Προς το περιεχόμενο

Neo V η Nexus S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση πρόκειται για την αγορά ενός κινητού και είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στο Neo V και το Nexus S. Εσείς ποιο μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Έχω το nexus s και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό. Άλλα επειδή τα 50€ είναι λεφτά και δεν υπάρχει λόγος να τα δώσεις για 0,3" χωρίς ράδιο και HDMI εγώ τώρα θα αγόραζα το Neo V.

Δημοσ.

Ήμουν και εγώ μεταξύ των δύο πριν λίγες μέρες. Τελικά προτίμησα το Nexus S διότι:

1) Δε με απασχολεί το ράδιο.

2) Το Nexus μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά, με πολύ στιβαρή ποίτητα κατασκευής. Το Neo V του πατέρα μου μου φάνηκε λίγο ψεύτικο.

3) Έχει 1gb rom έναντι των 320mb που είναι διαθέσιμα στο NeoV, σημαντικό αν το φορτώσεις με εφαρμογές.

4) Το Nexus έρχεται με pure android και έχει πάρει εδώ και καιρό την ICS.

5) Έχει 16gb πολύ γρήγορης εσωτερικής μνήμης, υπεραρκετή για τους περισσότερους. Για να αγοράσεις μία ίδια για το Neo V πρέπει να δώσεις κανά 20άρικο τουλάχιστο, οπότε ουσιαστικά ανεβαίνει η τιμή του.

6) Έρχεται μαζί με χάρτες αξίας 29 ευρώ.

7) Μεγαλύτερη οθόνη

Για μένα, δεδομένων των παραπάνω, το Nexus αποτελεί πολύ καλύτερο value for money από το Neo V.

Δημοσ.

Δεν πιστεύεται ότι είναι καλή εταιρεία η Sony ρε παιδιά;

μπορειται να μου πειτε παιδια αν μπορεσω να καταφερω να πιασω ραδιο εστω και αν αγορασω ενα αλλο handsfree

Δημοσ.

Ήμουν και εγώ μεταξύ των δύο πριν λίγες μέρες. Τελικά προτίμησα το Nexus S διότι:

1) Δε με απασχολεί το ράδιο.

2) Το Nexus μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά, με πολύ στιβαρή ποίτητα κατασκευής. Το Neo V του πατέρα μου μου φάνηκε λίγο ψεύτικο.

3) Έχει 1gb rom έναντι των 320mb που είναι διαθέσιμα στο NeoV, σημαντικό αν το φορτώσεις με εφαρμογές.

4) Το Nexus έρχεται με pure android και έχει πάρει εδώ και καιρό την ICS.

5) Έχει 16gb πολύ γρήγορης εσωτερικής μνήμης, υπεραρκετή για τους περισσότερους. Για να αγοράσεις μία ίδια για το Neo V πρέπει να δώσεις κανά 20άρικο τουλάχιστο, οπότε ουσιαστικά ανεβαίνει η τιμή του.

6) Έρχεται μαζί με χάρτες αξίας 29 ευρώ.

7) Μεγαλύτερη οθόνη

Για μένα, δεδομένων των παραπάνω, το Nexus αποτελεί πολύ καλύτερο value for money από το Neo V.

μου επιτρεπεις να απαντησω ενα προς ενα, ε?

1) Πραγματι, αν δεν χρειαζεσαι το ραδιο, no problem. προσωπικα, ειμαι τουλαχιστον 6 ωρες στο ραδιο καθε μερα, οποτε ειναι καθαρα θεμα ζωης, και το παιδι θα ζυγισει το αν χρειαζεται η οχι ραδιο. η λυση "παρε handsfree bluetooth κτλ για να εχεις και ραδιο" δεν τιθεται εκτος και αν το παιδι θελει να δωσει 300 ευρω

2) θεμα εμφανισης. παω πασο, καθαρα υποκειμενικο θεμα, προσωπικα το Neo V μου με την αναλογη θηκουλα του, ειναι σκετο κουκλι

3) δεν τιθεται θεμα μνημης και χωρητικοτητας, αν ζορισει το μεγεθος, μεταφερεις τις εφαρμογες στην καρτα μνημης και ολα καλα, χωρις ν αλλαξει κατι.

