Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2013 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω. Σήμερα το πρωί έβαλα δοκιμαστικά την παλιά μου κάρτα. Ati radeon 4650 512 μνήμη. Πάλι τα ίδια όμως. Όσο κι αν η υπάρχουσα κάρτα δεν είναι κάτι αξιόλογο το laptop θα έπρεπε να το φτάνει; Όχι να είναι χειρότερο. Έτσι δεν είναι;

Αποστολή από το παμπάλαιο<br />με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

<p>Σε τέτοιο λάπτοπ, παίζεις το Doom και το PES 98. Αν θες λαπτοπ για παιχνίδια, το 600αρικο καίει. Τώρα έδωσες εσύ 150€ και πήρες μπαρούφα τώρα. Το PES 2013 είναι ένα όνειρο πολύ μακριά από εσένα.</p>

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως και γιατί τόσο πολύ κακός τρόπος. Δηλαδή αν είχε δώσει η κοπελιά μόνο 150 ευρώ ποιο το πρόβλημα σου ;

Για την ιστορία ένα vaio του 8 είναι. Και το παίζει μια χαρά για τα χαμηλά του. Όχι γιατί είναι για gaming το μηχάνημα αλλά γιατί το pro είναι από τα πιο εύκολα παιχνίδια για τα low end pc.

Στο θέμα μας θα ήθελα μια καλη πρόταση για το ξεμπλόκαρισμα αυτής της κατάστασης. Πχ ποια gpu θα προτείνατε για αναβάθμιση;

Δημοσ.

Και αφού μίλησες για 150 ευρώ, μόλις δοκίμασα το pes 2013 σ ένα μηχάνημα που πήραμε για portable στο σπίτι, όντως 150 ευρώ...

και quess what: ακόμη και σε αυτό (http://www.amazon.co.uk/Lenovo-Ideapad-S206-11-6-laptop/dp/B008HD8GB2) το pes 2013 παίζει low end φυσικα αλλά δίχως κανένα θεματάκι...

Δημοσ.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως και γιατί τόσο πολύ κακός τρόπος. Δηλαδή αν είχε δώσει η κοπελιά μόνο 150 ευρώ ποιο το πρόβλημα σου ;

Για την ιστορία ένα vaio του 8 είναι. Και το παίζει μια χαρά για τα χαμηλά του. Όχι γιατί είναι για gaming το μηχάνημα αλλά γιατί το pro είναι από τα πιο εύκολα παιχνίδια για τα low end pc.

Στο θέμα μας θα ήθελα μια καλη πρόταση για το ξεμπλόκαρισμα αυτής της κατάστασης. Πχ ποια gpu θα προτείνατε για αναβάθμιση;

1: Δεν είχα δει το ποστ σου πιο κάτω οτι το PC σου είναι αυτό στο sig σου

2: Συγνώμη αν στεναχωρήθηκες

3: On-topic: Προσπάθησε λίγο να παίξεις με τις ρυθμίσεις και να τα πας όλα τέρμα Low χωρίς ΑΑ ή άλλα και πες μας.

Δημοσ.

OK no hard feelings.

Λοιπον έχω βάλει τα πάντα όφ μειωμένη ανάλυση τα πάντα στο catalyst control center performance k όλα τα ζόρικα όφ. Έβγαλα και το patch και έκανα καινούριο Clean install.

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά δεν βλέπω διαφορά. Εννοείται πως το παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό όπως τα τεστ με τα λάπτοπ έδειξαν. Επίσης δυσκολεύομαι να πιστέψω πως φταίνε τα 7αρια ή οι drivers καθώς τους άλλαξα και πλέον είμαι ενημερωμένος στους 13.10 beta.

Υπάρχει περίπτωση να είναι η μητρική?

Δημοσ.

OK no hard feelings.

Λοιπον έχω βάλει τα πάντα όφ μειωμένη ανάλυση τα πάντα στο catalyst control center performance k όλα τα ζόρικα όφ. Έβγαλα και το patch και έκανα καινούριο Clean install.

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά δεν βλέπω διαφορά. Εννοείται πως το παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό όπως τα τεστ με τα λάπτοπ έδειξαν. Επίσης δυσκολεύομαι να πιστέψω πως φταίνε τα 7αρια ή οι drivers καθώς τους άλλαξα και πλέον είμαι ενημερωμένος στους 13.10 beta.

Υπάρχει περίπτωση να είναι η μητρική?

Είναι λίγο προχωρημένο αυτό που λές για την μητρική αλλά μπορεί καμία σύνδεση να "λύγισε" και ο επεξεργαστής/κάρτα γραφικών να μην λειτουργούν σωστά. Αυτό μια φορά το είδα στη ζωή μου.

Δημοσ.

ο cpu είναι νέος αλλα η μομπο παλιά.

για να καταλάβεις είναι το pc που συζητάμε εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/497858-%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD/

Αν ιποπτέυσαι οτι φταίει η mobo, δεν χάνεις τίποτε να ανοίξεις το PC σου και να το καθαρίσεις αν έχει σκόνη, και μετά να ξεσυνδέσεις τα πάντα (RAM, GPU, CPU) αφού τα έχεις ξεσυνδέσει.

Δημοσ.

Είναι πεντακάθαρο και πενταλλαγμένο όμως!

Ξέρεις τι σημαίνει throttling της μητρικής;

Throttling είναι όταν μετριέται η τάση (ή και άλλες λειτουργίες) σε 2 modes. Σε δυναμικό και στατικό.

Δημοσ.

Και πως διορθώνεται;

Αν ρωτάς για το throttling δεν μπορεί να "διορθωθεί". Αυτό που μπορώ εγώ να σου πω να κάνεις είναι να αλλάξεις mobo. Δανείσου του φίλου σου τεσπά βρές μια mobo να βάλεις έτσι πρόχειρη να δεις τι παίζει και βλέπουμε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. 

Το ν'αλλάξω κάρτα γραφικών πως φαίνεται σαν επιλογή;

Λες οτι η κάρτα σου είναι σχετικά καινούρια. Πλέον όλα παίζονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...