Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μιας και εκατσαν κατι ευρα λεω να παρω καμια ψυκτρουλα ταβανι 60 ευρα.

Μιλαμε για το συστημα της υπογραφης ! :)

Δημοσ.

Βασικά δώσε άλλα 15 και πάρε ssd. Αυτό λείπει από το μηχάνημα. Overclocking θα κάνεις?

Τα λεφτα του ssd ειναι ηδη στη ακρη ;)

Οποτε ξαναγυριζουμε στο θεμα ψυκτρα.

Δες αν εχω την ψυξη δεν θα με χαλαγε να τον ανεβασω λιγακι.

Οχι βεβαια οτι εχω κανενα παραπωνω απο τις επιδοσεις του.

Δημοσ.

Οκ, τότε. Αν μιλάμε για λελογισμένο o/c δεν έχω παρά να σου προτείνω την δικιά μου, οχι για κανεναν άλλο λόγο, αλλα γιατί είναι μη ογκώδης και απόλυτα αθόρυβη (και κάνει και δουλειά): http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Vortex-Plus-CPU-Cooler-RR-VTPS-28PK-R1.htm

Δημοσ.

Οκ, τότε. Αν μιλάμε για λελογισμένο o/c δεν έχω παρά να σου προτείνω την δικιά μου, οχι για κανεναν άλλο λόγο, αλλα γιατί είναι μη ογκώδης και απόλυτα αθόρυβη (και κάνει και δουλειά): http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Vortex-Plus-CPU-Cooler-RR-VTPS-28PK-R1.htm

δηλαδη θα ειμαι καλα με αυτην ε?

επισης μπορεις να μου προτινεις και 5 120" ανεμιστηρια?

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει o/c με αυτήν. Σε στοκ μου έριξε 10 βαθμούς σε idle και 30 σε full load. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι ότι είναι συμμαζεμένη (απ ότι βλέπω έχεις vengeance μνημες οπότε παίζει το ρόλο του) και πλήρως αθόρυβη ακόμα και τέρμα.

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει o/c με αυτήν. Σε στοκ μου έριξε 10 βαθμούς σε idle και 30 σε full load. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι ότι είναι συμμαζεμένη (απ ότι βλέπω έχεις vengeance μνημες οπότε παίζει το ρόλο του) και πλήρως αθόρυβη ακόμα και τέρμα.

παλι καλα που το θυμησες..

διαβαζα στο φορουμ οτι υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με αυτες τις μνημες και ειχα στα υπ'οψιν να την δωσω να βαλω λιγα ακομα και να παρω αυτες Link .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...