ektor7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μεχρι το τελος του μηνα πρεπει να παραγγειλω 2 ssd για το laptop και το desktop της υπογραφης μου! Για το laptop θελω ενα 120-160gb,ενω για το desktop μου χρειαζεται ενας 250αρις(gb)! Θα ηθελα να ακουσω καποιες προτασεις και για τα 2 και γενικα τι παιζει στην αγορα αυτη τη στιγμη! Laptop Intel 520 samsung 830 samsung 470 Desktop Corsair Performance Pro Series Samsung 830 Intel 520 H αγορα θα γινει απο Αμερικα,μεσο του Real θειου και για τις τιμες,θα κοιταξω απο διαφορα καταστηματα,για να παρω με καλυτερες,αν μπορεσω! Ευχαριστω,προκαταβολικα για ολες τις απαντησεις(αν υπαρξουν,φυσικα)!
ektor7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Επαναφερω το θεμα γιατι αυριο θα κανω την παραγγελια! Για το Desktop λεω να δοκιμασω την υβρηδικη λυση της OCZ και να τσιμπισω ενα OCZ Synapse Cache SATA III 2.5" SSD 128gb στα 118ευρο!Αντις να παρω ενα 256αρι samsung ssd στα 220ευρο! Και για το λαπτοπ να παρω,ενα samsung 2.5-inch SSD 830 Series 128gb στα 118 ευρο επισης.Απλα επειδη ο ocz δεν εχει τη 3.5 θηκη για το desktop,σκεφτομαι να παρω τον samsung με το πακετο για desktop,αντις για laptop,και να το χρησημοποιησω για τον osz στο desktop!Δε πιστευω να εχω καποιο θεμα μ'αυτο,ετσι? Τι πιστευετε να προχωρισω στην παραγγελια ή εχετε να προτεινετε κατι αλλο? Edit: Ακυρο,τελικα τα παραγγειλα τωρα,γιατι οι πιο πανω τιμες ειναι μεχρι τις 26 του μηνα! Επεξ/σία 23 Μαΐου 2012 από ektor7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα