Προς το περιεχόμενο

Botanicula

mchls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ όλα καλά πάντως. Σήμερα που το δοκίμασα, δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα.

Στην έκδοση του steam (από το κλειδί του Indie Bundle), τερματίζεται χωρίς κάποιο αδιέξοδο.

Ναι, σήμερα πρέπει να βγήκε η fixed έκδοση. Απλα για μας θελει ξανα download ;)

• Moderators
Δημοσ.

το τέλειωσα πριν λίγο. καλό συνολικά αλλά το machinarium ήταν πολύ καλύτερο.

Για μένα δεν ισχύει ότι ήταν πολύ καλύτερο το machinarium.

Ήταν διαφορετικό στο σχεδιασμό (πάλι πολυ όμορφα σχεδιασμένο), είχε ίσως πιο ...σαφές σενάριο, και ήταν η πρώτη μου επαφή με τα παιχνίδια της Amanita.

Αλλά στο Botanicula επέκτειναν τις ιδέες στο Machinarium, έδωσαν ένα εντελώς διαφορετικό (και εντυπωσιακό) art design και εστίασαν αρκετά παραπάνω και στο sound/music design. Oι γρίφοι παρέμειναν πάνω-κάτω στο ίδιο πλαίσιο και στον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Θα τα έβαζα δίπλα δίπλα, με ένα μικρό προβάδισμα στο Botanicula.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες εδω Ελλαδα μπορουμε να το βρουμε σε καποιο καταστημα στην τιμη των 8Ε (οπως γραφει στο gameover)?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ορίστε και το δικό μου review για το Botanicula. Το παραθέτω με όλο το θάρρος, γιατί είδα ότι έχουν αναρτηθεί reviews και από άλλα ελληνικά sites στο insomnia. Δεν ξέρω, όμως, αν θεωρείται αντιδεοντολογικό ή διαφήμιση του ιστότοπου με τον οποίο συνεργάζομαι επειδή το review είναι δικό μου και δεν παραθέτω απλά ένα link όπως ο συμφορουμίτης mchls. Αν παραβίασα κάποιον από τους κανόνες του forum, ας σβήσει παρακαλώ αυτό το μήνυμα κάποιος admin.

Δημοσ.

Να 'σαι καλά! Ξέχασα να πω στο προηγούμενο post ότι όποιες παρατηρήσεις/σχόλια για το review, ευπρόσδεκτα.

Όπως γράφω στα σχόλια το παιχνίδι το αγόρασα μέσω Humble Bundle (11,5 ευρώ) και παρόλο που άργησα να μπω στο νόημα με ενθουσίασε εν τέλει (όπως φαίνεται και στο review άλλωστε).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μιλάμε το game είναι μια πανέμορφη ψυχεδελική τριπαρισμένη εμπειρία. Χθές το τέλειωσα αν και δεν κράτησε πολύ το game είναι τελείως κάτι διαφορετικό από τον σωρό που κυκλοφορεί σήμερα. Αυτό το studio της Amanita είναι από τα πλέον ταλαντούχα στην gaming βιομηχανία.

Από τι είδα σήμερα το έχει στο steam και σε προσφορά στα 1,5 μόνο ευρώ. Οποιος δεν το έχει δει θα πρέπει να το δει asap.

• 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το τελειωσα στο iPad

Πολυ ομορφο με ωραια παζλακια. Το ταλεντο της Amanita ειναι εγγυηση

Θελω να αρχισω και τα Samorost τωρα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...