AccountSaver Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Όπως το λέει ο τίτλος,έκανα το λάθος και πάτησα ,λάθος σκληρό δίσκο να γίνει φορμάτ και πέρασα και Windows 7 πάνω του, κανονικά. Μετά είδα,οτι έκανα τον λάθος σκληρό δίσκο ,και έχασα περίπου 20 GB απο σημαντικές φωτογραφίες ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας. Υπάρχει φώς στο τούνελ για να τα σώσω ? Ο σκληρός έχει αφαιρεθεί πλήρως απο τον υπολογιστή και τον έχω στην άκρη. Πείτε μου οτι υπάρχει τρόπος ...
AccountSaver Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 έχεις ξανα ακούσει άτομο μετά απο τέτοιο πράγματα να την έβγαλε καθαρή ?
TheELF Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Όπου γραφτήκανε αρχεία από πάνω(αυτά της εγκατάστασης) δεν μπορεί να γίνει ανάκτηση με όποιο πρόγραμμα και να δοκιμάσεις,για όλα τα άλλα δες το active@file recovery,σύνδεσε τον εν λόγο δίσκο σαν δεύτερο και κάνε superscan και ό,τι βρει.
AccountSaver Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δηλαδή επειδή γράφτηκε απο πάνω καινούργιο πράγμα, δεν θα βρώ τίποτα ? Οπότε αύριο ,να πάω να τον συνδέσω σε έναν υπολογιστή να βάλω το πρόγραμμα που μου λες και οτι βρώ ? Άλλη λύση δηλαδή δεν υπάρχει ε ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα