Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2013 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ειχε πολυ PES 2013 ονλινε και πολλες ηττες(εγω)...

Eιπα λοιπον να κλεισω με εναν αγωνα με keyboard αντι του gamepad...

Ο τελευταιος αντιπαλος πολυ καλος, φοβερο χειρισμο του παιχτη με τη μπαλα, περναγε ανετος 1-2 παιχτες μου ....αρκετες φορες βρε8ηκε μονος του (οχι σε αιφνιδιασμο απλα αδειαζε τους αμυντικους μου εδω κι εκει ) σε θεση για σουτ (σιγουρο γκολ δλδ) μεσα στο κουτι ....γενικα ομως εβαλε μονο ενα γκολ!!!...τελικο σκορ 2-1!Τον νικησα με 2-3 φασεις (αυτος εχασε τον λογαριασμο στις ευκαιριες)!!!!....και οι 2 αγωνιστηκαμε με Barca... ισως τελικα δεν τον ενοιαζε να νικησει οσο να κανει εξσασκηση.... δεν γινονται αυτα τα πραγματα παντως!!!

Κατι τετοια με κανουν και αναρωτιεμαι αν θα μαθω να παιζω με το χαζοgamepad γιατι οντως ειναι αλλιως το παιχνιδι με αυτο....... 

υ.γ ΟΚ μετα απο ερευνα και συμβουλες μεγαλων παιχτων απο εδω μεσα απεκτησα το xbox 360 gamepad για pc και μετα απο καμια 60αρια παιχνιδια μπορω να πω οτι παρουσιασα καποια μικρη προοδο (αν κρινω απο τα πρωτα 10 ματς που δεν μπορουσα να αλλαξω μια σωστη πασα...)

Βολικο και ωραιο το gamepad δε λεω και σιγουρα μπορεις να κανεις παπαδες σε σχεση με το keyboard ΑΛΛΑ προς το παρον δεν κανω ουτε τα μισα που μπορω μεσα στο γηπεδο  :cry: - επισης πρεπει να ειμαι ολιγον βλαξ που δεν καταλαβαινω  τα κολπα και τις 360 μοιρες - ο παιχτης μου ναι μεν κανει την προσποιηση αλλα παει οπου να ναι.... 

Πλατινι keyboard player 

• Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LOL .στο 2013 είμαστε και συ εως τώρα έπαιζες με πληκτρολόγιο?

ΛΟΛ???τι ΛΟΛ???

Απο τη στιγμη που ακομα και σημερα ,το 2013 οπως γραφεις, οι 2 μεγαλες εταιρειες βαζουν την επιλογη να παιξει καποιος με keyboard δεν βρισκω κατι το αξιοπεριεργο!Για να μην αναφερθω στο φιφα13 οπου μπορεις να χρησιμοποιησεις και το ποντικι!LOL λοιπον και εγω με τη σειρα μου   :P

Ιts a FACT οτι υπαρχει ενας σημαντικος αριθμος παιχτων που παιζει με πληκτρολογιο ΜΟΝΟ.

Και σιγουρα καποιοι ειναι αρκετα καλοι και μαλιστα κοντραρουν  στα ισια το  gamepad.Αυτο που το πας.....

Οκ σιγουρα το παιχνιδι δεν το αξιοποιεις στο μεγιστο αλλα οπως εχω ξαναγραψει τα πολλα τσαλιμακια ζαλιζω και ζαλιζομαι εμενα δεν με τρελαινουν .....επισης το ΠΕΣ δεν μου δινει την αισθηση των 360 μοιρων που εχει το φιφα.

υ.γ ο πιτσιρικας Παντελη (γεια σου Παντεληηηη) δικαιολογειται (ειναι πιτσιρικας δλδ) απλα δεν ξερει και γι αυτο προτιμαει το ΠΕΣ (το οποιο φετος δεν ειν κακο).......  

Επεξ/σία από Karellen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσα χρόνια παιζω με πληκτρολόγιο..δεν το αλλάζω εύκολα προσωπικά! :P

πες τα ρε φιλε!!!!

παντως μετα απο αρκετα ματσακια μολις σημερα ειδα καποια βελτιωση κι ολα αυτα στο professional level με καλες ομαδες ομως (εγω) κοντρα στη cpu με αδυναμες π.χ Ολυμπιακο :P 

(οντως το xbox 360 gamepad ειναι πολυ καλο και βολικο)

υ.γ τι πληκτρολογιο (μαρκα και μοντελο) εχεις αν επιτρεπεται? (gaming να υποθεσω) 

Επεξ/σία από Karellen
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα...Ειπα να κατεβασω το εξης patch http://jenkey1002.blogspot.jp/search/label/PESJP%20Patch%202013 Το θεμα ειναι οτι στο αρχειο Addon High Quality Graphic exe patch  το MSE βρισκει Virus:win32/simile.gen!dam

Στο βασικο αρχειο τωρα στο PESJP Patch 2013 v3.00 part 2 βρισκει VirTool:Win32/Obfuscator.XZ

Δημοσ.

pes 2013 pc προβλημα συνδεσης

οταν παιζω on line μου δειχνει συνεχως χαμηλη συνδεση η με πεταει εξω.εχω βεβαια χαμηλη ταχητητα1.50-2mbps και σκεφτομαι να βαλω 24mbpsς[την ουσια δεν την πιανει κανενας αυτη τη ταχυτητα, 15-18mbps θα πιανω].θα μπορω να παιξω φυσιολογικα αν την αλλαξω η δεν φταιει αυτο?και κατι ασχετο απαυτο ξερετε που βρισκονται τα πρωταθληματα[ισπανικο,ιταλικο κτλ.]στο μενου?ας με βοηθηση καποιος σας παρακαλω.......

Δημοσ.

Παιδιά έχω την έκδοση του pes 2013 για υπολογιστή. Λοιπόν, όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις, χειριστήρια μου βγάζει την κονσόλα xbox για να ρυθμίσω τα πλήκτρα. Μήπως γίνεται κάπως σ'εκείνο το σημείο να βγάλει κονσόλα για playstation ή joystick για pc ;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Παιδες θελω λιγο την βοηθεια σας γιατι κοντευω να τρελαθω.

Εχω κανονικα το pes13 για το pc αυθεντικο στο δισκακι του.Μεχρι χθες επαιζα κανονικα (ειχα περασει το μαγικο αρχειακι απο τον θειο για να μην χρειαζομε να βαζω συνεχεια το dvd μεσα μιας και δεν επαιζα online), σημερα περασα το νεο DLC 4.0, πηγα να μπω στο παιχνιδι και μου ζηταει τον αυθεντικο δισκο (χαθηκε το μαγικο αρχειακι) ενταξει λεω κανενα προβλημα, εβαλα το αυθεντικο δισκακι μεσα και ξεκινησε κανονικα το παιχνιδι.Το κλεινω και παω να μπω πριν λιγο, μου ζηταει παλι το αυθεντικο δισκακι ενω το εχω ειδη μεσα στο driver του pc, τεσπα λεω κατσε να ξαναβαλω το μαγικο αρχειακι απο τον θειο...το βαζω ανοιγω το game αλλα μου ειχε εγκατεστημενο το DLC4.0 με την 1.00 και οχι με την 1.03 που ειχα περασμενη μεσα την τελευταια φορα που ειχα παιξει.

Κρατησα λοιπον το save (για να μην χασω το ML που ειχα ξεκινησει) και απεγκατεστησα και ξαναεγκατεστησα το παιχνιδι, με το που το εγκατεστησα παω φτιαχνω τα κουμπια του joystick στα settings και παω να μπω στο παιχνιδι, εχοντας μεσα το αυθεντικο δισκακι με το που παταω να μπω στο παιχνιδι μου βγαζει αυτο το μηνυμα: "Παρακαλώ εισάγετε τον αυθεντικό δίσκο στην θέση του αντίγραφου.  (4004).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε τη διεύθυνση http://www.securom.com/message.asp?m=copy&c=4004&l=gr".
Τι στα σκατα γινετε ρε γαμοτο?Δεν μπορω να καταλαβω.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Μιας και δεν βρήκα το θέμα με το pes 2013 θέλω να κάνω μια ερώτηση!

το pro ενώ το έχω σε full ρυθμίσεις μου φαίνεται όμως κάπως θολό και όχι "τζάμι¨"

θα ήθελα να ρωτήσω αν και σε εσάς φαίνεται έτσι η πιο καλά...

Να και κάποιες εικόνες

http://prntscr.com/wlw9c

Επεξ/σία από πανηλειακός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...