Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2013 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστηχώς ενημέρωσα την κάρτα γραφικών και πάλι τα ίδια!, αλλα πρεπει να έχεις δίκιο αυτο πρεπει να φταιει δεν εξηγητε αλλιως...μηπως πρεπει να αλλαξω καρτα γραφικων? αλλα εχω φορητο υπολογιστη δεν γινεται :/

τα γραφικα αναλυσης ειναι κατέβασμενα απο το internet και είναι της intel..εχετε να προτινετε τιποτα?

Μπορεί κανείς να απαντήσει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί κανείς να απαντήσει;

Πιστεύω πως η λύση ακούει στο όνομα PESEdit, αλλά επειδή δεν ξέρω κατά πόσο νόμιμο είναι αυτό το πατσάκι ψάξτο μόνος σου.
Δημοσ.

Πιστεύω πως η λύση ακούει στο όνομα PESEdit, αλλά επειδή δεν ξέρω κατά πόσο νόμιμο είναι αυτό το πατσάκι ψάξτο μόνος σου.

Τι ακριβώς μπορεί να φταίει στο PESEdit ; , οχι ειναι νομιμο απο την we hellas το patch αν και χωρις το patch παλι με πεταει το pro..δηλαδη δεν φταιει το patch πιστευω..

Δημοσ.

μπορεί κανείς να βοηθήσει;

και εμενα με πετουσε και μου ελεγε δεν εχω τις καταλληλες προδιαγραφες και ελεγε κατι για 256 mb φταει αποκλειστικα και μονο ο υπολογιστης;
Δημοσ.

και εμενα με πετουσε και μου ελεγε δεν εχω τις καταλληλες προδιαγραφες και ελεγε κατι για 256 mb φταει αποκλειστικα και μονο ο υπολογιστης;

οχι δεν πιστευω να φτιαιει ο υπολογιστης..μαλλον τα γραφικα της οθονης φταινε..
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΟΚ ενα εχω να πω το ΤΟP PLAYER ειναι unfair!τελος! :mad:

Mε τα τελευταια patch το εχουν κανει παρα πολυ δυσκολο το παιχνιδι. Θελει συγκεντρωση 100% αμυντικα και καλη τακτικη επιθετικα διοτι εχουν βελτιωσει απιστευτα την cpu αμυνα, η οποια πλεον με τις τοπ ομαδες σε στραγγαλιζει. Θα σου προτεινα να παιξεις στο Professional επιπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δικιο, αγωνιζομαι πχ με Αρσεναλ κοντρα στην Μπαρτσελονα και η αμυνα της λες και ξερει που θα πασαρω...δεν βρισκω λυσεις επι8ετικα και αμυντικα παλι αν και βαζω τους αμυντικους να ελεγχουν συγκεκριμενους παιχτες δεν γινεται τπτ...τους περνανε την μπαλα κατω απο τα ποδια κλπ κλπ.....ξερω ποτε θα φαω γκολ και επισης μπαινουν και κατι γκολ που πρεπει σωνει και καλα να μπουν!!!

Το professional νομιζω ειναι βαρετο για μενα  πλεον...μαλλον μονο online πλεον. :-(

Δημοσ.

Εχεις δικιο, αγωνιζομαι πχ με Αρσεναλ κοντρα στην Μπαρτσελονα και η αμυνα της λες και ξερει που θα πασαρω...δεν βρισκω λυσεις επι8ετικα και αμυντικα παλι αν και βαζω τους αμυντικους να ελεγχουν συγκεκριμενους παιχτες δεν γινεται τπτ...τους περνανε την μπαλα κατω απο τα ποδια κλπ κλπ.....ξερω ποτε θα φαω γκολ και επισης μπαινουν και κατι γκολ που πρεπει σωνει και καλα να μπουν!!!

Το professional νομιζω ειναι βαρετο για μενα  πλεον...μαλλον μονο online πλεον. :-(

Γιατι δεν παιζεις σε Superstar? Ειναι πιο καλο απο Top Player. Κατεβασε και το Gameplay Tool του Jenkey για ρυθμισεις ΑΙ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερωτηση: με το L1 πατημενο οταν εχεις την μπαλα ο ελεγχος της ειναι καλυτερος ? και αν ναι ισχυει και οταν τρεχεις? 

Εχω παρατηρησει οταν ο αμυντικος μου εχει φτασει τον αντιπαλο στο πλαι οσο παταω το Χ δεν μπορω να του παρω την μπαλα...ειναι δυνατον αυτος να παταει κατι αλλο?

Επεξ/σία από Karellen
Δημοσ.

επαιξα ονλινε και ο τυπος ηταν πολυ καλος νικουσε μεχρι το 85 2-1 και στο 90 το κανω 2-2  και βγαζει μηνυμα οτι η συνδεση δεν ειναι καλη και  ο αγων θα διακοπει......τι ειναι αυτα ρε συ????? (οντως η συνδεση ηταν μαπα)   :mad:

Δημοσ.

επαιξα ονλινε και ο τυπος ηταν πολυ καλος νικουσε μεχρι το 85 2-1 και στο 90 το κανω 2-2  και βγαζει μηνυμα οτι η συνδεση δεν ειναι καλη και  ο αγων θα διακοπει......τι ειναι αυτα ρε συ????? (οντως η συνδεση ηταν μαπα)   :mad:

ειναι οι λεγομενοι cheaters.ατομα εχουν κανει λιστες με cheaters,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...