Προς το περιεχόμενο

Botanicula

mchls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από τους δημιουργούς του Machinarium έρχεται ένας νέος puzzle-adventure τίτλος. Το Botanicula είναι ένα point 'n' click παιχνίδι, που βασίζεται στην εξερεύνηση και αφηγείται την ιστορία πέντε φίλων, οι οποίοι ξεκινούν ένα ταξίδι με σκοπό να σώσουν ένα σπόρο που έχει καταληφθεί από διαβολικά παράσιτα. Ο τίτλος της Amanita Design προπωλείται ήδη στο gog.com, στην τιμή των 7 ευρώ, ενώ η κανονική τιμή διάθεσής του -μετά τις 19 Απριλίου- θα είναι 8 ευρώ.

Στις 19 Απριλίου το Botanicula

http://www.youtube.com/watch?v=gxoxCxLdsNE

http://www.youtube.com/watch?v=2la3-mBl3Lc

Δημοσ.

GoG.com adds Witcher to Amanita extras for Botanicula pre-orders

Για όσους το κάνατε pre-order απο το GoG.com, βγήκε ανακοίνωση οτι έκτος απο τα extra που δίνει η Amanita Designs (Machinarium, OST και artbook) θα προστεθεί στο GoG Account σας και το Witcher: Enhanced Edition. Τα games θα ενεργοποιηθούν Δευτέρα, ενώ τα OST και artbooks θα αποσταλούν μέσω e-mail.

Δημοσ.

το παιχνιδι κολλαει σε μια κουζινα και δεν παει ουτε μπρος ουτε πισω, αναμενουμε πατς...

• Moderators
Δημοσ.

το παιχνιδι κολλαει σε μια κουζινα και δεν παει ουτε μπρος ουτε πισω, αναμενουμε πατς...

Εδώ όλα καλά πάντως. Σήμερα που το δοκίμασα, δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα.

Στην έκδοση του steam (από το κλειδί του Indie Bundle), τερματίζεται χωρίς κάποιο αδιέξοδο.

Πολύ ωραίο παιχνιδάκι. Σύντομο μεν αλλά με πολύ όμορφο κόσμο και μουσική. Στο χειρισμό θυμίζει αρκετά το Machinarium (το Samorost 2 δεν το έχω παίξει ακόμα). Σε ένα δύο σημεία με παίδεψε αρκετά γιατί μου ξέφυγαν κάποιες επιλογές που είχα, και μια-δυο φορές συγκέντρωνα αντικείμενα χωρίς να ξέρω γιατί (μέχρι το σημείο που βρήκα το λόγο).

Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...