Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2013 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

google it.

Απλα κοιτα να ταιριαζει με την εκδοση του pro που εχεις, 1.0 1.0.3 κτλπ.

Επισης δε ξερω τι γινεται με πειρατικα/crack. Παντος αν περασεις καποιο patch (πχ wehellas, pesedit) το απενεργοποιουν αυτοματα ή σε βαζουν να διαλεξεις.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ!

και επειδή είμαι λίγο άσχετος ρε παιδιά...

όταν το κατεβάζεις το disabler θέλει εγκατάσταση κάπου? Η ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΉΣΕΙς ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ PES?

Την έκδοση που την κοιτάω?

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ!

και επειδή είμαι λίγο άσχετος ρε παιδιά...

όταν το κατεβάζεις το disabler θέλει εγκατάσταση κάπου? Η ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΉΣΕΙς ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ PES?

Την έκδοση που την κοιτάω?

μεσα στο pro, στην αρχικη οθονη με τον Ronaldo λεει:

Πακετο Δεδομενων χχχχ Εκδοση χχχχ

Δημοσ.

ενα αρχειο .exe ειναι, που κανεις αντικατασταση το original του παιχνιδιου δεν ειναι crack, δεν ξερω ομως αν μετα απαιτει δισκο, σε καθε περιπτωση κρατα ενα back-up του original .exe του παιχνιδιου, σε περιπτωση μου συμβει μαλακια να μην χρειαστει επανεγκατασταση

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ.

Πάντως από ότι είδα και θέλω και την γνώμη σας το pes είναι πολύ πιο καλύτερο απο το XBOX 360 ...

Στο pc ¨εχει πολύ καλύτερα γραφικά...

ενώ στο xbox μου φαίνεται λίγο πίσω.

εσεις τι λέτε?

Δημοσ.

οταν παιζω pes 2013 pc on line μου δειχνει μια μονο γραμμη σηματος και μερικες φορες με πεταει εξω λογω καταστασης συνδεσης.η συνδεση μου στο μεταξυ δεν φταιει, ο υπολογιστης μου δεν φταιει, γιατι οταν δεν παιζω on line ειναι μια χαρα, και δεν ξερω τι να κανω.αν γνωριζει καποιος,ας με βοηθησει .2 μηνες το εχω και δεν μπορω να παιξω φυσιολογικα.

Δημοσ.

οταν παιζω pes 2013 pc on line μου δειχνει μια μονο γραμμη σηματος και μερικες φορες με πεταει εξω λογω καταστασης συνδεσης.η συνδεση μου στο μεταξυ δεν φταιει, ο υπολογιστης μου δεν φταιει, γιατι οταν δεν παιζω on line ειναι μια χαρα, και δεν ξερω τι να κανω.αν γνωριζει καποιος,ας με βοηθησει .2 μηνες το εχω και δεν μπορω να παιξω φυσιολογικα.

Συνηθως σε πεταει εξω αν κερδιζεις;

Αν η απαντηση ειναι ΝΑΙ,τοτε απλα ο αντιπαλος σε κλεβει κ ακυρωνει τον αγωνα.

Δημοσ.

Συνηθως σε πεταει εξω αν κερδιζεις;

Αν η απαντηση ειναι ΝΑΙ,τοτε απλα ο αντιπαλος σε κλεβει κ ακυρωνει τον αγωνα.

χανω ,κερδιζω με πεταει.αν ακυρωνει τον αγωνα μου το λεει και παιρνω εγω τους βαθμους.κατι αλλο φταιει αλλα δεν ξερω.
Δημοσ.

Πήρα το παραπάνω παιχνίδι.Το θέμα είναι ότι δεν παίζει.Το laptop μου έχει 2 κάρτες γραφικών. Μία Intel® HD Graphics Family και μίαNVIDIA GeForce GT 525M.To laptop είναι το DELL Inspiron N5110. Το PRO όμως βλέπει την πρώτη κάρτα και γι'αυτό δεν παίζει.Μου χει τύχει παρόμοιο και σε άλλο παιχνίδι.Δείτε το screen του pro:

2qn173b.png

Πως θα κάνω το laptop να βλέπει την κάρτα της NVIDIA και όχι του επεξεργαστή;
Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πως θα κάνω το laptop να βλέπει την κάρτα της NVIDIA και όχι του επεξεργαστή;

στο περιπου:

θα πας στο προγραμμα της καρτας γραφικων (συνηθως δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας) και θα βρεις καπου οπου οριζεις ποια προγραμματα θα τρεχουν με την 1η και ποια με τη 2η καρτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! εχω εγκαταστησει το pes2013 και ενω μπαινει στο menu κανονικα και το εκανα εγκατασταση κανονικα μολις παει να μπει στον αγώνα με πετάει στην επιφανεια και μου λεει το στοιχείο pro evolution soccer 2013 σταματησε να λειτουργεί..μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! εχω εγκαταστησει το pes2013 και ενω μπαινει στο menu κανονικα και το εκανα εγκατασταση κανονικα μολις παει να μπει στον αγώνα με πετάει στην επιφανεια και μου λεει το στοιχείο pro evolution soccer 2013 σταματησε να λειτουργεί..μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Πρωτα πρωτα κανε αναβαθμιση τους drivers της καρτας γραφικων σου!

Αν δεν δουλεψει κατι...κανε απεγκατασταση και παλι εγκατασταση το παιχνιδι..μηπως δεν περαστηκε κατι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...