Karellen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ...νομιζω οτι μολις κατεκτησα το TOP PLAYER με gamepad LOGITECH F510..... δεν μπορω να πω οτι ο τροπος παιχνιδιου πατωντας το Α και το Χ(extra help) + R2 οποτε χρειαζεται + ολα τα αλλα στην αμυνα με ενθουσιαζει (γιατι μονο ετσι μπορω να μπεγλερισω την ΑΙ η οποιο ντριμπλαρει για πλακα τους παιχτες μου) ... στο keyboard και εκει ενα καρο κουμπια παταγα! ειναι πολυ ευκολο να μπερδευτεις και να κανεις το λαθος μετα απο μερικα ματσακια....ζαλιστικο!
Karellen Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 ενας φιλος που παιζουμε pes 2013 στο pc μου ισχυριζεται οτι με το gamepad της Logitech που του δινω δεν μπορει να παιξει ακριβως οπως με αυτο του ps3. Ο φιλος αυτος εχει PS3. Με λιγα λογια θετει θεμα gameplay...οχι θεμα συνηθειας! Μπορει να ισχυει κατι τετοιο?
newlynx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Η γνώμη μου είναι ότι είναι θέμα συνήθειας. Πχ και εγώ δεν μπορώ να παίξω FIFA με οτιδήποτε άλλο εκτός από XBOX (ή παρόμοιο) χειριστήριο.
Karellen Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 αυτο πιστευω κι εγω ουτως η αλλως το game δεν λενε οτι ειναι ιδιο σε ps3/XBOX και pc?
ultrobyr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 εγω που παιζω σε pc με controller xbox 360 και που και που σε φιλους με ps3 βλεπω διαφορες παντως
Karellen Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) δλδ? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2013 από Karellen
Karellen Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 λοιπον οντως υπαρχει μια διαφορα, παρατηρησαμε οταν αμυνεται (περισσοτερο στην αμυνα ισως αν και εγω ειχα παραπονα και στην επιθεση) ο παιχτης που εχει το logiitech 510 (το οποιο να πω ξανα ειναι συνδεδεμενο στο ps3 - οχι σε pc) αντιμετωπιζει το εξης θεματακι, σαν να κινουνται οι παιχτες του πιο αργα...ενα τσακ αλλα ειναι αρκετο ωστε να χασεις εναν αγωνα!
Karellen Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 απο την αλλη παλι....δεν θελω να πω οτι ισχυει με σιγουρια το παραπανω......8α παιξω μερικα παιχνιδακια μεχρι το τελικο συμπερασμα!
nikosggg3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εχω ενα προβλημα οταν παιζω online. πολλες φορες στην διαρκεια του παιχνιδιου μου βγαζει ενα μηνυμα "η συνδεση με τον διακομισττη χαθηκε". και χανω τον αγωνα.και μετα πρεπει να ξαναπατησω στο football masterleague online για να συνδεθω παλι. σε εσας σας το κανει αυτο?. ειναι πολυ ενοχλητικο αυτο γιατι ετσι χανω πολυ χρημα. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2013 από nikosggg3 1
Federacion Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Στο λαπτοπάκι της κοπέλας μου πάει μιά χαρά: στο PC της υπογραφής μου σέρνεται!!! jesus christ! το λαπτοπακι έχει windows 8 64bit ενω το pc 7άρια 64 bit επίσης στο pc έχει το pesedit 6.0 φορτωμένο ενω στο λαπτοπ είναι μαμίσιο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Η 6450 πέρα από ταινίες, δεν κάνει..Επίσης έχεις 512MB Ram..Γράφεις 5120 αλλά προφανώς έχεις κάνει λάθος. Έχεις σε αυτό το PC Win 7 ?Ούτε τα XP δεν τρέχουν καλά..Όχι να παίξεις..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Σε τέτοιο λάπτοπ, παίζεις το Doom και το PES 98. Αν θες λαπτοπ για παιχνίδια, το 600αρικο καίει. Τώρα έδωσες εσύ 150€ και πήρες μπαρούφα τώρα. Το PES 2013 είναι ένα όνειρο πολύ μακριά από εσένα.
Federacion Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Παίδες όλα λάθος τα καταλάβατε. Στο laptop της κοπέλας μου τέρμα χαμηλά το παιχνίδι παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Στον υπολογιστή μου με 5 γίγα ραμ, δεν είναι λάθος , με1 γίγα κάρτα γραφικών διπυρηνο επεξεργαστή και ότι άλλο γράφεται στην υπογραφή μου στο τέρμα χαμηλό το παιχνίδι κάνει σπασίματα. Καταλαβαίνετε το πρόβλημα; Αποστολή από το παμπάλαιο<br />με τη χρήση Insomnia App Ναι EXΩ τους τελευταίους beta catalyst. Αποστολή από το παμπάλαιο<br />με τη χρήση Insomnia App
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αναφέρεις ότι η κάρτα σου είναι 1GB..Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα GB, αν η κάρτα δεν έχει δύναμη, η δικιά σου για παράδειγμα δεν έχει, δεν κάνει για παιχνίδια..Ούτε για χαμηλές ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα