Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

700 ευρω περιπου +

πολλα παραθυρα στο νετ επεξεργασια βιντεο ελαχιστα παιχνιδια

επεξεργασια βιντεο μεταφορα δεδομενων διαχειρησει μεγαλων αρχειων

οθονη εχω την LG M2550D

σκληρο δισκο για δεδομενα εχω 1 τερα seagate και σιγουρα θα θελα προτασεις για ssd οι εγκατασεις τις οποιες θελω υπολογιζω στα 50gb οποτε νομιζω καποιος 60ρης θα ηταν λιγος

θα προτιμουσα η αγορα να γινει απο ενα καταστημα αλλα δεν ειναι απολυτο

το στησιμο θα γινει απο μενα

λειτουργικο θα βαλω win7 ultimate τα οποια εχω ηδη

ως νοοτροπια και ανθρωπος γνωριζω οτι δεν ειναι οι απαιτησεις μου μεγαλες απλα το θελω πιο δυνατο για το περασμα του στο χρονο

ως σκεψη ελεγα για i5 2500k και μια καλη μητρικη σχετικα με οσο πιο συχρονα πραγματακια πανω

μενδιαφερει πολυ εαν θα ηταν δυνατο να μη χρησιμοποιησω ξεχωριστη καρτα γραφικων

στη σκεψη αυτη εαν προτεινεται καποιος amd κανενα προβλημα...

η επιλογη του κουτιου και του τροφοδοτικου θελω να ειναι οχι ογκωδει αφου θα εχω μεσα μονο ενα ssd και ενα απλο σκληρο,ενα οπτικο και οχι καρτα γραφικων και με μεγαλη προτεραιοτητα να ειναι αθορυβο!!!

επισης θα με εξυπηρετουσε να εβγαζε μπροστα usb3 και να εχει σλοτ για cardreader

τελος μενδιαφερει παρα πολυ η αξιοπιστια και η απολυτη συνεργασια των parts που θα βαλω ωστε να δουλευει ασκοπα χωρις εκπληξεις η ψαξιματα και μπερδεματα

σας ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας και για τις οποιες συμβουλε σαςgrin.png

Δημοσ.

Βαγγελη σταματα να παρουσιαζεις συνεχεια τους επεξεργαστες τις AMD σαν οτι δεν τραβανε και ειναι κουτσα γαϊδουρια και και και.....

Δημοσ.

Βαγγελη σταματα να παρουσιαζεις συνεχεια τους επεξεργαστες τις AMD σαν οτι δεν τραβανε και ειναι κουτσα γαϊδουρια και και και.....

Δεν τους παρουσιάζω έτσι. Πριν 2 ώρες πρότεινα και επέμεινα σε amd σύνθεση. Το θέμα Θάνο είναι ότι σε αυτήν την κατηγορία δεν υπάρχει αντιπρόταση. Μισούς χρόνους πετυχαίνει ο τετραπύρηνος από τον εξαπύρηνο σε όλα τα βασικά video editing, decoding tests. Άρα κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Θάνο, η άποψή μου είναι ξεκάθαρη. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε οποιοσδήποτε amd πέραν του Llano δεν αξίζει. Υπάρχουν καλύτερες αντιπροτάσεις από την intel.

Δεν τα έχω με την amd. Mε τη λογική "όσοι περισσότεροι πυρήνες τόσο μεγαλύτερες επιδόσεις" τα έχω. Δεν είναι τόσο απλό. Αν ήταν θα έβγαζε η intel έναν 24πυρηνο και θα τέλειωνε το παραμύθι. Αυτή η λογική μου θυμίζει τα watt στα τροφοδοτικά...

Εγω το ειπα για την τιμη του.Αφου για την δουλεια που τον θελει τον καλυπτει...

Είδες τα νούμερα? Για να γλυτώσει 30-40 ευρώ θα πάρει επεξεργαστή με τις μισές επιδόσεις?

Δημοσ.

Ξερεις κατι.τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις ειναι λογικα ετσι.

Αλλα τα ιδια επιχειρηματα μπορω να σου λεω και εγω για το να προτεινεις τον διπυρηνο εναντι του τετραπυρηνου.δεν ειναι το θεμα μονο στο ποσοι πυρηνες ειναι.οκ το δεχομαι.σου απανταω οτι δεν ειναι μονο το θεμα στο τι αρχιτεκτονικη ειναι ο επεξεργαστης καθως και τα ρολογια του.

τωρα μπορει να τρεχει οκ ο διπυρηνος.λεμε τωρα ετσι...

αυριο οταν θα θελει ενα παιχνιδι πυρηνες τι θα κανει?θα το τρεχει.ικανοποιητικα?μπορει.

αλλα ο τετραπυρηνος θα το τρεχει πιο ανετα και καλυτερα.οποτε τι να λεμε....

Και εχω παρατηρησει οτι πλεον αρχιζουν και υποστηριζουν παραπανω απο 2 πυρηνες τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Αυτό το συζητάμε. Εκεί μπαίνουν και άλλοι παράμετροι. Αν ο άλλος θα αλλάξει επεξεργαστή σε 2 χρόνια πχ. Τεσπα στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρω ότι εφόσον βγαίνει στο μπάτζετ (και μάλιστα μένει και χώρος) δεν υπάρχει λόγος να πάει σε κάποιον amd, δεν θα κερδίσει κάτι. Νομίζω και συ intel θα πρότεινες.

Δεν έχω πρόβλημα με τους amd. Έχω κάρτα γραφικών amd και τον δεύτερο υπολογιστή στο σπίτι που φοράει επεξεργαστή amd. Mια χαρά και τα δύο.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Κοίτα λίγο αν θες αυτήν την πρόταση:

Κουτί αυτό http://www.plaisio.g...RC-450-KKN1.htm (που πληροί τις προδιαγραφές σου)

663 ευρώ

καλησπερα αι ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις!

σε αυτα που προτεινεις εχω καποια ερωτηματα

να βαλω μνημες αυτες που λεςΧ2?που θα χρειαστω αυτο το μεγεθος?το να γεμιισω και τα 4 σλοτ προτεινετε?

σε τροφοδοτικο και λογο της μικρης διαφορας σκεφτομουν το κορσερ gs600 η cx600. ειναι αχρειαστο?μηπως ειναι πιο αθορυβο?

τελος στη μητρικη βλεπω οτι κοντα στα λεφτα μου παιζει και τσιπακι Ζ77,,,επι της ουσιας αξιζει η διαφορα η οχι?

στη διαδικασια να παιζω χωρις καρτα γραφικων τι πρεπει να προσεξω ετσι ωστε να δωσω οσο πιο πολυ δυναμη γινεται και να μην εχω προβληματα?

Δημοσ.

κατι τετοιο λεω...

εαν κρινεται για ανουσια μνημη η πιο μικρο τροφοδοτικο με χαρα για μειωση κοστους το αλλαζω..

υ.γ. καταλαθος εβαλα των 2500 και οχι των 2500κ που η διαφορα ειναι 7 ευρω

τι λετε?koyti.jpg

Δημοσ.

Οχι φυσικα.οχι οχι οχι.

για eshop?ξερεις ποσα γλυτωνεις εαν τα παρεις απο αλλο μαγαζι?

Θα συμφωνήσω...Γιατι να μην πάρεις τον 2500Κ 195 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή;

ειναι χαζομάρα..Οπως και τις μνήμες οι vegeance 8GB 1600 κοστίζουν 50 ευρώ γιατι να δώσω 60 στο πλαισιο;

Συνολικά μόνο απο αυτα τα 2 εχω γλυτώσει 15 ευρώ και έχω και καλύτερο setup..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...