4)το Neo V ηδη εχει παρει την IcS σε πολλες χωρες και λογικα ειναι θεμα ημερων να γινει αυτο και στην Ελλαδα

5) κανεις λαθος. Πριν ενα μηνα αγορασα απο amazon επωνυμη καρτα μνημης 16gb (αρα τωρα εχω 2 καρτες μνημης, μια 2αρα του κινητου και την καινουρια), και την αγορασα 15 ευρω. Και class 6, για να μη θεσεις θεμα ταχυτητας, ολα αψογα. Οποτε, εισαι λαθος σ αυτο.

6)δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να εχεις και τους χαρτες. κατεβαζεις ανετα οτι θες απο το market, και χαρτες και οτι αλλο. Δε νομιζω οτι αν δε σου εδινε τους χαρτες, θα εδινες 39 ευρω να τους αγορασεις, κανω λαθος?

7) μεγαλυτερη οθονη, πραγματι, αλλα μπορει καποιος να θελει ενα πιο συμμαζεμενο κινητακι! να μη θελει να παει πανω απο 3.7 ιντσες δηλαδη!

με αυτα και μ αυτα, γι αυτο θεωρω οτι το Neo V στα 200 ευρω ειναι μεγαλυτερο value for money. Χωρις καν, να αναφερω αυτα που εχει αυτο, ενω το Nexus S δεν τα εχει. Εννοω 50 ευρω καπελο στην τιμη, hdmi συνδεση μπλα μπλα μπλα.ανηκει στην κατηγορια συγκρισης με το Galaxy S , μιας και ειναι στην ιδια τιμη, και οπως εχει ειπωθει απο πολλα παιδια, το Galaxy S υπερτερει, απ οτι εχω διαβασει. Kαι αν ειναι να παρεις και handsfree-bluetooth, χιλιες φορες με τα ιδια λεφτα πηγαινε και παρε το optimus 2x η το atrix, μιας και μετα θα αγγιζεις τα 300..

Δημοσ.

θα συμφωνησω christs μαζι σου για αυτα που ειπες ομως γιατι εδω περα εχουν επιλεξει οι περισσοτεροι το nexus s;

Δημοσ.

Φίλε infant, ειλικρινά δεν πιστεύω οτι εχει πουλήσει πιο πολλές συσκευές. Κάνε σε παρακαλώ μια βόλτα στα μαγαζιά τής περιοχής κ πολύ εύκολα θα μάθεις οτι λόγω του πάταγου που έκανε το Neo, υπάρχει έλλειψη σχεδόν παντού. Ολόκληρη Θεσσαλονίκη, όταν ήταν να το πάρω, δεν το είχε καμία ΒονταΦον!! Το ίδιο κ στο Κιλκίς, κ μόλις χθες ενημερώθηκα από έναν φίλο που θέλει να το πάρει, οτι ούτε στα Τρίκαλα το βρήκε. Οπότε, νομίζω τα λόγια είναι περιττά. Δεν είναι γκάλοπ το τοπικ, για να πεις οτι επειδή το είπαν πέντε άτομα, άρα είναι περισσότεροι. Εγω σου παρέθεσα τα δεδομένα, πήγαινε δες τα κ από κοντά, βασικότερο αυτό, κ μετά αποφάσισε ποιο προτιμάς!

Δημοσ.

Η ROM που αναφέρθηκε, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο για εφαρμογές.

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

Προφανώς ο φίλος παραπάνω εννοούσε πως ο χρήστης έχει διαθέσιμα 320 ΜΒ διαθέσιμα για internal storage στο Neo V, έναντι 16 GB του Nexus S που είναι ουσιαστικά unlimited χώρος για εφαρμογές.

Όπως και να 'χει, σε αυτόν τον τομέα το Nexus S υπερτερεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...