με τα xp, σωστά?
BILLARA Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Στο μηχάνημα δεν έχει αλλάξει τίποτα. (Θα δοκιμάσω και με linux που λες). Αλλά γιατί στα xp δεν έχανε το σήμα. Επίσης το modem είναι αρκετά κοντά στο pc (αλλά δυστυχώς όχι τόσο για καλώδιο.) Ακόμα η κεραία στην pci δεν είναι η εργοστασιακή αλλά άλλη πιο «δυνατή».Και τέλος έχω αυξήσει την ισχύ του σήματος του modem από low που ήταν στα xp(και δεν είχε πρόβλημα με το σήμα) σε medium
corrupted Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αλλά γιατί στα xp δεν έχανε το σήμα. Οι drivers των XP δεν ειναι ιδιοι με τους drivers για 7. Πραγματι, μια δοκιμη με linux θα δειξει αν φταινε οι drivers, αν και το πιθανοτερο ειναι αυτο.
papay Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ελπίζω η κάρτα σου να μην είναι Asus! Είχα και εγώ μια, και είχα πρόβλημα με τα χ64, ενώ στα χ32 δούλευε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα