sisyfosed Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, συμβαίνει στον υπολογιστή μου το εξής παράδοξο: Μπορώ να σερφάρω με τον Mozilla αλλά όχι με τον Internet Explorer.Στον Ι.Ε. μου βγάζει ¨Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας΄΄ και ότι πρεπει να κάνω κάτι διαγνωστικά,ή να ελέγξω το firewall.Στο διαγνωστικό μου λεει να εξαιρέσω κάποια ports απο το firewall,το κάνω αλλά κανένα αποτέλεσμα. Μπορεί κανεις να με βοηθήσει ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ και το Ι.Ε για το ιντερνετ?? Ευχαριστώ πολύ
hawkpilot Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλησπέρα και σε σένα. Μήπως έχεις ορίσει τίποτε proxy server στις ρυθμίσεις του IE?
sisyfosed Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλησπέρα και σε σένα. Μήπως έχεις ορίσει τίποτε proxy server στις ρυθμίσεις του IE? Δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις,αλλά πώς μπορώ να το δω αυτό?? Μηπως εχεις "εργασια χωρις συνδεση"; όχι δεν έχω κάτι τετοιο
Lost1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Αν γνωριζεις ολα τα user/pass των site/forum που χρησιμοποιεις ... Control panel / internet options / delete / στην καρτελα που θα εμφανισει επελεξε τα ολα και πατα delete ... Για να κανεις reset τις ρυθμισεις του internet explorer ... Control panel / internet options / advanced / reset / reset
sisyfosed Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Αν γνωριζεις ολα τα user/pass των site/forum που χρησιμοποιεις ... Control panel / internet options / delete / στην καρτελα που θα εμφανισει επελεξε τα ολα και πατα delete ... Για να κανεις reset τις ρυθμισεις του internet explorer ... Control panel / internet options / advanced / reset / reset Tα δοκίμασα,αλλά το ίδιο αποτέλεσμα,λέει συνεχώς ότι δεν υπάρχει συνδεση...
nilosgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις,αλλά πώς μπορώ να το δω αυτό?? Πανω αριστερα, "Αρχειο" και ξε-τικαρεις το "Εργασια χωρις συνδεση" (αν δεν βλεπεις την επιλογη "Αρχειο", πατα Alt και κανε τικ το "Γραμμη μενου")
sisyfosed Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Πανω αριστερα, "Αρχειο" και ξε-τικαρεις το "Εργασια χωρις συνδεση" (αν δεν βλεπεις την επιλογη "Αρχειο", πατα Alt και κανε τικ το "Γραμμη μενου") είναι ξετικαρισμένο.Έχω κανονικά σύνδεση στο ιντερνετ,μπαινω με το μοτζίλα,αλλά στο internet explorer μου βγάζει συνεχώς ότι δεν ειναι δυνατή η εύρεση του διακομιστη
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ποια έκδοση Ι.Ε; Σε τοπική διεύθυνση, π.χ στο μενού του router σου μπορείς να μπεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα