Jason13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εχω περασει στο σερβερ αυτο το template και προσπαθω να το διαμορφωσω στις αναγκες μου. http://www.websitete...ery-Slider.html . Γενικα ειμαι ασχετος απο css αλλα εχω μια γενικη ιδεα απ'ολα. Εφτιαξα αυτο http://www.allwebco-...cript_music.htm και οταν το βαζω στην αρχικη σελιδα το σκριπτακι, παιζει η μουσικη κανονικα. Το προβλημα ειναι οτι η αναπαραγωγη με την μπαρα του player θελω να ειναι πανω δεξια, χωρις να επηρεασει την εικονα της σελιδας και την παει πιο κατω. Δηλαδη, θελω να το βαλω εδω που εχω ζωγραφισει στην εικονα παρακατω. Οποιος εχει ορεξη μπορει να μου πει τι να βαλω στο css και που να προσθεσω " <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="Audio-HTML5.js"></script> "
rpz0r Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μια λύση να το κάνεις από μια γρήγορη ματία που έριξα στο css του template που χρησιμοπιείς είναι η παρακάτω. > <style> #audio{ width: 300px; height: auto; position: absolute; top: 20px; margin-left: 600px; } </style> <div id="audio"><script language="JavaScript" type="text/javascript" src="Audio-HTML5.js"></script></div> Το <div> το βάζεις μέσα στο header πάνω από το <h1>. Τα width/height τα διαμορφώνεις εσύ όπως θες.
Jason13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Καλα εισαι θεος . Σε ευχαριστω παραα πολυ! Το εκανα οπως το ειχα στο μυαλο μου
Jason13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 To κομματι στο css, που δειχνει την κατευθυνση το logo πανω αριστερα ποιο ειναι; δεν μπορω να το βρω .. εκει κουνηθει λιγο δεξια το logo μου! Ευχαριστω!
warlock9_0 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 αν βάλεις chrome ή firefox με το firebug plugin μόλις κάνεις δεξί κλικ σε οτιδήποτε στη σελίδα και inspect σου λέει τα πάντα και από ποιο css παίρνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα