mchls Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) PES 2013, ομάδες και πρωταθλήματα Από πλευράς σωματίων, ο preview κώδικας περιλαμβάνει τα εξής πρωταθλήματα: English League (20 ομάδες) Ligue 1 (20 ομάδες) Campionato (20 ομάδες) Eredivisie (19 ομάδες) Liga BBVA (20 ομάδες) Liga Portuguesa (16 ομάδες) PES League (16 ομάδες) WE League (20 ομάδες) Πέραν των παραπάνω, για τα οποία δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, αφού οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί από πλευράς Konami, υπάρχει και η κατηγορία των European Other Leagues. Εκεί περιλαμβάνονται οι ομάδες από διάφορα μικρότερα πρωταθλήματα, μέσα στα οποία βρίσκεται και η Super League. Έτσι, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι για άλλη μια χρονιά οι ελληνικές συμμετοχές, ενώ προσφέρονται ακόμη οι ομάδες: Anderlecht Brugge Dinamo Zagreb Sparta Praha Copenhagen Nordsjaeland Bayern Munchen Wisla Krakow CFR Cluj CSKA Moskow Spartak Moskow Zenit St. Petersburg Celtic Motherwell FC Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από mchls
aslanG7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ο θειος το εχει και μου το φερνει ειναι στον δρομο
Inler Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εννοουμε τον ιδιο θειο και εμενα ειναι στο 48.4% του δρομου του...
tsakonas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ο θείος έχει μαλ@κίες...μη βιάζεστε... 2
Inler Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εμενα παντως ο θειος ηταν καλος μαζι μου.... 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ο δικός μου ξέχασε να προσθέσει το ανοιχτήρι. 2
Inler Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Παραληψη δικη μου..Ο θειος εφερε μονο το γευμα αλλα ακομα δεν ειναι ωρα για φαγητο...Παντως συμφωνω με τον Tsakona οτι ο θειος εχει φερει μαζι του και αχρηστα πραγματα...
EKTELESTES Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Βγήκε. Εντυπώσεις το βραδάκι Αν ισχύουν όσα λένε τα παρακάτω reviews ( που πόσταρε στις κονσόλες ο teofros ) Θα είναι Α Π Ο Λ Α Υ Σ Η ! ! ! http://www.pesfan.com/news/10214058/PES-2013-The-Reviews-Hit!/
kosmasgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις το τσίμπησα. Δώρο μπλούζα και μπάλα
kjtzemis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ρε παιδες μια ερωτηση, αγορασα πριν λιγο το pes13 για το pc και το εβαλα να κανει εγκατασταση το εχω κανα 15λεπτο τωρα και εχει μεινει στην μεση της εγκαταστασης, δεν προχωραει, μου το εκανε και αλλη μια φορα αλλα το ειχα κλεισει γτ νομιζα οτι κολλησε και το ξαναβαλα.εντομεταξυ το cd ακουγετε οτι γυριζει μεσα. τι γινετε? :@ καλα κανω εγω και περνω παιχνιδια μονο για το ps3 μου. :@ :@ EDIT: ακυρο παιδες, εκλεισα το pc και μετα εβαλα το dvd του παιχνιδιου μεσα αλλα δεν πατησα αυτοματη εκτελεση, πηγα και ετρεξα το setup μεσα απο το cd και ολα καλα.τωρα ωρα για λιγο λιωσιμο Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2012 από kjtzemis
GaMeR21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω το παιχνιδι απο τον θειο (reloaded) και το avg μου το βρησκει σαν ιο εγω το βαζω στις εξαιρεσεις (allow list) αλλα και πλαι που το βρησκει σαν ιο και δεν μπορω να τρεξω το παιχνιδι.....τι να κανω?
GaMeR21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπαθω να βρω αλλη λυση να μην χρειαζετε καθε φορα που θελω να παιξω να κλεινω το avg
ex3Lmei Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπαθω να βρω αλλη λυση να μην χρειαζετε καθε φορα που θελω να παιξω να κλεινω το avg Βάλε άλλο antivirus τότε!
DJ_Duker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μου το φερε ο θείος, το δοκίμασα και έφαγε σβήσιμο αμέσως. Δεν είχα προσέξει το παραπάνω μήνυμα του φίλου και διαπίστωσα αργά ότι δεν έχει Bundesliga.... Και εκτός από αυτό δεν υπάρχει η Dortmund πουθενά... Fifa και φέτος για μένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα